Jelentkezz be Regisztrálj
XI. Mátra Maraton | Sástó
Posted 2008. August 31. - 20:16
legaláb a jelölésekre figyelhetekvolna meg az emeberek elrendezésére mert ez így nem nagyon megy 1 nagy versenyen szerintem. Mertszerintem nem azért fizetem ki a nevezést ,hogy elirányícsanak meg ,hogy nem legyen kilyelõlve a pálya mert azérta ki a középtávon ment végi és megfigyelte az észrevete,hogy kevés helyen voltak lezárva az utak olyam simán elehetett volna elmeni más irányba . Szóval énekem egyátalán nem tetszet a szervezés az egészbe 1 vígyasztalt ,hogy nagyon jó nyomvonalak voltak és , hogy nem volt sárr.
Posted 2008. August 31. - 20:11
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. August 31. - 20:05
1 hete Nagyatádon az ironman versenyen csinálta hangulatot, ott mindenkit ismert - triatlonosoknak õ kell
Ádám Zánkán kp távú triatlon versenyen beszélt- õ is csak szgépbõl ismerte a neveket. Nekem tetszett, de a triatlonosoknak nem jött be - más világ
Posted 2008. August 31. - 19:43
A tészta ízlett, jó ötlet volt egy nagy céget megnyerni szponzornak! Finom is volt és gondolom így olcsóbb is. Sokkal jobban esik verseny után egy sós kaja!
Akiknek Bíró Ádám nem tetszik: most láthatták a különbséget aközött ha valaki kafa hangulatot csinál, vagy felolvassa a neveket a notebookról.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. August 31. - 18:59
vki látott vhol fotóst , mert én nem nagyon. bár sokszor inkább az utat néztem
No igen én talán két fotóst láttam az egyik a frisitõpontnál a másik mintha a galyai út elágazásnál lett volna de ott 40 fölötti tempónál nem sokat láttam.
szerk.:
Már fennt is az eredménylista ez gyors volt.
Posted 2008. August 31. - 18:56
Posted 2008. August 31. - 18:53
kb. mikor lesznek meg az összesített eredmények (top maratonban)?
vki látott vhol fotóst , mert én nem nagyon. bár sokszor inkább az utat néztem
Posted 2008. August 31. - 18:50
konás; Szilárd nyert (ez biztos), s õt Melts és Blazsó követi, elénézést, ha tévednék.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. August 31. - 18:48
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. August 31. - 18:46
Posted 2008. August 31. - 18:38
nekem a hangulat valahogy laposabb volt, mint szokott, befizettem, mentem, hazajöttem, ahogy az elõttem író is.
nem hiszem el, hogy a frissítõkre nem lehet valami sós rágcsálnivalót kitenni, csak édeset, legközelebb viszek magammal fasírtot:D
kaja pozitívum: a sós tészta a végén. az nagyon kellett:)
hirtelen ennyi, Ádámot vissza!:peace:
Posted 2008. August 31. - 18:25
Gratulálok minden résztvevõnek, a sérülteknek pedig jobbulást kívánok! (biztos voltak, kettõt magam is láttam)
Posted 2008. August 31. - 18:19
3-man futottunk túl, szerencse, hogy egyikünk észrevette, viszont ezzel az áttétellel visszatekerni a dombon...
Én nem voltam oda Ádámért, de ez az unalmas, monoton csóka megmutatta, hogy mégiscsak egész jó fej
Remélem jövõre marad Õ.
Posted 2008. August 31. - 18:14
üdv
nagyon nehézkes parkolás; nehezebb részeket tényleg nem jelölték; ahol a rövid és a közép szembõl összetalálkozott a bob feletti résznél, ott nagykovácsi szeruen kiszallagozhatták volna; nyilván fontos a bringamosó de embermosót is tehettek volna szeretek tisztábban utazni mint a bringám; tészta amit kaptam gusztustalanra szétfõtt;
élmény pálya; határozott üzletszerû rendezés ; remek visszavezetés a starthoz
NEKEM NAGYON HIÁNYZOTT A FOCIPÁLYA KÖZÖSSÉG FORMÁLÓ TERE,A PIKNIKHANGULAT!!!!
fizettem versenyeztem hazajöhettem
a Mátrát szeretem minden évben nagyon várom, de így most kicsit más
A szalagozás máshová sem ártott volna ... néha olyan érzésem volt, mennyé amerre akarsz, oszt jóvan
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2008. August 31. - 18:07
nagyon nehézkes parkolás; nehezebb részeket tényleg nem jelölték; ahol a rövid és a közép szembõl összetalálkozott a bob feletti résznél, ott nagykovácsi szeruen kiszallagozhatták volna; nyilván fontos a bringamosó de embermosót is tehettek volna szeretek tisztábban utazni mint a bringám; tészta amit kaptam gusztustalanra szétfõtt;
élmény pálya; határozott üzletszerû rendezés ; remek visszavezetés a starthoz
NEKEM NAGYON HIÁNYZOTT A FOCIPÁLYA KÖZÖSSÉG FORMÁLÓ TERE,A PIKNIKHANGULAT!!!!
fizettem versenyeztem hazajöhettem
a Mátrát szeretem minden évben nagyon várom, de így most kicsit más
Posted 2008. August 31. - 18:02
Én kapásból nem vettem észer 50+ tempónál a Rudolftanya elõtti nyilakat jobbra, rendezõt nem láttam ott. Elõször azt hittem csak én vagyok ilyen bamba aztán jött még egy srác majd még vagy 30-an velem szemben, hát nem voltunk boldogak. Miután megtaláltam a jó utat két sártócsát is sikerült elkapnom, a sisak önnálló életet kezdett a fejemen (a fejkör méret állító levállt), majd végül elhagytam valahol a pumpámat is. A végén már nagyon lassan haladtam mivel a fürdés hátására fáztam.
A kaja ízlett a végén, Bíró Ádám bizony nekem is hiányzot, nem volt meg a hangulat.
Ja és ez hogy 'a közép meg a hosszútáv vonuljon át a célon a Kékes után' nem tûnt túl jó ötletnek.
Posted 2008. August 31. - 17:10
Többen is összenéztünk, mikor 30-40-50-es tempónál jött a meglepi.
Engem kétszer hívott az anyaföld magához, szerencse vagy tudás, de egyszer sem engedtem a csábításnak...
Ha csak belegondolok, hogy pl Bükkön mennyien törték össze magukat - pedig az példásan volt kijelölve - akkor már meg sem lepõdök azon a csomó emberen, akinek fel volt kötve a karja.
Maga a pálya amúgy tetszett, szerintem a szervezéssel sem volt gond, a kaja ehetõ. Tetszett, hogy mennyire felügyelték a parkolást.
Bíró Ádám hiányzott!
Azt hiszem, ennyi.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. August 31. - 16:43
Nekem ez volt az elsõ Mátra Maratonom, de nagyon tetszett a pálya. Az elején jók voltak az aszfaltos részek is, és a végén az erdõben is voltak lefele jó részek. Végig nyomtam, 1:39-re lett elég a végén.
Ja igen, és az idõ is szuper volt.
Jövõre újra.
Posted 2008. August 31. - 14:38
Elõször is gratulálnék minden résztvevõnek!
Nos vége a topmaratonnak, ez volt a 6-ik mátramaratonom. A helyszín tetszett, bár nem jobban mint a régi, megszokott. Egy vmit nem értek, minden maraton átlag 5000 rúgóba került és itt nem maradt pénz pályabírókra, jó ez a festegetés, de nem azt figyeli az ember, fõleg lefelé 50-es tempónál. az elsõ terepesnél, ami jobbra volt, illõ lett volna emberkét kiállítani mint eddig minden évben. Ott jó sokan elmentek egyenesen. Elmaradt az ingyen csúszás is....
Amúgy jó volt, kissé túl salakos, sokan el is estek a kanyarokban, fõleg a célban. (legalább is ezt mondták anyámék). Sok volt az aszfalt, de voltak szép erdõs terepes részek is.
Talán ennyi, amit elterveztem idõben, helyezésben, az bejött. Bár még minig csodálom azokat akik 1:07:00-t mennek a röviden! (Kiváncsi lennék hogyan)
Posted 2008. August 30. - 22:45
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]