Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
a szinttérképet hová dugták a honlapról? tegnap még megvolt...ma nyomtatnám a kormányra...de sehol...persze tudom ott van csak segítség kellene :-DDD
thx

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
ELADÓ egy hosszútávos nevezés!!!
70 - 532 - húsz - 24
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Még van 2 db átadó nevezésem 2000 Ft/db áron.
Csak telefonon érdeklõdj: harminc/9292858

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

legközelebb rajtnál ülök biciklire:)

te a tubeless változatot próbáltad, vagy neked is a sima van fenn tejjel?

mátrán eddig ignitorral mentem csak belsõvel, nem volt vele baj, de most kényelmesebben szeretnék utazni

UST mind. Volt olyan hogy volt benne a biztonság kedvéért egy kis tej, de most épp nincs benne semmi.
A keró legyen veletek!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Sár lesz!
Team Heavy Pedál Szeged

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Én max 70kg vagyok és kipróbáltam már az XCR Dry2, XC/at és az XC/mud gumikat is. Nekem nagyon bejöttek. A tapasztalatom az hogy 2 és 2,5 között a legjobb mert 2,5 fölött már pattogósra veszi a figurát fõleg köves részeken. A mátráig még van pár nap, addig szerintem ki tudod próbálni hogy melyik a legjobb beállítás

legközelebb rajtnál ülök biciklire:)

te a tubeless változatot próbáltad, vagy neked is a sima van fenn tejjel?

mátrán eddig ignitorral mentem csak belsõvel, nem volt vele baj, de most kényelmesebben szeretnék utazni

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

halihó!

szerintetek 2.1es tubeless mislen xc/at gumikba mennyi levegõt fújjak 80 kilóhoz középtávra merevseggûbe?

üdv

Én max 70kg vagyok és kipróbáltam már az XCR Dry2, XC/at és az XC/mud gumikat is. Nekem nagyon bejöttek. A tapasztalatom az hogy 2 és 2,5 között a legjobb mert 2,5 fölött már pattogósra veszi a figurát fõleg köves részeken. A mátráig még van pár nap, addig szerintem ki tudod próbálni hogy melyik a legjobb beállítás
A keró legyen veletek!

mlaca

mlaca

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok! Mátra Középtáv ffi master2 nevezés eladó.
20/9310057

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Andris: Ha nincs más, pénteken csörögj rám, Szentendre OK.

Y72-nek szólt, telefonon neteztem, ott nézhettem vmit félre. :prosze:

szerk: Az eladó nevezés miatt inkább telefonon keressetek; adataimnál a számom.

szerk2: mindig frissül:
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

2,1-2,3, ha igazi tubeless. Különben meg 2,6-2,8.

ez "különben tubeless":)

Roboo: olvastam valahol, hogy a kempingben lesz 300 ft-ert zuh lehetoseg

de biztos lesz a pályánál is, gondolom legalabbis

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Akkor ez a szakasz szó szerint SZ*R lesz? :D

(elnézést,de...:))

Biztos lehetsz benne, hogy az lesz, igazán jó csak akkor lesz ha idén sem lesz zuhanyzási lehetõség.:)

A lajosházai részt még 2 hete egész jól lehetett tekreni csak kb 60-70m-en volt ilyen kõ felszórás, ezek szerint azót dolgotak még kicsit. Amúgy hova fog tovább menni az a kisvasút?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

A mátraházai buszállomás mögött továbbra is rendületlenül folyik a szennyvíz keresztül az éppen egynyomsávos pályán.

Akkor ez a szakasz szó szerint SZ*R lesz? :D

(elnézést,de...:))

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Master64

Master64

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Tegnap bejártam a pályát középtávon, a tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. A múlt hétvégi esõ ellenére száraz terepgumival problémamentesen járható mindenütt a pálya, a sötétebb és hûvösebb helyeken meglévõ nem túl nagy pocsolyákat könnyen ki lehet kerülni. A mostanra megszáradt nyomokból itélve sokan tesztelték az útvonalat pont az esõ idején, néhol egész mély barázdákat szántva.
Újdonság, hogy a Lajosházától kezdõdõ Szén Patak völgyben vezetõ dózerúton teljes erõbõl építik az erdei vasút új szakaszát. Ennek az útnak az utolsó 1/3 része (sztem. kb.1 km) fel van szórva lazán 40-50 cm vastagságban öklömnyi zúzott kõvel. Amit vasúti töltésnek használnak. Ezen igen csak nehezen megy a tekerés, csak egy fokkal jobb a mély homoknál.A verseny idejére - az még 2 munkanap - talán az ominózus szakasz felét is boríthatja ez az energia elnyelõ réteg.
A mátraházai buszállomás mögött továbbra is rendületlenül folyik a szennyvíz keresztül az éppen egynyomsávos pályán. Ma reggel ezzel kapcsolatban írtam a szervezõknek egy emailt, melyre Eisenkrammer K-tól meg is jött a válasz, mely szerint igyekeznek megoldani a jelzett problémát.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

halihó!

szerintetek 2.1es tubeless mislen xc/at gumikba mennyi levegõt fújjak 80 kilóhoz középtávra merevseggûbe?

üdv

2,1-2,3, ha igazi tubeless. Különben meg 2,6-2,8.

A sebesség mindent megold.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
halihó!

üdv

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Eladva!

3 DB NEVEZÉS ELADÓ SZUPERAKCIÓS 2000 FT ÁRON!

Névreírást a vevõnek kell intézni.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Középtávos ffi nevezés eladó, 4k.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Nem Janikám,nem birnám:(
viccet félretéve-egyik csapattársam feleségének kell.
Remélem kialszod magad és nagy meccs lesz!:)

Hát ki fogom az már szinte biztos......bár a sártól is függ...
Team Heavy Pedál Szeged

apafej

apafej

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
a szombati gyerekfutamokkal kapcsolatban tudtok valamit? (esetleg mult evi emlekek alapjan)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Nemá....nem jössz középen?

Nem Janikám,nem birnám:(
viccet félretéve-egyik csapattársam feleségének kell.
Remélem kialszod magad és nagy meccs lesz!:)