Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Férfiúi közép nevezés eladó!
Tel: 707702992

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Hát így tényleg nem érdemes indulni. Legalábbis célba gurulni nem, kint kell maradni a pályán :D

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...miért?...sem tisztem, sem felfogásom nem engedi, a pro vagy kontra minõsítést... s itt nem a leendõ szpíkerrõl, hanem a rendezõröl Eisenkrammer Károlyról beszélek...ooops írok..
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

...nos gyerekek, íme a várva-várt pillanat: végre nem a BíróÁdám a szpíker és a hangoskodó, a hétvégin...juhuuu... :)))

Nem lesz ott Ádám,nem is megyek :(:(:'(
www.sintesibikes.com

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

már egy hete átutaltam a suskát (nevezési díj) de még mindig várólistán van a nevem, a szervezõk pedig nem írnak vissza hogy megkaták-e a zsetont... aug. 25-e vészesen közeleg, onnantól már 8.000.- a nevezés én meg nem szeretnék pofára esni

Vidd el az igazoläst!
" A Cube el van vetve! "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

...nos gyerekek, íme a várva-várt pillanat: végre nem a BíróÁdám a szpíker és a hangoskodó, a hétvégin...juhuuu... :)))

Miért?
A 24h-n azért remélem hangoskodsz!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ez nem feltétlen jó hír, Ádám..:(

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Viki !

Mégegyszer köszönöm szépen :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nõi hosszútávot nehezen fogsz találni. Tudtommal csajok csak röviden/középen indulhatnak.

VCs szerintem tudja, olvasd el az elsõ hozzászólását és megtudod ki õ.
Nõi versenzõ is indulhat hosszún, csak nem biztos, hogy a saját nevén :)

A sebesség mindent megold.

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Nõi hosszútávot nehezen fogsz találni. Tudtommal csajok csak röviden/középen indulhatnak.

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok!

Ha tudtok eladõ nevezést a maratonra akkor légyszi szóljatok, mert megvenném.
A legjobb lenne a nõi közép vagy már a hosszútáv.
Köszi

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Keresek a MÁTRA MARATONra, férfi közép távra nevezést.
Ha eladnád, akkor légyszi írj!
Kössszi!

...

Meg is van!
Köszi!
;-)

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
semmi semmi : ) nem idegelem én magam ilyeneken ! csak legyen vasárnap, és szép idõ. és nekem utolsó nyári nap ! :( és szept 1. 8:00 oskola., talán anno ti is tudtátok milyen ez az érzés .. / vagy tudjátok . :/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

"Legalább egyet-kettõt kattints lefelé szerintem, lehet hogy még ez is megvan és nem ugrott rá még senki... 2 post-tal van lejjebb...

Na igen a technikát nem csak megvenni kell!
Néha az sem árt ha tudod használni ,és ez nem csak a számitógépre vonatkozik:scared:"

Igen igen, azért ennyire sík még én sem vagyok :) csak elõtte már hívtam õket, és már elvoltak adva , de sikerült szereznem :) szóval minden okés .

További szép napot.

Akkor bocsi!

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
"Legalább egyet-kettõt kattints lefelé szerintem, lehet hogy még ez is megvan és nem ugrott rá még senki... 2 post-tal van lejjebb...

Néha az sem árt ha tudod használni ,és ez nem csak a számitógépre vonatkozik:scared:"

Igen igen, azért ennyire sík még én sem vagyok :) csak elõtte már hívtam õket, és már elvoltak adva , de sikerült szereznem :) szóval minden okés .

További szép napot.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

A vasárnapi pedig egy hirtelen õrült ötlet volt, amit szombat este 10-kor találtam ki. Tárkánytól Mátraszentistvánig feltekertem, oszt a Maraton nyomvonalán Szentlászló-Galya-Mátraháza, majd éccaka vissza Tárkányba. 142 km. Ezt te úgyse bírtad volna! :)

hehehe
50km-ig melegszek
Szloviban mentem 2 nap alatt 350-360 körül egy király heggyel hogy legyen egy kis szint is,turisztika tempová

ilyenkor azé szólhatná töki, fõleg, itt a munka dandárja, csak este fogok kerékpárolódni max.
csuma

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Eladva! :offtopic:

Mátra marci férfi középtáv nevezés eladó!
3500Ft
Érdeklõdni:
priviben, a profilban megadott levélcímen, telefonon
voda - 257 - 73 -05

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Legalább egyet-kettõt kattints lefelé szerintem, lehet hogy még ez is megvan és nem ugrott rá még senki... 2 post-tal van lejjebb...

Néha az sem árt ha tudod használni ,és ez nem csak a számitógépre vonatkozik:scared:!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Sziasztok! Érdekelne férfi rövid vagy középtáv 3500ft-os nevezés ! Nagyon kellene ! :(

Aki tudna esetleg segíteni az kérem írjon a balint56@citromail.hu --ra
Elõre is köszi mindenkinek .

Elfelejtettem odaírni az elérhetõségeimhez, hogy a balint56@citromail.hu mellett elérhettek a 0630 843 5049 es számon is ! 3500es ffi, rövid/közép táv plllííííz :(:(

\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Mátra marci férfi középtáv nevezés eladó!
3500Ft
Érdeklõdni:
priviben, a profilban megadott levélcímen, telefonon
voda - 257 - 73 -05

Legalább egyet-kettõt kattints lefelé szerintem, lehet hogy még ez is megvan és nem ugrott rá még senki... 2 post-tal van lejjebb...