Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

lehetnek délben a rajt

Ha délben lenne és kb. olyan meleg lenne mint most a bükkön, akkor sokan lefordulnának a bringáról ....

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Miért lenne délben a rajt? Most sem lehet nevezni a verseny napján, csak rajtszámot átvenni. Ha 5000 lenne, akkor is mûködhetne ugyanígy a nevezési procedúra. A póló és kaja kérdés pedig szerintem megint megsaccolható, ha megnézik az elõzõ évek statisztikáit. Vagy lehetne helyszínen is 5000 a nevezés, viszont pólót csak az elõnevezettek kaphatnak. Lehetne szerintem jó pár okos és mûködõ megoldás, de persze könnyebb felverni az árakat.

No de, szerintem ezt ne itt folytassuk tovább.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

De mégis mi kerül 8000-be?! Lenne reális nevezési díj és talán többen is elmennének.

3500 a kedvezményes, 5000 a reális, 8000 pedig azoknak van, akik mindent az utolsó utáni pillanatra hagynak (így büntetik vagy nevelik õket). Ha a helyszíni nevezés is 5000 lenne, akkor több 100 ember nevezne a helyszínen, lehetnek délben a rajt, és a szervezõk sem tudnák elõre kalkulálni a költségeket. Többek között a "miért fogyott el a póló és a kaja" típusú kérdések elkerülése érdekében.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Annak aki tudja mit fog csinálni egy fél évvel késõbb. De aki mûszakol, vagy nem rendes munkarendben dolgozik fogalma sincs hogy fog ráérni hónapokkal késõbb.
De mégis mi kerül 8000-be?! Lenne reális nevezési díj és talán többen is elmennének.

A 8000et én is sokallom (nem is neveznék ennyiért), de pl a budapest futómaraton nevezési díjához képest olcsó.

A sebesség mindent megold.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Annak aki tudja mit fog csinálni egy fél évvel késõbb. De aki mûszakol, vagy nem rendes munkarendben dolgozik fogalma sincs hogy fog ráérni hónapokkal késõbb.

befizeti, ha nem ér rá, eladja

a mûszaknál meg fél évvel elõre már úgy kérheted magad, hogy oda ne osszanak be, vagy oda veszel ki szabit

ha engedik

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ne sz*p@ss... :)
Csak 1 hetes elõrejelzéseket tatálok, nyilván rossz helyen keresem. Idén már párszor megjártam az idõjárással, nem kicsit, most én leszek az okosabb.

nyugi én ma 2 szer áztam sz'rrá 100 km- en belül. Mire megszáradtam volna megint eláztam. Remélem Mátrán nem lesz ilyen idõ

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Mert sokba kerül a 8 ezres helyszíni nevezés. Megjegyzem, hogy a teljes sorozat 4 versenyére történõ elõnevezés még mindig olcsóbb, mint 2 helyi nevezés.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hetekkel a verseny elõtt miért jó az neked, ha megtudod, hogy lehet, hogy napos lesz, de akár eshet is, s a szél is fújhat, de záporokkal tarkított napsütéses-felhõs a legvalószínûbb. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Gondolom, de egy kis támpont nem árt... Köszi!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Csak 1 hetes elõrejelzéseket tatálok, nyilván rossz helyen keresem. Idén már párszor megjártam az idõjárással, nem kicsit, most én leszek az okosabb.

www.koponyeg.hu
mondjuk a hosszútávú elõrejelzés beválási esélye elég kicsi

A sebesség mindent megold.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Sziasztok, hol tudnék elõre idõjárást nézni a verseny hétvégéjére? Indulnék hosszún, de csak ha nem esik az esõ egész 7végén... 8 ezerért meg nincs kedvem nevezni:)

www.cartoonnetwork.hu

szerinted?:D

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Sziasztok, hol tudnék elõre idõjárást nézni a verseny hétvégéjére? Indulnék hosszún, de csak ha nem esik az esõ egész 7végén... 8 ezerért meg nincs kedvem nevezni:)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Az hogy mindenki felmegy az kizárt én a hétvégén leszálltam mert eléheztem, de simán kitekerhetõ. Mivel természetes domboldal ezért nem egyenletes hanem van benne 3-4"lépcsõ" aminek a meredek részei érdekesek én is ott álltam meg ahol kiemeltem az elejét (tom-tom technika).

Hát nem tudom, de szerintem nem a sípálya a legnehezebb része a pályának, ráadásul még az elején is van szóval (elvileg) még nem fáradtan érkezel oda.

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Üdv Mkinek!
Aki szombaton megy le a versenyre, vasárnap eredményhirdetés utáni hazaindulással,és van szabad helye 2 fõnek 2 bringával, légyszi dobjon egy üzit!!!
Köszönöm!(ja, és pesti indulással..vagy Tatabánya.)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Az hogy mindenki felmegy az kizárt én a hétvégén leszálltam mert eléheztem, de simán kitekerhetõ. Mivel természetes domboldal ezért nem egyenletes hanem van benne 3-4"lépcsõ" aminek a meredek részei érdekesek én is ott álltam meg ahol kiemeltem az elejét (tom-tom technika).
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Gyere Anna ne izgulj lesz ott izzadás a hétvégén kipróbáltam az aszfalt tényleg kellemes bemelegítés a 14% átlagemelkedéshez:)

jajj az sok ... de ezen a héten K3 edzésen lélekben rádolgozok. A sípályán csak gyalog mentem fel ,de a vége úgy is durva volt. Bringával milyen? Sokan szoktak leszállni, vagy ott ált. - ban mindenki felmegy? Utóbbi jobban tetszene

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

áhh nem:) csak kiakarom magam próbálni középen, ha már úszott az összetettem 1 verseny minusz miatt.. meg hát sípálya :) kell egy kis izzadás :)

Gyere Anna ne izgulj lesz ott izzadás a hétvégén kipróbáltam az aszfalt tényleg kellemes bemelegítés a 14% átlagemelkedéshez:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Írj a Vueltának!
Én is nekik írtam, és Eisenkrammer válaszolt, hogy így OK, majd intézik.
info@vuelta.hu
ez a címük, asszem.

Jössz a hosszúra??? :-))

áhh nem:) csak kiakarom magam próbálni középen, ha már úszott az összetettem 1 verseny minusz miatt.. meg hát sípálya :) kell egy kis izzadás :)