Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Sziasztok!

Nevezést vennék! / elsõsorban ffi középtáv /
PÜ vagy szabop27kukachotmail.com

üdv,
Peti

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Izom: Üzenj Pumpinak! Van neki egy eladó.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
sziasztok!
nevezést keresek(ffi középtáv preferred:))

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Itt van leírás, bár km-t nem írnak benne ...számold ki :)
Túra leírás - kerekparinfo.hu

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
frissítõpontok hány kilinél vannak középen?

rokoko

rokoko

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Keresek PÁLYABEJÁRÓ társakat, akik ismerik a rövidtávot, és végimennének rajta csüt-ön vagy pénteken közepes tempóban.

csütörtökön lehet,hogy megyünk a délutáni órákban/kb. 4 körül/.

desmo

desmo

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Keresek PÁLYABEJÁRÓ társakat, akik ismerik a rövidtávot, és végimennének rajta csüt-ön vagy pénteken közepes tempóban.

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Köszi szépen Mango! :)

Örülök, hogy segíthettem .Nekem a héten lett intézve,azért tudom ilyen jól:)

Ha van itt valaki Tatabánya , Tata környékérõl, és el tudna vinni 1 fõt bringával (ez lennék én ) a versenyre , nagyon boldog lennék :)) A kocsink sajna meghalt :(

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest
Köszi szépen Mango! :)

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Sajnos lecsúsztam a kedvezményes határidõt, vennék egy férfi rövidtávot (master1).
mail: waves4ever@freemail.hu

Hálás köszönet!

ui.: valaki tudja hogy a saját nevemre át lehet e irni?

Az eladónak kell írnia egy lemondó emailt a nevezes@vuelta.hu címre ,minden adattal,ki adja át kinek,táv, kategória módosul-e stb...A honlapjukon levõ számlaszámra be kell fizetni 500 Ft-ot.Vagy személyesen is lehet intézni Pesten az irodájukban ,pontos cím a honlapon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Esetleg próbáld ki a hosszút, abban van bõven Montizás (nagy M-el), talán a legtöbb a hazai maratonok közül.

Én nem emlékszem semmi extrára, egy-két fékezõs lejtõ van talán. Ami viszont megragadt az millió km alig lejtõ, tekerõs unalmas átkötõ szakasz.

A sebesség mindent megold.

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest
Sajnos lecsúsztam a kedvezményes határidõt, vennék egy férfi rövidtávot (master1).
mail: waves4ever@freemail.hu

Hálás köszönet!

ui.: valaki tudja hogy a saját nevemre át lehet e irni?

rokoko

rokoko

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
arra nincs elég erõm sajnos.

Esetleg próbáld ki a hosszút, abban van bõven Montizás (nagy M-el), talán a legtöbb a hazai maratonok közül.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Sajnos már nem emlékszem hogy pontosan hol van a kis híd, de a kiírás szerint a Mátrafüredi buszállomástól visszamehetünk a régi nyomvonalra. Tehát ha azon a részen van akkor simán benne lesz.

A tavalyi évhez képest jelentõs módosulás történt a pálya nyomvonalában, ami mindhárom mezõnyt érinti! A Vörösmarty Turistaház és Mátraháza, autóbusz-forduló között a tavaszi, nyári esõzések, az azok nyomán keletkezett károk miatt a kék-piros-(sárga) jelzésû turistautat nem tudjuk használni. Ennek következtében a pálya az erdei úttal párhuzamosan, de a 24-es jelzésû fõúton fog haladni a jelzett szakaszon!

A híd a kimaradt pálya részen van. Miután visszatérünk a pályára már semmi extra nem lesz benne.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Sajnos már nem emlékszem hogy pontosan hol van a kis híd, de a kiírás szerint a Mátrafüredi buszállomástól visszamehetünk a régi nyomvonalra. Tehát ha azon a részen van akkor simán benne lesz.

A tavalyi évhez képest jelentõs módosulás történt a pálya nyomvonalában, ami mindhárom mezõnyt érinti! A Vörösmarty Turistaház és Mátraháza, autóbusz-forduló között a tavaszi, nyári esõzések, az azok nyomán keletkezett károk miatt a kék-piros-(sárga) jelzésû turistautat nem tudjuk használni. Ennek következtében a pálya az erdei úttal párhuzamosan, de a 24-es jelzésû fõúton fog haladni a jelzett szakaszon!

Egy közép szintrajzot tud valaki adni amin látszanak a frissítõk is? Köszi
A keró legyen veletek!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Mátrán jó a hosszú táv nagyon, bár rég mentem hosszún nem tudom mennyiben változott. Bár igaz ez a többire is, mindegyiken az az igazi.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

neked lehet.végre volt egy szakasz amire azt lehetett mondani,hogy ez igazán hegyikerékpáros,nem peig szar aszfalt,vagy erdei dózerút.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

neked lehet.végre volt egy szakasz amire azt lehetett mondani,hogy ez igazán hegyikerékpáros,nem peig szar aszfalt,vagy erdei dózerút.

Egyet értek!

rokoko

rokoko

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

elmebetegek.kiveszik a legjobb részt.

Bennem eddig még egyszer sem maradt így meg, hogy a legjobb rész, sõt mindig is utáltam. Vannak ennél sokkal jobb részei a pályának.