Én se:D Igaz nekem ahhoz kell, hogy lássak is ne csak menjek:D
Találkoztam már veled úgy, hogy szemüveggel se láttál Igaz, akkor én se sokat és nem is tekertünk :cheers:
Én se:D Igaz nekem ahhoz kell, hogy lássak is ne csak menjek:D
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Akár szivatás, akár nem, ha elindul és a pályán észreveszik, akkor nem kellene megállítani a sisak nélküli ridert? Úgyértem a pályamutogató embereknek nincs egy ilyen plusz funkciójuk is?
Így zárójelben, én szemüveg nélkül sem indulok el szívesen kerózni (belerepül egy barnamedve a szemembe, alig bírom kiszedni onnan..).
Tavaly a szénégetõs frissítõnél, ...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Mi is lenyomtuk Tomival a hosszút, két magellán cruxszal. Közben sokszor elgondolkoztunk, hogy jövõre inkább a közepen megyünk, mert telónk nincs, lefele meg nem lehet menni mert sajog a kezünk. Vagy veszünk fel kesztyût De ezen mindig elgondolkozunk és eddig még semmi
Tomi volt bukó nélkül. Az elején nem is állt be a rajthoz, míg a sheriff végig nem nézte a bukókat.
És ííírgalmatlanul rossz idõt mentünk, pedig nem is készültünk. De kettõ, meg négy éve 2 órával jobbat mentünk. Mindegy, majd legközelebb
A vége nekünk sem tetszett, de akkor már nagyon ki voltunk. Viszont az itatóknál a végén, illetve az irányítók is nagyon kedvesek voltak. De lehet csak örültek, hogy végre mehetnek haza. A 15-ös táblát pölö el sem értük, már elkezdte a gyerkõc lecsavarozni
Mondanom sem kell, hogy nem volt sorban állás a zuhanynál és annyi tésztát ettünk, amennyit akartunk. Persze megérdemeltük, hiszen mi bírtuk a legtovább
És bocsi a benti vécé miatt, nem lehetett lehúzni sehogy, pedig egy csomót próbáltam
Tomi volt bukó nélkül...
Na ilyen élményem nekem is volt. Galyatetõ elõtt, olyan 68km környékén ing-gatya megyek fel egy nagyon meredek aszfaltos emelkedõn és egy srácot látok magam elõtt H betûs rajtszámmal szenvedni. Nagyon lassan ment, láttam a mozgásán is hogy nem komoly bringás, nagyon fáradt is volt. Emlékszem hogy láttam az elején, el is mentem mellette (nem mentem azért lassan, 24. lettem abszolútban) és biztos vagyok benne hogy nem elõzött vissza, de 68km-nél megint elõttem volt.
Úgy mentem el emllette mintha állna, és így utólag majdnem biztos vagyok benne hogy úgy levágott egy nagyobb részt a pályából mint a huzat.
A nevét is tudom hogy ki és ha olvassa és magára ismer, üzenem neki hogy szégyellje magát!
Azért nem olyan sötét a kép.@burce: féloff.......nem bántam meg, hogy TT-re mentem
Tavaly a szénégetõs frissítõnél, ott defekteltél asszem, vagy vmit szenvedtél a kerekekkel, és aztán pedig a távok szétválása után, ott is bõszen pumpáltál, ha jól emlékszem.Burce, mikor találkoztunk?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Férfi felnõtt kategóriában.
Bár, ahogy olvasom, itt már midnenki a 24. lett.
sziasztok,
Nekem az "tetszett" a legjobban amikor 4-5 rövidtávos a befutó elött kb 3 km-re az erdõbõl a lángossütõ környékén kijött a parkolóba és elindult lefelé az aszfalton. Mondtam nekik (nézõ voltam!), hogy " szerintem rossz helyen jártok, mert a pálya nem erre van" , de szerintük õk tudták jól. Így kihagytak egy kis terepet a szanatórium elött. Gondolom "picivel" elõrébb végeztek, mint kellett volna.
Az kizárt dolog mert a hosszún én lettem a 24.
Szerintem meg úgy volt jó ez a maraton, ahogy volt .
Bõvebben: http://www.mocorgok....p?article_id=54
Mosáshoz meg csak annyit, végén kell beérni, kényelmesen megkajálni, és utána már nincs sor . Amúgy én sem értem mit kett szüttyögni, 2 perc alatt tök tiszta lett. Ezért szeretek maratonokra járni, legalább utána tiszta lesz a bringa
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Jó vót. Én hosszút zúztam... a végére már sikerült beerõsíteni, úgyhogy egy számomra gyenge közepes 24edik helyezéssel zártam...