Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

Dr. Gonzo

Dr. Gonzo

vendég

• fórumtag
  • 61 posts

Tavaly nekem a Mátra volt az elsõ középtávú maratonom. Ha Sípályán nyugiban felmész akkor nem lesz gond. Én is furán vettem a levegõt mire felértem,de szinte nem is éreztem fáradságot.(mondjuk nem volt 30 fok) Utána csak a köveket kell figyelni.Meg beosztani rendesen az erõt. Nekem a idei Duna maratonnál könnyebb volt.( vagy erõsebb voltam tavaly...)

Én szeretem az emelkedõket, de a sípálya utálatos. És itt kitekernek középtányéron a profik! Hihetetlen... Tehát edzeni, edzeni, edzeni....
Tavaly nem mertem elvenni a sípálya tetején kézbõl a vízet a frissítõnél, mert ott egybõl lefordultam volna a bringáról! :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Hali! Sajna a bükköt ki kell hagynok viszont érdekelne a mátrai erõpróba. Milyen nehézségü a középtáv?? A dunán most indultam középtávon de eléggé elfogytam a végére...:)

Tavaly nekem a Mátra volt az elsõ középtávú maratonom. Ha Sípályán nyugiban felmész akkor nem lesz gond. Én is furán vettem a levegõt mire felértem,de szinte nem is éreztem fáradságot.(mondjuk nem volt 30 fok) Utána csak a köveket kell figyelni.Meg beosztani rendesen az erõt. Nekem a idei Duna maratonnál könnyebb volt.( vagy erõsebb voltam tavaly...)

Dr. Gonzo

Dr. Gonzo

vendég

• fórumtag
  • 61 posts

Oké...! Akkor eddig 1-1...:D

A Duna a best nehéz! Ez egyértelmû!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Nem feltétlenül...Csak túl kell élni a kékest..Nekem érdekes mód ez fekszik a legjobban
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
a bükknél biztosan nehezebb
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Oké...! Akkor eddig 1-1...:D

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
No a Mátra sokkal könnyebb lesz.

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Nyugi ez sem lesz sokkal könnyebb :-)

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Hali! Sajna a bükköt ki kell hagynok viszont érdekelne a mátrai erõpróba. Milyen nehézségü a középtáv?? A dunán most indultam középtávon de eléggé elfogytam a végére...:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Sziasztok!
A diploma munkámhoz kérek segítséget tõletek, melynek témája a mountain bike! Kérdõívet kéne kitölteni nekem amihez szükségem lenne az e-mail címetekre. Aki szívesen segítene várom a címét!
Elõre is köszönöm!

Ez így elég direkt!
Állíts össze egy kérdõívet itt, linkeld be és úgy kérd hogy töltsék ki.
http://www.kerdoivem.hu/

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Meg szeretném tudni a Top Maratonokon masszírozást vállaló masszõr nevét, mert nagyon szívesen elmennék hozzá máskor is nem csak maratonok alkalmával. Ha valaki tudja akkor kérem küldje el az elérhetõségét privátban. Köszi
A keró legyen veletek!

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Hali Koma .
Kaptam én is egy nagyon tuti képet ! Mégegyszer Köszönet érte ! :hehe:

Zsiráf! :impra:

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Nyugi tesó, tényleg érdemes várni ;)

Hali Koma .
Kaptam én is egy nagyon tuti képet ! Mégegyszer Köszönet érte ! :hehe:

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Én még türelmesen várok . Hátha a türelem ...

Nyugi tesó, tényleg érdemes várni ;)

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Én még türelmesen várok . Hátha a türelem ...

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Szóval a türelem jó képet terem :), akkor ezúton is köszönném a rólam készült profi képet Tisztelt danóPéter kollégának és a hegyiBringa.hu csapatának , akik igéretüket betartva elküldték részemre az egyiket amit kértem :cool2:
türelmesen várom a többit ;)

Jaja. Én is megkaptam. Tök jó lett :) És hamarosan érkeznek a régebbi maratonos képek is.
A keró legyen veletek!

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Biztos készült asszem még mosolyogtam is :chin:, de lehet hogy ott már a halálomon voltam :D
nem baj, váakozok türelemmel, hátha

Szóval a türelem jó képet terem :), akkor ezúton is köszönném a rólam készült profi képet Tisztelt danóPéter kollégának és a hegyiBringa.hu csapatának , akik igéretüket betartva elküldték részemre az egyiket amit kértem :cool2:
türelmesen várom a többit ;)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Mivel hosszún eleve kevesen indulnak (visegrádon 77 beérkezõ volt !!!) , ténylegesen szinte nem lenne nõi nevezõ ezen a távon.Mert ugye miért ezen menne a hölgy?
Eddig nem írtam ide mert üdülés volt de most leírom az észrevételeimet.
Szerintem szuper volt minden tekintetben. Én a hosszú végén jöttem (H160) és még akkor is volt kaja, pia . Úgy tömték belém a frissítõkön. Sár az hanyagolható tényezõ volt a visegrádi hosszú rémálomhoz képest. Harang az életben nem fog ilyen jó versenyt rendezni mint Eisenkrammer Karcsi. Köszönet minden szervezõnek mégegyszer minden szinten. A kint álló pályavigyázóktól a fõszervezõkig bezárólag.Jövõre ugyan itt.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Hú ynga, ez nagyon profi, hogy ott vannak a rajtszámok. Egyenként írogattad be, vagy szoftver segít? Így vagy úgy nagyon felhasználóbarát! :cool2: Még akkor is ha magamat nem találtam :)

Szorgos hangya módjára kézzel irogattam be.:) Sajna nem tudtam mindenhol kivaksizni a rajtszámokat.
Ride 'n' roll

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Még pár kép Mátráról:

http://picasaweb.goo...atraMaraton2009#

Hú ynga, ez nagyon profi, hogy ott vannak a rajtszámok. Egyenként írogattad be, vagy szoftver segít? Így vagy úgy nagyon felhasználóbarát! :cool2: Még akkor is ha magamat nem találtam :)