Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ebben egyetértünk. Harci sérülés pedig több van rajta, mint egy déháson! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csak, mert beszéltünk a Zoliékkal, s mondták hogy Kriszta is 4.-nek hitte magát /kötõjel elé kell a pont??/
aztán szólitották a dobogóra
vagány csaj az tuti, jól rakja felisleis

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...hüpp-hüpp...köszi Lens... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Savanyú! 3.!!

Ádám, mi azért hiányoltunk téged, mert a mai szpíker nem volt elég õrült! Fura volt, hogy olyan halk volt és nem poénkodott, mint ahogy te szoktál. Úgyhogy már nagyon várjuk a 24 órást, ahol 24 órán át fogunk téged hallgatni! :D Igaz, hajnaltájt már kicsit túl sok lesz belõled, de akkor berakjuk a füldugót, és mikor kihúzzuk, akkor megint élvezettel fordulunk feléd! Tisztelettel, N...

Na, a Mátra marci azért szerintem elég jó szervezettségû volt, leszámítva a rajt elõtti parkolási mizériát. Olyan megoldásokat láttam itt a rajt-cél területben, amiket más itthoni marcikon nem! Le a kalappal, jó volt a szervezés, sok zokszavam nem lehet, s ami lehet, az inkább csak magunknak köszönhetõ!
Köszönjük a szép élményt!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pedig jammeltünk egy darabig erre-arra
kaja-bob-slagozás brrrr...
off:
milyen volt a bükki móka? pf-nek irtam smst, megvolt a száma
no, majd télen :-))

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a 10óráson sem volt rossz a szpíker, egész belejött a végére, de Ádám nélkül nekem nincs igazi mtb rendezvény:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ha félreérthetõen fogalmaztam volna, nem volt rossz a mostani szpíker. Amit mondott azzal tényleg nem volt semmi gond. Még poénokat is mondott idõnként! :) Véleményem szerint egy ilyen rendezvényhez jobban passzol ha pörgõsebb és lazább a hangulat, nekem az jobban bejön, ennyi.

Savanyu, téged meg nem is láttalak, jó elbújtál!:)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dikk zoli
asszony most akkor 3.v.4.?
link 4-ént szerepel
sztem jó móka volt, nem volt meleg, számomra ez nagy elõny
jelölés hosszún nem volt rossz, 20-30km után az ember szeme ráállt a kis szines pöttyökre vhol elõl/fán/kövön megerõsítésképp-mondjuk, én nem raktam 1000el neki, így a veszélyt jelzõ izék sem hiányoztak
egy helyen vertem oda magam a cél elõtt, amikor elõször átmentünk a területen, kollegát követve, a lejtõt követõ korlátot BALRA kerültük ilyen böszme köveken
valszeg senki sem gondolta, hogy lesz olyan b@lf@sz ,aki ott akar lemenni :-))..hát volt.
amugy:
cseppet sok aszfalt
szép kezelhetõ ösvények, vicces egynyomtávok
jó kilátás, szuper tájak
igen, jah, szentlászlón én lenyomtam egy sört köff. legközelebb lehet fröccs is, akkor még mindig ott üldögélnék /csááá, Hosi, nem gyötté' má késõbb!/
halál jó asszony megõrzõ / nééézd szivü, falmászok.. /

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
jaja... a FÁLYÕÕÕÕR! azért tényleg hiányzott... :(

meg a "Pelikán elvtársos" köszöntés a célban... amit eddig még nem úsztam meg:D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ajaj:D

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
PTamás, Robooo, mrteo, izomhod, penczbike, _Alex_, SINTESI'93, Ivan Gasso...-nagyon sajnálom, hogy nem volt hangulat, pedig Péter Attila rettentõen jó szpíker, s ahogyan Pitechus is írta, ahol képben van jót csinál...mint ahogyan jómagam, nem stimmelek a triatlonokon...más világ, más követelmények, más fülek...bár Pite tudnod kell Én is laptopból olvasom a neveket...nomeg most tutti nem mondták a szpíkernek, hogy sokvolt a sexista-obszcén beszólás...nos igen, mert nem volt beszólás...nem önszántamból nem voltam ott, bár azt írtam még tegnap, h lemegyek nézõnek, de bejött egy másik meló...NAGYON örülök, hogy feltünt, avagy volt akinek még hijányzott is, hogy nem Én vagyok a miksi másik oldalán...KÖSZÖNÖM nektek...a 24-óráson nem úsztok meg... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Merev villával nyomulsz vagy beteg a telód?

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de azt hiszem nekem nem gyengén kezd fájni a csuklóm meg ilyesmi .. hmm hmm !

Ui. : Jó volt.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Tetszett az új helyszín, meg a részben új pálya/közép/. Nem panaszkodom semmire/senkire. Jól éreztem magam "szervezett" bringázás közben és után. Jövõre ismét.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
na szóval: ilyen jó erõben még sosem éreztem magam... a versenyrõl: a rajt rendben volt. a pályakijelölés (nekem) OK volt, de ahogy hallottam sokan, ennek pont az ellentetjét fogják mondani, mert eltévedtek...

szerintem a pálya nagyon izgalmas, lendületes volt, nagyon élveztem!

5 km-mel a cél elõtt Ralph megcsúszott valami kövön, és elestem, befogta felnit a fék, szóval kiakasztottam, és az utolsó 5 km-t végig hátsó fék nélkül nyomtam... azért ott a rajt-cél területen elég... hogyismondjam... érdekes volt a lejövetelem a dombról:D

Abszolútban 39.; U15: 3.! NAGYON meg vagyok magammal elégeve... azért edzettem is rendesen!

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Elõször voltam a Mátrán, tetszett.
Elõször pipa voltam a sorbaállásért a parkolásnál, de bent már láttam az értelmét, az irányítás korrekt volt.
Sajnos azonnal feltûnt, hogy az idei többi Top Maratonnal ellentétben nem éreztem a buli hangulatát, egy fahang idõnként mondott valamit a mikrofonba, de csak mintha valami rádió menne a háttérben. Persze lehet néha újítani ezt-azt egy maraton szervezésében, de ne ezt! Csak az idén kezdtem maratonokra járni, de nekem nagyon hiányzott Bíró Ádám.
A helyszín elõnyét fõleg családosok élvezték, nekem pl. a két gyerkõcöm nagyon jól elvolt anyával, amíg „papa” versenyzett.
A pálya tetszett (középtáv), az én tempómban nem volt gondom a kijelöléssel, de a kevés irányító ember nekem is furcsa volt. A végén kezdett feltûnni, hogy néhány KÖVET is lefestettek. Ez most vagy a „veszélyt” jelezte, vagy az utat, nem sikerült rájönni, mindegy.

A befutó a lejtõvel nagyon király volt, a nézõk nagy riadalmára itt többen zakóztak a végén a kanyarban (nejem mondta). Itatás kiváló volt. Fotóst többet is láttam, egy volt a vége elõtt kb. 3km-re egy fahíd végén, ahol le kellett ugratni (vakuzott). A másik a cél elõtt a katlan bal oldalán végigfutó lejtõ végében egy éles bal kanyar külsõ (!) ívén ült a földön. Sajnos ezt ki kellett fékeznem blokkoló hátsó kerékkel, úgyhogy kép nem biztos, hogy lesz, de a kavicsos porból biztosan kapott, úgyhogy ezúton is még egyszer bocs!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Nem ártana alkalmanként kézbe venni: http://mek.oszk.hu/0...547/index.phtml :chin:

:clap:

Nekem nagyon bejött. 2 éve indultam elõször és utoljára, akkor is hosszún meg most is. 4 perccel rosszabb az idõm, de ha jól emlékszem akkor csak 86km volt és 1800 körüli szint. Ha ezt belekalkulálom, akkor most jobb voltam. Az egyetlen problémám a szokásos merev farú váz, itt különösen sz@r.
Volt olyan frissítõ, ahol pumpa és belsõ is volt. A plussz ponton sör is (nem tudom ivott-e valaki, de gesztusnak jó)
Verseny közben jókat dumáltunk, megismertem savanyúgabit, bírtam a mászásokat, nem kaptam defektet, nem estem, tetszett a park, jó a póló, szóval nekem nincs miért panaszkodnom.
Ja, és még kihúztak a végén egy nyereményre

Egyébként Zerge leírta a parkolás várható nehézségeit is, nem kell itt mindig rinyálni, oda kell állni aztán végignyomni

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem ártana alkalmanként kézbe venni: http://mek.oszk.hu/0...547/index.phtml :chin:

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Nekem pálya teccett inkább magammal volt baj,szerintem a rajt jobb helyen volt mint tavaly v. azelõtt(kár h. visszamondták a szerzõdést a bobbal kapcsolatban:D).
A kaja az viszonylag jó volt,de a kijelölés,szalagozás sehol sem,de ittt nem ismerik a veszélyes lejtõket jelzõ nyilakat(nem mint ha zavart volna de fõleg rövid távon nem mindenki versenyez tapasztalattal) a forgalomra se hívták fel a figyelmet jelzéssel,meg nyilak inkább 3 szögek helyett is inkább az útra festették föl a nyilakat elég rossz minõségben.Ahhoz képest csak 2 eltévedt csoporttal találkoztam röviden,1ik Rudolf tanyának lefelé volt,jöttek velem szembe v. 20an(ott nem csak õk tévedtek el) szóval ajánlom a szervezõknek jobban átgondolni h. hova teszik az irányító embereket és az UCI szabályok szerint jelõlni a pályát (legalább normális nyilak).

Amúgy volt még 1 hiányossága a versenynek.Milyen zenére indultunk meg amúgy is Bíró Ádám nélkül nincs hangulat.Majd jövõre.
www.sintesibikes.com

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Már fent vannak a 2008-as eredmények.
http://www.topmarato...tmtm_4_2008.pdf