Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Jó ötlet a matrica, csak pl. nekem mind3 bowden ott megy, attól nem igazán tudom feltenni sajnos... Viszont ha szétvágom, és egymás mellé ragasztom õket valamilyen keményebb lapra, akkor a kormányra fel tudom talán rögzíteni, a rajtszám fölé...

mulder1972

mulder1972

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
szia
férfi rövid vagy középtáv nevezést keresek
mulder1972 @ gmail.com

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Én is a kormányra szoktam ragasztani oda mindig le tudsz nézni míg a felsõ már nagyon lent és messzire van a szemtõl.

A kolozsvári Maros maratonon pl. adnak a rajtszámhoz egy fóliázott szintrajzot, amit a rajtszámmal együtt rögzíthetsz a kormányra úgy, hogy még látod is menet közben. Egyáltalán nem rossz dolog, ha nem ismered a pályát.

molbar

molbar

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
  • LocationPilisborosjenő
Üdv!

Ha valamelyik sporttársnak nem alkalmas, átvennék egy férfi középtáv nevezést a Mátrára!

mo.barnabas@gmail.com

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Nem kötelezõ felrakni, szerintem szép gesztus, bár a kormánycsõ tényleg jobb lenne!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én is a kormányra szoktam ragasztani oda mindig le tudsz nézni míg a felsõ már nagyon lent és messzire van a szemtõl.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Szintrajzok - kerekparinfo.hu
Mekkora ötlet kéremszépen! Kár hogy máshol (itthon) még nem találták ezt fel... Ilyen szívesen látnék jövõre minden rajtcsomagomban! Legalább lenne bennük valami érdemleges. Akár még a zselét is elcserélném rá, azt úgy is hozok finomat, sajátot... :D

saját magunknak sokan szoktunk csinálni ilyet :)
a kormányra ragasztani praktikusabb lenne, mert a felsõcsövön nehezen látni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Hányan törik majd össze magukat emiatt? :)

A sebesség mindent megold.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Mekkora ötlet kéremszépen! Kár hogy máshol (itthon) még nem találták ezt fel... Ilyen szívesen látnék jövõre minden rajtcsomagomban! Legalább lenne bennük valami érdemleges. Akár még a zselét is elcserélném rá, azt úgy is hozok finomat, sajátot... :D

Igen-igen-igen!

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Batizzz

Batizzz

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hosszú távú, férfi nevezés eladó!!! 06 30 68 67 688

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

nevezés
AZ miért van. hogy az utolsó héten már nincs online nevezés csak személyes van? (csütörtökig a bp-i irodában ill. szombaton a helyszínen) Ha az illetõ vidéki és vasárnap szándékozik felmenni, akkor bebukta?

Biztosan azért nincs az utolsó héten online nevezés, mert annyi idõ alatt vagy megkapják a nevezési díjad vagy nem. Ha postán fizeted akkor inkább nem.

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts
nevezés
AZ miért van. hogy az utolsó héten már nincs online nevezés csak személyes van? (csütörtökig a bp-i irodában ill. szombaton a helyszínen) Ha az illetõ vidéki és vasárnap szándékozik felmenni, akkor bebukta?

ritchey p29er custom

Pcsirke

Pcsirke

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Sziasztok!

Nõi rövid táv nevezést vennék.

Üdv.
P.

gogzoli

gogzoli

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Nem készített valaki véletlenül egy picit pontosabb/másfajta térképet, trackelést a középtávról? Ugyan a versenyen idén nem ezen indulunk, de szeretnénk bejárni a pályát csak kíváncsiságból.
A Nagy Halmaj-rét-nél sajnos a leírás alapján elveszítettem a fonalat, és egészen odáig nem is tudom felvenni, amíg a pálya visszaér a Görgõi útra, nem bírom térképen pontosan lekövetni az útvonalat. Ez a hurok picit homályosra sikerült.
A weblapon található térkép egy bizonyos nagyítás felett nem tudja kezelni az "Aerial" illetve "Hybrid" módot, a szintvonalat meg egyáltalán nem ismeri, így nem az igazi.

Szia!

2011 Mátra Maraton Középtáv - Trackabee 2 [test]

Ez Zergétõl származik, Õ a versenyigazgató is :)

A trackabee oldalon megtalálható a rövid és a hosszú táv útvonala is.

hatalma

hatalma

vendég

• fórumtag
  • 19 posts

Átnevezésnél távot is lehet változtatni és 2000 Forintba kerül.

mármint az átnevezés kerül ennyibe.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Középtáv nevezés érdekelne.
06 hetven 2575965

hatalma

hatalma

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Átnevezésnél távot is lehet változtatni és 2000 Forintba kerül.

Andrea

Andrea

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!Mátra marci férfi hosszútáv nevezés átadó,eladó!

nemasacki

nemasacki

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok,

sajnos idõhiány miatt eladó a nevezésem: felnõtt férfi középtáv

foldrajzologus @ gmail.com