Rövid távos nevezést vennék!!!
Nemá....nem jössz középen?
Meki, tök mindegy, csak ne szakadjon ki ;-)Nem lesz hideg. Ideje elõvenni a gumi témát. Hosszútávon sok az agyagos-feltapadós sár, ami mondjuk 2,2-es gumival bedugítaná a villát? Másik kérdés, hogy 2,2"-es Conti RaceKing mennyire jó választás hátsókerékre, ha nyálkás a sípálya?
Van még Conti 2,2-es MountainKing-em, 2,3-as SpeedKing-em, 2,1-es Explorer-em és 1,9-es Edge-em; hova mit javasolnak a Mátra hosszútáv ismerõi? Fullym van, így felütéses defekttel remélhetõleg nem kell számolnom. 2006-ban mentem a hosszún, akkor is volt sár, de igazából sehol nem volt gondom a 2,1-es Explorerekkel.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
a pálya elsõ fele vasárnap is nedves volt, de akkor még nem volt saras, de terepgumis mintázatú
a pálya elsõ fele vasárnap is nedves volt, de akkor még nem volt saras, de terepgumis mintázatúAkkor inkább essen végig, akkor legalább nem leszünk sokan a pályán...
Sár biztos lesz...lehet,hogy addigra eláll az esõ...
elõfordult hogy a köpönyeg.hu pontosabb volt, viszont a legjobb ha reggel kinézel az ablakon az égre.
elvileg az enyémre Tamas78 lecsap(ott), de még nem jött visszajelzés a privát üzimre.
holnap este írok, ha addig nem kapok visszajelzést Tõle
http://mmtbszsz.hu/letoltes/
Itt: VERSENYEREDMÉNYEK 2009==> XCM Magyar Kupa összetett
A Top Maraton összetettjét meg megkapod úgy, ha kitörlöd a nem Top Maraton sorozatos versenyek(Vinye, Crosskovácsi, Dirt Park maraton) oszlopait. Mondjuk ebben nincs benne a Bükk Maraton...
Más a top maraton sorozat pontrendszere, mint a magyar kupáé.http://mmtbszsz.hu/letoltes/
Itt: VERSENYEREDMÉNYEK 2009==> XCM Magyar Kupa összetett
A Top Maraton összetettjét meg megkapod úgy, ha kitörlöd a nem Top Maraton sorozatos versenyek(Vinye, Crosskovácsi, Dirt Park maraton) oszlopait. Mondjuk ebben nincs benne a Bükk Maraton...
A sebesség mindent megold.
A három eddigi verseny összetett eredményét hol találom?
A három eddigi verseny összetett eredményét hol találom?