Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts

Egyébként egy jelképes 500 ft nevezési dij is megfelelõ lenne ,hiszen a t-mobil szponzorálja és elég kicsinyes hogy a sok milliárdos nyereségébõl (amit mi fizetünk) nem tud 1300x5000 ft azaz 6.5 millio ft -ot pluszba adni a versenyre.

Sajnos nagyon el vagy tévedve a szponzorálással és a költségekkel kapcsolatban. Itt árulom el, hogy a Bükk Maraton jelenleg milliós nagyságrendû mínuszban van A telefonos cégen kívül más szponzor idén már nem volt (még az izotóniás italokat is rendes áron meg kellett venni) és a fõszponzor is csak utólag fizet (majd valamikor) Ha az a pénz bejön akkor a számítások szerint lesz kb 100 Ft nyereség a versenyen.
Mindezt csak azért írom le, mert sokan azt hiszik, hogy mekkora buli egy maraton megszervezése és nem mondom voltak olyan évek, amikor több pénz is bejött, de sajnos utóbbi idõben azon kell elgondolkozni, hogy megéri -e a fáradtságot ez az egész.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Haverom marketing igazgató egy mobilcégnél.(mindegy,melyiknél) Szóval, hogy mennyi a Cég bevétele, annak nincs köze ahhoz, hogy mennyit kap a marketing osztály reklámra 1 évben. Egyébként az õ költségvetésüket is drasztikusan lefaragták erre az évre.
Most persze nem azt mondom, hogy kezdjünk el nekik gyûjteni.:)
Amúgy Szlovákiában a maraton napján is tudtunk gond nélkül nevezni, olcsó volt, az ellátás is hibátlan. A frissítõ pontokon volt 1 nagy doboz szerszámokkal, pót külsõvel, belsõvel. Szerintem tök jó ötlet.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

csak nehogy jövõre visszalépjen és ez megemelje a nevezési díjakat is

ott a két pont
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
csak nehogy jövõre visszalépjen és ez megemelje a nevezési díjakat is

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Gondolom elég fiatal vagy mikor a T mobiltól is ebben a hónapban 200 embert tettek lapátra egy azaz egy osztályról akkor jössz ezzel a 1300x5000 ft.-os ötleteddel szerintem gondolkozz el ezen.

Csak érdekességképpen : Magyar telekom 2009 elsõ féléves árbevétele 320,5 milliár ft a nyereség 2009 elsõ félév: 44,672 milliárd ft (prim.hu) és ennek a cégnek ne lenne plussz néhány milka.?
Persze ha van majdnem ingyen reklám mért is fizetne többet.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ha a Szlovák maratomokat nézed ott még olcsóbb is és mégis jobb a szinvonal...

Horvátországban meg 400 Ft egy kiló kenyér.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Egyébként most is sokan vannak, akiknek megér 8000Huf-ot is egy verseny. (én már ennyiért nem hiszem, hogy indulnék, bár a külföldi maratonok többsége még elõnevezve is drágább)

Ha a Szlovák maratomokat nézed ott még olcsóbb is és mégis jobb a szinvonal... Igazán nem kerül sokba Pl.:egyel több bringamosó feszerelése (2m slag+szórófej+raklap) akár egy itatónál is.
Ez lerágott csont, hiába is beszélünk róla.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

... kíváncsi vagyok, hogy a telefonálási szokásokon egyáltalán kimutatható-e - hacsak nem pozitív értelemben, mivel a sok csõdölõ cég a sok ügyesbajos (felszámolási) dolgait is telefonon intézi. :D

Nekem errõl van belsõ információm, de nem mondhatom el itt.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Te meg elég öreg :) vagy ahhoz, hogy tudhatnád, hogy az, hány embert tettek lapátra, nincs összefüggésben a pénzzel. A váltás sok multinak jó ürügy, kíváncsi vagyok, hogy a telefonálási szokásokon egyáltalán kimutatható-e - hacsak nem pozitív értelemben, mivel a sok csõdölõ cég a sok ügyesbajos (felszámolási) dolgait is telefonon intézi. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Egyébként egy jelképes 500 ft nevezési dij is megfelelõ lenne ,hiszen a t-mobil szponzorálja és elég kicsinyes hogy a sok milliárdos nyereségébõl (amit mi fizetünk) nem tud 1300x5000 ft azaz 6.5 millio ft -ot pluszba adni a versenyre.

Gondolom elég fiatal vagy mikor a T mobiltól is ebben a hónapban 200 embert tettek lapátra egy azaz egy osztályról akkor jössz ezzel a 1300x5000 ft.-os ötleteddel szerintem gondolkozz el ezen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Írj egy ilyen tartalmú szerzõdést és tedd eléjük. Hiába van pénz, eszük ágában sem lesz aláírni. Ez nem a Telekom versenye, csak a sorozat névadó szponzora.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Azt el tudom mondani, hogy mióta ki lett találva ez a sávos nevezés, szerencsére csökkent a helyszínen nevezõk száma. Rettentõ sok fejfájást okozott, az, hogy millióan jöttek a verseny reggelén nevezni. Nem lehet úgy elõre tervezni, sem a a kaját, sem a polókat és a rajtoltatást sem. Egyébként most is sokan vannak, akiknek megér 8000Huf-ot is egy verseny. (én már ennyiért nem hiszem, hogy indulnék, bár a külföldi maratonok többsége még elõnevezve is drágább)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
enté: http://forum.bikemag...&postcount=2710

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Vajon Puskás Dávid az arany GT-vel fog indulni?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Izom: Nem 100%-ban így mûködik, tudod az én "irodám" nem zár be péntek délután...

az enyém sem, mi is 7*24-ben vagyunk, nem is rád értettem kimondottan

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Idén bojkottáltam, de szerintem jövõre is.
El kéne dönteni, ki van kiért...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Engem ne "büntessen" senki...

Itt lehet reklamálni: info@topmaraton.hu

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Izom: Nem 100%-ban így mûködik, tudod az én "irodám" nem zár be péntek délután...
Enté: Ezzel csak annyit érnek el, hogy nem megyek el, inkább megyek más rendezvényre, mert OTT meg tudják oldani. Engem ne "büntessen" senki...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Miért lenne délben a rajt?

Mert lenne 500-600, aznap érkezõ helyszíni nevezõ, amibõl 200-300 számlát kér. Most is elég nagy tumultus van a sátraknál, pedig csak rajtszámátvétel van. Régen nem volt ilyen magas a helyszíni nevezés és szervezõi oldalról nézve nem jött be, szóval nemigen fognak visszaállni a felvetett megoldásra.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]