Most mintha kevesebb kép linkje lenne a szokásosnál?!Sziasztok!
Nekem miért nem jön be az oldal???:mad:
Pedig elég sok fotóst láttam a pályán (középtáv)
A fenti 2-3 linken kívül tudtok még képeket valahol ?
Most mintha kevesebb kép linkje lenne a szokásosnál?!Sziasztok!
Nekem miért nem jön be az oldal???:mad:
Akkor te talán pontosabban megtudod mondani milyen villa is volt és miéert törhetett el.
MSONAJ: ez nem te vagy? http://velo.hu/kepek...40x405t0_ic.jpg
Regenerálódok!Már akartam régen meg akartam kérdezni. Te mit csinálsz annyi ideig kint a pályán?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Már akartam régen meg akartam kérdezni. Te mit csinálsz annyi ideig kint a pályán?A megoldás: gulyás. A hús árát kompenzálja az olcsó krumpli meg a víz amiben fõ.
Az etetõkön jó lett volna pogácsa is. Azokat a kis száraz pálcikákat mégis hogy vigyem magammal?
A sebesség mindent megold.
"Nem emlékszem már, hogy hol volt.... A közép - és a rövidtáv szétvált.
Közép balra - rövid jobbra. Csinos csajszi álldogált az elágazásban. De ennél többet nem is tett. Nem mutogatott, nem csinált semmit. Csak nézett ki a fejébõl. Biztos melege volt. Még jó, hogy a tábla egyértelmûen jelezte, hogy merre kell menjek. :D"
A "csinos csajszinak" az volt a dolga,hogy nézzen,mindenki jó felé megy-e,hidd el nem egyszerû észrevenni a jelölést,fõleg mikor bolyban jöttek.A csajszi a rajjtól a Kálmán hegyi kitérõ nélkül 30 perc alatt feltekert velem a keresztezõdésig,úgyhogy ne piszkáld:-))
A sérült sráchoz a speciális mentõk mentek fel terepjáróval,vitték a mentõst is magukkal,gerincágyon,vákuummatracban vitték el addig a pontig,ahol a mentõhelikopter le tudott szállni érte.
A "csinos csajszinak" az volt a dolga,hogy nézzen,mindenki jó felé megy-e,hidd el nem egyszerû észrevenni a jelölést,fõleg mikor bolyban jöttek.A csajszi a rajjtól a Kálmán hegyi kitérõ nélkül 30 perc alatt feltekert velem a keresztezõdésig,úgyhogy ne piszkáld:-))
na ja...csak azt a hörgést amit a sok spagettihuszár csapna hogy döghúst kap az istencsászár tészta helyett ....de fejlesszük tovább.. marhapöri csigatésztávalA megoldás: gulyás. A hús árát kompenzálja az olcsó krumpli meg a víz amiben fõ.
Az etetõkön jó lett volna pogácsa is. Azokat a kis száraz pálcikákat mégis hogy vigyem magammal?
Srácok! Azt megtudja-e mondani valaki, hogy az idei hosszú az egy az egyben ugyan az volt mint tavaly?
Köszönöm! Megtaláltam magamat
A megoldás: gulyás. A hús árát kompenzálja az olcsó krumpli meg a víz amiben fõ.
A megoldás: gulyás. A hús árát kompenzálja az olcsó krumpli meg a víz amiben fõ.Abszolút egyetértek, sportolás után én mindig sósat kívánok.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tavalyelõtt.
Tavalyelõtt.Tavaly én is kb 2-3 km után kaptam egy defektet ajándékba... és még defektgátló szalagom is volt... de hát az élet nehéz, de a cementeszsák annál is nehezebb :D:D
Tavaly én is kb 2-3 km után kaptam egy defektet ajándékba... és még defektgátló szalagom is volt... de hát az élet nehéz, de a cementeszsák annál is nehezebb :D:Dmajd a vállunkon visszük lefelé , de én meg azt nem értem, hogy a rajt után kb. a 2. kilométernél, hogy lehet defektelni mert már ott is szerelt egy srác, meg még az aszfaltos részen is jött velem szembe egy másik srác felnin
Megnyugtatlak, ilyesféle kizsákmányolásról itt szó sincs! Én próbáltam pénzért sós kaját venni, de azt mondták míg le nem megy a tésztáztatás, nem tudnak más kaját csinálni, a versenyzõknek járó tésztából meg ugye nem adtak. Úgyhogy a változatosság kedvéért csoki-szendvics menü volt.Ha kívánhatnék a szervezõktõl (és csak ha van ráhatásuk a dologra) akkor azt kérném, hogy beszéljenek az étel szolgáltatójával, hogy legyen egy sós feltét is, mert ez így borzalmas. Persze, ha az a cél, hogy inkább pénzért vegyük meg a sós kaját (mármint a vállalkozó célja, nem a szervezõké) az más.
Abszolút egyetértek, sportolás után én mindig sósat kívánok.Ha kívánhatnék a szervezõktõl (és csak ha van ráhatásuk a dologra) akkor azt kérném, hogy beszéljenek az étel szolgáltatójával, hogy legyen egy sós feltét is, mert ez így borzalmas.
Sokan tüskét, lassú defektet kaptak már mikor a dzsindzsából(parkoló) kijöttek a rajthoz.én meg azt nem értem, hogy a rajt után kb. a 2. kilométernél, hogy lehet defektelni mert már ott is szerelt egy srác, meg még az aszfaltos részen is jött velem szembe egy másik srác felnin
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Igen,az a szegedi srác lesz kék-fekete karbon orbea ugye? Ugyanolyan mint Sonájé..Amit én lehoztam kocsival az egy karbon Orbea volt fekete Rock Shox villa volt benne széttörve, azonban a villanyak alatti gumiütközõkön Manitou felírat volt. Egyik ismerõsöm csinált róla 1-2 képet a célban, majd megkérem, hogy adja ide.
Ennek a bringának ka tulaját vitte el a helikopter a kerekrétrõl. Odáiig vitték a Spec mentõk.