Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Felhívtam a fõszervezõt, Eisenkrammer Károlyt, hogy mi van a beszólítással rövidtávon. Lesz beszólítás 5 perccel a rajt elõtt. "Rendben, köszönöm." Erre: "És te most tényleg ezért hívtál fel?" Mondom, igen, mert már késtem le pár beszólítást. És mondjuk kiírhatnák a honlapra is. "Hát, ha engem 1500 versenyzõ ilyen kérdésekkel hívna fel..."

Egyébként: Racing Ralph-Nobby Nic... ;)

Eisenkrammer ilyen, ha szervez valamit, amiben nagyon benne van, akkor se kép, se hang, kb. hozzászólni sem tudsz.

Amit H. Zoli mond, az nagyon gáz.
Én meg ma felraktam a Bontrager XR1 külsõt UST-sként, holnap kiderül milyen lesz. Eddigi benyomások jók róla, nagyon gurul, 2.2-es méretben 516g. Elöl maradt a kicsit kopottas Crossmark. Ezzel az új gumival végre lement a bringa súlya 11kg alá, 10.99-et mutatott a mérleg :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Felraktad már a sárgumit? :)

Nincs.... :)
De nem szeretem.
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Voltam ma is a Mátrában.Hibátlanok a körülmények holnapra,esõ valószínû már nem lesz,hõség meg biztos nem,de hideg sem szóval tökéletes idõben fogunk menni.Mindenkinek jó versenyzést!

Milyen tökéletes, pl Harang-féle tökéletes? :) Vagy tökéletes tökéletes? :)

162-en vagyunk hosszún, jó lesz ez.

A sebesség mindent megold.

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
Voltam ma is a Mátrában.Hibátlanok a körülmények holnapra,esõ valószínû már nem lesz,hõség meg biztos nem,de hideg sem szóval tökéletes idõben fogunk menni.Mindenkinek jó versenyzést!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

õrület! : )

Felraktad már a sárgumit? :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
õrület! : )
Team Heavy Pedál Szeged

mulder1972

mulder1972

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
nem volt esõ pénteken és szombaton
száraz köves a pálya

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Á, elég bekenni magad nyakig nicoflexszel, aztán utána imádkozol, hogy nehogy izzadj, mert leégeti a bõröd. :D

Az izzadás még haggyán, de ha netán kisüt a nap ... Na akkor nicoflex alatt visszaimádkozod a -10 + szakadó havat

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Á, elég bekenni magad nyakig nicoflexszel, aztán utána imádkozol, hogy nehogy izzadj, mert leégeti a bõröd. :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én felveszek egy szélmellényt ha hideg lesz.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

És mellé a köd... lehetnek meglepõ dolgok lefelé ha holnap is ilyen idõ lesz.
Pont ez az a hõmérséklet, amihez nehéz felöltözni, lefelé hideg van, felfelé meg meleg. Szerencsére sok a tekerõs lejtõ, így azért nem fogok megfagyni.

Érdekes lesz az biztos,de majd megyünk 6. érzékbõl :)

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Kéz + térdmelegítõ, vagy egy kis nikoflex :), esetleg aláöltözõ mez alá és megoldva az öltözködés kérdése... sztem. Kapaszkodókon el kell viselni, hogy melegebb, utána viszont jó ha van vmi ilyesmi öltözék, azért 13-15'C elég kevés rövidgatyás-mezes száguldozáshoz.
Hosszú ruhához meg még nincs elég hideg (szerencsére).
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Megfigyelések
Válaszd a Kékestetõt és meglátod milyen sok esõ esett (jobb oldali adat).

Köszi! Pesten több esõ esett mint a Kékesen. Mondjuk az aktuális képeket nézve a köd tényleg érdekes lesz.
A keró legyen veletek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Azért a 12-13 fok nem rossz így egész napra...

És mellé a köd... lehetnek meglepõ dolgok lefelé ha holnap is ilyen idõ lesz.
Pont ez az a hõmérséklet, amihez nehéz felöltözni, lefelé hideg van, felfelé meg meleg. Szerencsére sok a tekerõs lejtõ, így azért nem fogok megfagyni.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Megfigyelések

Azért a 12-13 fok nem rossz így egész napra...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Valaki tudna mondani vmit a mátrai idõjárásról? Épp szereltem a defektemet és most derült ki, hogy az UST-t is fel lehet ütni... Ráadásul két helyen szakadt ki és az egyik pont a perem mellett van. Így annyira nem merek bevállalni egy versenyt. Lehet hogy sárgumival fogok menni, mert nincs itthon más :D :D :D

Megfigyelések

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 posts
A gumis kérdésrõl eddig nem esett szó.Nekem Nobby Nic-Nobby Nic,remélem mûködni fog:)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Valaki tudna mondani vmit a mátrai idõjárásról? Épp szereltem a defektemet és most derült ki, hogy az UST-t is fel lehet ütni... Ráadásul két helyen szakadt ki és az egyik pont a perem mellett van. Így annyira nem merek bevállalni egy versenyt. Lehet hogy sárgumival fogok menni, mert nincs itthon más :D :D :D
A keró legyen veletek!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Felhívtam a fõszervezõt, Eisenkrammer Károlyt, hogy mi van a beszólítással rövidtávon. Lesz beszólítás 5 perccel a rajt elõtt. "Rendben, köszönöm." Erre: "És te most tényleg ezért hívtál fel?" Mondom, igen, mert már késtem le pár beszólítást. És mondjuk kiírhatnák a honlapra is. "Hát, ha engem 1500 versenyzõ ilyen kérdésekkel hívna fel..."

Nem szeretem ezt a hozzáállást. Szerintem elég tisztelettudóan beszéltem, és a kérdés sem volt hülyeség, mivel a honlapon nem volt fent a megfelelõ információ. Egyáltalán nem mindegy, hogy mikor fejezzük be a bemelegítést... lehetne egy kicsit profibban kezelni a dolgot. Szerintem.

Egyébként: Racing Ralph-Nobby Nic... ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A kedves rendezõk megint 10:30-kor indítják a kicsi gyerekeknek, terepen soha sem bringázó anyukáknak, apukáknak kedvcsináló természetjáró túrát és persze, hogy megint a mezõny nyomvonalán jönnek be. Tavaly fotózás közben láttam, hogy hogyan zuhan a nyakukba hátulról a rövid táv eleje és oldalról a Kékes felõl a középtáv. Nem gyõztünk nekik kiabálni, hogy mire figyeljenek. Volt ott ordítozás (a versenyzõk szempontjából jogosan), pedig senki sem várhatja el tõlük, hogy tudják, hogy hogyan kell viselkedni versenyen, hiszen õk nem is azon indulnak.
Nekik még az a murvás lejtõ is kihívás, õk nézelõdni, kirándulni szeretnének, nem pedig az ideális nyomról kiszorítva, a mellettük elszáguldó versenyzõktõl rettegve, libasorban lebukdácsolni a célig!
Egy-két elkalandozó, bizonytalanul bringázó kicsit csak a gondviselés mentett meg attól, hogy a lejtõn 40-50-el érkezõ versenyzõk el ne csapják õket.
Úgy látszik kell egy komoly baleset, hogy a szervezõk elhiggyék, hogy ez nagyon balesetveszélyes.
Ja és nagyon nem lennék a helyükben, amikor egy felbõszült apuka megkérdezné tõlük teljesen jogosan, hogy a természetjáró túrán miért ütötték el az õ kisgyermekét?