Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Rövid távos nevezést vennék!!!

Nemá....nem jössz középen?
Team Heavy Pedál Szeged

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Érdeklõdnék, valaki indul-e Budapest felõl M3-ason végig Mátrára? Ha van két hely + egy hely a bringának, kérem szóljatok ; )

Benzinköltségbe természetesen besegítenénk.

elõre is köszi

mrdc

mrdc

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Eladó középtávos nevezés, 4eft, többit privátban.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Rövid távos nevezést vennék!!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Nem lesz hideg. Ideje elõvenni a gumi témát. Hosszútávon sok az agyagos-feltapadós sár, ami mondjuk 2,2-es gumival bedugítaná a villát? Másik kérdés, hogy 2,2"-es Conti RaceKing mennyire jó választás hátsókerékre, ha nyálkás a sípálya?
Van még Conti 2,2-es MountainKing-em, 2,3-as SpeedKing-em, 2,1-es Explorer-em és 1,9-es Edge-em; hova mit javasolnak a Mátra hosszútáv ismerõi? Fullym van, így felütéses defekttel remélhetõleg nem kell számolnom. 2006-ban mentem a hosszún, akkor is volt sár, de igazából sehol nem volt gondom a 2,1-es Explorerekkel.

Meki, tök mindegy, csak ne szakadjon ki ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Maxxis 26x1.8 Hard Drive ...kompromisszumos.....már mentem vele a mátrába....ki kell gépészkedni a köveket, ennyi
Team Heavy Pedál Szeged

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Andris: Ha nincs más, pénteken csörögj rám, Szentendre OK.

McGywer, 2,1 explorer. Sztem a többi conti majdnem tök fölös mellette. A 2 király ha egy csepp nedvesség is lesz a végedet okozza mátrán szvsz.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

a pálya elsõ fele vasárnap is nedves volt, de akkor még nem volt saras, de terepgumis mintázatú

Mikor 2 hete voltunk csontszáraz volt de a gumiminták ott voltak.
Az ott nagy szívás lesz ha valakinek kipörög a kerék a sárban, de szerencsére elõtte a 24-esen van idõ elõre helyezkedni.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Akkor inkább essen végig, akkor legalább nem leszünk sokan a pályán...

a pálya elsõ fele vasárnap is nedves volt, de akkor még nem volt saras, de terepgumis mintázatú

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Sár biztos lesz...lehet,hogy addigra eláll az esõ...

Akkor inkább essen végig, akkor legalább nem leszünk sokan a pályán...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Sár biztos lesz...lehet,hogy addigra eláll az esõ...
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

elõfordult hogy a köpönyeg.hu pontosabb volt, viszont a legjobb ha reggel kinézel az ablakon az égre.

hát én Szilváson kinéztem az ablakon és nem láttam esõnek még nyomát sem, csak az autópályán :)

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 posts

elvileg az enyémre Tamas78 lecsap(ott), de még nem jött visszajelzés a privát üzimre.
holnap este írok, ha addig nem kapok visszajelzést Tõle

kösz, már nem kell, sikerült találnom.
Viszont olyan kérdésem lenne hogy ha valaki aki autóval megy Vasárnap és van nála még szabad hely (bringának is), hajlandó e befogadni egy utazás erejéig? :)
Buda és Szentendre környékérõl.

idõjós: http://www.meteoblue...=hu&zf_sday=Sun
elõfordult hogy a köpönyeg.hu pontosabb volt, viszont a legjobb ha reggel kinézel az ablakon az égre.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

http://mmtbszsz.hu/letoltes/
Itt: VERSENYEREDMÉNYEK 2009==> XCM Magyar Kupa összetett

A Top Maraton összetettjét meg megkapod úgy, ha kitörlöd a nem Top Maraton sorozatos versenyek(Vinye, Crosskovácsi, Dirt Park maraton) oszlopait. Mondjuk ebben nincs benne a Bükk Maraton...

Ráadásul aki nem kiválasztott (értsd: nincs licensze) az rajta sincs pedig a Top Maratonos elszámoláson õk is szerepelnének. Például én is :D
A keró legyen veletek!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Háháááá...sikerült a mikrobiológia szigorlatom:D Már csak egy gyógyszerészi kémia vizsga pénteken és tudok menni én is vasárnap:) (ha nem akkor jövõ héten uccsó lehetõség és verseny kilõve..és ha akkor se akk anyám bezúzatja a bringákat...de ez fel se merülhet persze:D)
Amugy az utóbbi mátra marcikon mindig jó idõ volt szal no para...addig még változhat:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A Top Maraton összetettjét meg megkapod úgy, ha kitörlöd a nem Top Maraton sorozatos versenyek(Vinye, Crosskovácsi, Dirt Park maraton) oszlopait. Mondjuk ebben nincs benne a Bükk Maraton...

Más a top maraton sorozat pontrendszere, mint a magyar kupáé.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

A három eddigi verseny összetett eredményét hol találom?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Nem lesz hideg. Ideje elõvenni a gumi témát. Hosszútávon sok az agyagos-feltapadós sár, ami mondjuk 2,2-es gumival bedugítaná a villát? Másik kérdés, hogy 2,2"-es Conti RaceKing mennyire jó választás hátsókerékre, ha nyálkás a sípálya?
Van még Conti 2,2-es MountainKing-em, 2,3-as SpeedKing-em, 2,1-es Explorer-em és 1,9-es Edge-em; hova mit javasolnak a Mátra hosszútáv ismerõi? Fullym van, így felütéses defekttel remélhetõleg nem kell számolnom. 2006-ban mentem a hosszún, akkor is volt sár, de igazából sehol nem volt gondom a 2,1-es Explorerekkel.
Azóta ha jól tudom változott a pálya, de nem tudom hogy vannak-e új, agyagos-ragadós részek.

Elõrejelzés: http://www.wetter.co...e/?id=HUXXX0016

Salzkammer elõtt is mindig innen néztem az elõrejelzést és általában bejött amit írnak...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
de jó de jó, hogy pont a Mátrán fog lehûlni az idõ. Remélem a Szilvásmaraton hõfokát nem éri el ....

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

A három eddigi verseny összetett eredményét hol találom?

Az összetettet tavaly csak a mátra után tették fel. Szerintem ez idén sem változott :(
A keró legyen veletek!