Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

NMI003

NMI003

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 10 hozzászólás

Bokros teendõk és mindenféle kitalált kifogás miatt, eladnám a középtávos nevezésem. 5000 HUF
Pedig szívesen találkoznék a dobos sráccal a sípálya tetején... :-)
nmi003 kukac citromail.hu

Elkelt, mindenkinek jó tekerést

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás

Bokros teendõk és mindenféle kitalált kifogás miatt, eladnám a középtávos nevezésem. 5000 HUF

Írtam neked emilt.

NMI003

NMI003

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 10 hozzászólás

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Elkelt!

Üdv!

Rövid táv master 1 nevezés eladó! 4000 HUF.

email: woodsnail (kukac) citromail.hu
vagy sms-ben: 70 300 8169

Solya 88

Solya 88

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Rövidtáv nõi nevezés eladó!
Érd.: 70/418-7775

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A Mátra nagyon száraz, nagyon köves és nagyon meleg! Ne tegyetek fel sárgumit, csak ballonos gummát és sokat igyatok.

Inkább ez legyen, mint fordítva.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
A Mátra nagyon száraz, nagyon köves és nagyon meleg! Ne tegyetek fel sárgumit, csak ballonos gummát és sokat igyatok.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem is jobb lesz így. De milyen lépcsõ lesz és hol?

Megvan, a végén.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az a befutó egyénként is veszélyes volt, nem egy fotón látni, hogy az ívet tartó sportárs miatt aa mögötte utolsó pillanatban még elõzni kívánó spori feltekeredik valamelyik bolya gumira, éles helyzetben meg egyenesen életveszély azon a lefelén sprintelni és megpróbálni elõzni. Jó lesz ez így. Majd egymást lököditek elõl az in a 20 fokos lépcsõn!

Szerintem is jobb lesz így. De milyen lépcsõ lesz és hol?

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Az a befutó egyénként is veszélyes volt, nem egy fotón látni, hogy az ívet tartó sportárs miatt aa mögötte utolsó pillanatban még elõzni kívánó spori feltekeredik valamelyik bolya gumira, éles helyzetben meg egyenesen életveszély azon a lefelén sprintelni és megpróbálni elõzni. Jó lesz ez így. Majd egymást lököditek elõl az in a 20 fokos lépcsõn!

Lépcsõ? Az nem akadálymentesített megoldás. Azon hogy megyek fel kerekesszékkel? Vagy a bringa nem számít annak?

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Lehet az még nem az éles pálya része. Egyébként semmi köze az egésznek az UCI szabályokhoz (csak jól hangzik), ahhoz van köze, hogy tavaly egymást akadályozták a távok a befutónál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Valamit nem értek az új pályával kapcsolatban. Azt írják, hogy az új UCI szabályok miatt új a pálya, mert az nem keresztezheti önmagát. De így is teszi, mert a 24-es úton keresztbe át kell menni. Így keresztezzük azt a részt, amin ugye felmegyünk a kékesre. Igaz most csak egyszer, de mégis.
Félre értés ne essék, tetszik, hogy technikásabb lett a pálya, csak nem értem... :)

Lehet az még nem az éles pálya része. Egyébként semmi köze az egésznek az UCI szabályokhoz (csak jól hangzik), ahhoz van köze, hogy tavaly egymást akadályozták a távok a befutónál.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
Valamit nem értek az új pályával kapcsolatban. Azt írják, hogy az új UCI szabályok miatt új a pálya, mert az nem keresztezheti önmagát. De így is teszi, mert a 24-es úton keresztbe át kell menni. Így keresztezzük azt a részt, amin ugye felmegyünk a kékesre. Igaz most csak egyszer, de mégis.
Félre értés ne essék, tetszik, hogy technikásabb lett a pálya, csak nem értem... :)

3lackhawk

3lackhawk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!

Középtávos férfi nevezést átvennék!

Köszi

survivor kukac freemail pont hu

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Üdv!

Rövid táv master 1 nevezés eladó! 4000 HUF.

email: woodsnail (kukac) citromail.hu
vagy sms-ben: 70 300 8169

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szintrajzok - kerekparinfo.hu
Mekkora ötlet kéremszépen! Kár hogy máshol (itthon) még nem találták ezt fel... Ilyen szívesen látnék jövõre minden rajtcsomagomban! Legalább lenne bennük valami érdemleges. Akár még a zselét is elcserélném rá, azt úgy is hozok finomat, sajátot... :D

Akkor én kb. 6 éve találtam fel a spanyol viaszt :) és még vagy ezren elõttem korábban :)
Hosszún a teljesítõk kb. 90%-a használja sok-sok éve ... igaz nem ilyen szépen dizájnosan, hanem három oszlopba írva: /Táv km/emlekedés/emelkedõ hossza/
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

saját magunknak sokan szoktunk csinálni ilyet :)
a kormányra ragasztani praktikusabb lenne, mert a felsõcsövön nehezen látni...

igen-igen, szoktam látni sokaknál... de most a rövid táv, 20-30. f.férfi helyezéshez annyira nincs szükségem tudni, hogy mi következik még, méterre pontosan... :P Csak mindig olyan gyermeki kíváncsisággal túrom fel a kis szatyrot amit kapunk, hátha van benne valami hasznos dolog... és végre lesz!!! :D De így én is fel fogom tenni.

Összetörésrõl annyit, hogy szerintem majd csak emelkedõn fogja minden "ön-összetörésre esélyes" sasolni, hogy mennyi van még... :D

varicsella

varicsella

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Férfi középtáv nevezés 5000ért eladó! Érd: 70/612-6051

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Ha valakinek van eladó férfi felnõtt nevezése bármelyik kategóriába max 4e-ért az szóljon :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nõi master1 rövidtáv nevezés eladó 5000Ft-ért.
Érdeklõdni lehet a (70) 2928786 telefonszámon vagy a karakai.tunde (kukac) gmail (pont) com email címen.