Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Én se:D Igaz nekem ahhoz kell, hogy lássak is ne csak menjek:D

Találkoztam már veled úgy, hogy szemüveggel se láttál ;) Igaz, akkor én se sokat és nem is tekertünk :cheers:

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ja, véletlenül sem a bukómenteségre ment a respet, hanem hog voltak olyan örültek hgoy hosszút merevvel. A hááát-al kerülgetem hogy mit írjak olyanra aki ennek bukó nélkül indul neki. Vagy akárhova... de pláne ide...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Én se:D Igaz nekem ahhoz kell, hogy lássak is ne csak menjek:D

Akár szivatás, akár nem, ha elindul és a pályán észreveszik, akkor nem kellene megállítani a sisak nélküli ridert? Úgyértem a pályamutogató embereknek nincs egy ilyen plusz funkciójuk is? :o

Így zárójelben, én szemüveg nélkül sem indulok el szívesen kerózni (belerepül egy barnamedve a szemembe, alig bírom kiszedni onnan..).

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Tavaly a szénégetõs frissítõnél, ...

Mátraszentimrén komoly kis csoport jött össze.
2005-ben Dobos Feriékkel mentem (lefelé is, merevvel!), mikor a hosszú lejtõ és aszfalt után, kb. 20. km-nél az utolsó nagy köves részen defekt. Bõ félórát vesztettem, mire meg tudtam javítani. Tavaly 5 defekt. Idén az antik géppel 0 probléma. Jövõre megnézem a BEAC Maxit, sok jót hallottam róla.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Akár szivatás, akár nem, ha elindul és a pályán észreveszik, akkor nem kellene megállítani a sisak nélküli ridert? Úgyértem a pályamutogató embereknek nincs egy ilyen plusz funkciójuk is? :o

Így zárójelben, én szemüveg nélkül sem indulok el szívesen kerózni (belerepül egy barnamedve a szemembe, alig bírom kiszedni onnan..).

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Mi is lenyomtuk Tomival a hosszút, két magellán cruxszal. Közben sokszor elgondolkoztunk, hogy jövõre inkább a közepen megyünk, mert telónk nincs, lefele meg nem lehet menni mert sajog a kezünk. Vagy veszünk fel kesztyût :) De ezen mindig elgondolkozunk és eddig még semmi :)
Tomi volt bukó nélkül. Az elején nem is állt be a rajthoz, míg a sheriff végig nem nézte a bukókat.
És ííírgalmatlanul rossz idõt mentünk, pedig nem is készültünk. De kettõ, meg négy éve 2 órával jobbat mentünk. Mindegy, majd legközelebb :)

A vége nekünk sem tetszett, de akkor már nagyon ki voltunk. Viszont az itatóknál a végén, illetve az irányítók is nagyon kedvesek voltak. De lehet csak örültek, hogy végre mehetnek haza. A 15-ös táblát pölö el sem értük, már elkezdte a gyerkõc lecsavarozni :)

Mondanom sem kell, hogy nem volt sorban állás a zuhanynál és annyi tésztát ettünk, amennyit akartunk. Persze megérdemeltük, hiszen mi bírtuk a legtovább :)

És bocsi a benti vécé miatt, nem lehetett lehúzni sehogy, pedig egy csomót próbáltam :(

Ez csak szopatás gyerekek, ébresztõ:mybad:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Egyetértek, Bükkön is kiborultam egy "kamikáze" gyereken, hogy a francba meccseljek olyannal, aki bármikor szétloccsanttya az agyát?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Tomi volt bukó nélkül...

Ezért nem respect jár, hanem fenékbe billentés. Én régóta és nagyon sokat tekerek, de SOHA nem indulok el bukó nélkül. Ti se csináljatok ilyen butaságot többet!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Bukó meg kesztyû nélkül... hááát...
Respect ful merevvel hosszún nektek is...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

elZúzda

elZúzda

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Mi is lenyomtuk Tomival a hosszút, két magellán cruxszal. Közben sokszor elgondolkoztunk, hogy jövõre inkább a közepen megyünk, mert telónk nincs, lefele meg nem lehet menni mert sajog a kezünk. Vagy veszünk fel kesztyût :) De ezen mindig elgondolkozunk és eddig még semmi :)
Tomi volt bukó nélkül. Az elején nem is állt be a rajthoz, míg a sheriff végig nem nézte a bukókat.
És ííírgalmatlanul rossz idõt mentünk, pedig nem is készültünk. De kettõ, meg négy éve 2 órával jobbat mentünk. Mindegy, majd legközelebb :)

A vége nekünk sem tetszett, de akkor már nagyon ki voltunk. Viszont az itatóknál a végén, illetve az irányítók is nagyon kedvesek voltak. De lehet csak örültek, hogy végre mehetnek haza. A 15-ös táblát pölö el sem értük, már elkezdte a gyerkõc lecsavarozni :)

Mondanom sem kell, hogy nem volt sorban állás a zuhanynál és annyi tésztát ettünk, amennyit akartunk. Persze megérdemeltük, hiszen mi bírtuk a legtovább :)

És bocsi a benti vécé miatt, nem lehetett lehúzni sehogy, pedig egy csomót próbáltam :(
"Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amirõl õk úgy tudják, hogy tudjuk." Irányított szakasz

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Na ilyen élményem nekem is volt. Galyatetõ elõtt, olyan 68km környékén ing-gatya megyek fel egy nagyon meredek aszfaltos emelkedõn és egy srácot látok magam elõtt H betûs rajtszámmal szenvedni. Nagyon lassan ment, láttam a mozgásán is hogy nem komoly bringás, nagyon fáradt is volt. Emlékszem hogy láttam az elején, el is mentem mellette (nem mentem azért lassan, 24. lettem abszolútban) és biztos vagyok benne hogy nem elõzött vissza, de 68km-nél megint elõttem volt.
Úgy mentem el emllette mintha állna, és így utólag majdnem biztos vagyok benne hogy úgy levágott egy nagyobb részt a pályából mint a huzat.
A nevét is tudom hogy ki és ha olvassa és magára ismer, üzenem neki hogy szégyellje magát!

a mi csapatunkban az egyik srácnak azt mondták ott ahol nagyon közel ért egymáshoz a pályakét része, hogy 500Ft-ért átmehet a rövidítésen. és õ nem érzett "poénos" hangvételt a dologban, lehet az volt, nemtom... de ez mindenesetre "elhangzott"... :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

@burce: féloff.......nem bántam meg, hogy TT-re mentem

Azért nem olyan sötét a kép.
Pl a sípálya ~tetején volt egy dobos srác és egy szpíker, tök jó volt! Kösz nekik!

Burce, mikor találkoztunk?

Tavaly a szénégetõs frissítõnél, ott defekteltél asszem, vagy vmit szenvedtél a kerekekkel, és aztán pedig a távok szétválása után, ott is bõszen pumpáltál, ha jól emlékszem.
Idén pedig a szentimrei frissítõnél "találkoztunk".
Nem ígérem, hogy jövõre is összefutunk ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Férfi felnõtt kategóriában. :)

Bár, ahogy olvasom, itt már midnenki a 24. lett. :D

Ja az más, én hosszún abszolútban lettem 24.

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

sziasztok,

Nekem az "tetszett" a legjobban amikor 4-5 rövidtávos a befutó elött kb 3 km-re az erdõbõl a lángossütõ környékén kijött a parkolóba és elindult lefelé az aszfalton. Mondtam nekik (nézõ voltam!), hogy " szerintem rossz helyen jártok, mert a pálya nem erre van" , de szerintük õk tudták jól. Így kihagytak egy kis terepet a szanatórium elött. Gondolom "picivel" elõrébb végeztek, mint kellett volna.

Na ilyen élményem nekem is volt. Galyatetõ elõtt, olyan 68km környékén ing-gatya megyek fel egy nagyon meredek aszfaltos emelkedõn és egy srácot látok magam elõtt H betûs rajtszámmal szenvedni. Nagyon lassan ment, láttam a mozgásán is hogy nem komoly bringás, nagyon fáradt is volt. Emlékszem hogy láttam az elején, el is mentem mellette (nem mentem azért lassan, 24. lettem abszolútban) és biztos vagyok benne hogy nem elõzött vissza, de 68km-nél megint elõttem volt.
Úgy mentem el emllette mintha állna, és így utólag majdnem biztos vagyok benne hogy úgy levágott egy nagyobb részt a pályából mint a huzat.
A nevét is tudom hogy ki és ha olvassa és magára ismer, üzenem neki hogy szégyellje magát!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Az kizárt dolog mert a hosszún én lettem a 24. :)

Férfi felnõtt kategóriában. :)

Bár, ahogy olvasom, itt már midnenki a 24. lett. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
sziasztok,

Nekem az "tetszett" a legjobban amikor 4-5 rövidtávos a befutó elött kb 3 km-re az erdõbõl a lángossütõ környékén kijött a parkolóba és elindult lefelé az aszfalton. Mondtam nekik (nézõ voltam!), hogy " szerintem rossz helyen jártok, mert a pálya nem erre van" , de szerintük õk tudták jól. Így kihagytak egy kis terepet a szanatórium elött. Gondolom "picivel" elõrébb végeztek, mint kellett volna.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Szerintem meg úgy volt jó ez a maraton, ahogy volt :).
Bõvebben: http://www.mocorgok....p?article_id=54
Mosáshoz meg csak annyit, végén kell beérni, kényelmesen megkajálni, és utána már nincs sor :). Amúgy én sem értem mit kett szüttyögni, 2 perc alatt tök tiszta lett. Ezért szeretek maratonokra járni, legalább utána tiszta lesz a bringa :)

Ja igen, én el is felejtettem megemlíteni a csini nénit, 'Kedves hölgy amellett, hogy mutatja az utat, és drukkol, még kis táncot is lejt. Jó fej!'. Épp elkeseredõ arcot kezdtem vágni hogy lejtõ után gyors visszaváltás és mászás (szrencsére egyenes jött csak) de jó kedvet/mosolyt csalt az arcomra a szurkolásával! :)
Utólag is köszi neki! Ilyen még Salzon sem volt :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én is azt hittem, hogy Szammer téved, amikor azt írta, hogy õ a 24., de bizony Ádám tévedett, mikor engem mondott be 24.-nek 26. helyett :)

Szerintem finom maraton volt, még ha a frissítõk nem is ugráltak, hogy a számba tömjék a dolgokat, de a Mátrát szeretem, el nem tévedtem, bontott volt végre a rajt, mindig akadt banán, az idõ sem volt rossz, szóval na. Csak az bánt, hogy három perccel késtem le a vonatot, cserébe lehetett ismerkedni :)

A Mátra talán nem is tudna nálam hibázni, mert benne van a Top5-ben (Szilvás, Mátra, Szilvás, Mátra, Szilvás :) ) a hely miatt és mert az elsõ MM volt az elsõ maratonom :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Végre láncszakadás,defekt nélkül megúsztam,csak egy fránya nátha hátráltatott vissza a 62. helyig közép távon...elmenvén mellettem az összes ALFÖLDI rider!
Igaz Tond.?
Úgy mentek mintha hegyi emberek lennének.
Team Heavy Pedál Szeged

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Jó vót. Én hosszút zúztam... a végére már sikerült beerõsíteni, úgyhogy egy számomra gyenge közepes 24edik helyezéssel zártam...

Az kizárt dolog mert a hosszún én lettem a 24. :)