Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Sziasztok!
Nekem miért nem jön be az oldal???:mad:

Most mintha kevesebb kép linkje lenne a szokásosnál?!
Pedig elég sok fotóst láttam a pályán (középtáv)
A fenti 2-3 linken kívül tudtok még képeket valahol ?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Akkor te talán pontosabban megtudod mondani milyen villa is volt és miéert törhetett el.

Szerintem Manitou villa volt, de vagy 10 éves.De valami kis súlyú lehetett és a Srác (Tibi) Grammániás...nem köt kompromisszumot...Ja és nem volt tuningolva..egyszerûen elfáradt....
A bicaja 9kg alatt van õ meg 74kg......De köszönet mindenkinek, aki segített neki összeszednie magát meg a bicajt!
Team Heavy Pedál Szeged

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én felsõtárkány után bizonytalanodtam el egy rövid ideig,merre is kell nekem menni.néztem hátra,hátha látom a rajtszámokon az R vagy K betût,de valahogy nagyon nem láttam....
nekem a rövidtáv elsõ frissítõpontja tetszett,kissrácnak odaadom a kulacsot,megtölti,kérdezi kié,mondom az enyém,rám néz aztán lerakja a pótkocsira.végül csak visszakerült:)én innivalón kivül mást nem is nagyon vettem magamhoz,csak egy babapiskótát.jól esett:)
verseny elõtt szombaton meghúztam minden csavart,kivétel a kulacstartóét.hát az elsõ lejtõ után úgy zörgött:Dna meg legközelebb jobban meg kell húzni a nyeregcsõbilicset,mert állandóan csúszkált lefelé a nyereg

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

MSONAJ: ez nem te vagy?:) http://velo.hu/kepek...40x405t0_ic.jpg

Bizám én vagyok!
a verseny elõtti 2 éjszakát szinte ébren töltöttem. El lehet képzelni,hogy a fáradság miatt mennyire görcsöltem ott!Pedig nem szokásom azon a helyen tolni a bicajt.
Team Heavy Pedál Szeged

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Már akartam régen meg akartam kérdezni. Te mit csinálsz annyi ideig kint a pályán?

Regenerálódok! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A megoldás: gulyás. A hús árát kompenzálja az olcsó krumpli meg a víz amiben fõ.
Az etetõkön jó lett volna pogácsa is. Azokat a kis száraz pálcikákat mégis hogy vigyem magammal?

Már akartam régen meg akartam kérdezni. Te mit csinálsz annyi ideig kint a pályán?

A sebesség mindent megold.

józsi_a_vagány

józsi_a_vagány

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

"Nem emlékszem már, hogy hol volt.... A közép - és a rövidtáv szétvált.
Közép balra - rövid jobbra. Csinos csajszi álldogált az elágazásban. De ennél többet nem is tett. Nem mutogatott, nem csinált semmit. Csak nézett ki a fejébõl. Biztos melege volt. :D Még jó, hogy a tábla egyértelmûen jelezte, hogy merre kell menjek. :D"

A "csinos csajszinak" az volt a dolga,hogy nézzen,mindenki jó felé megy-e,hidd el nem egyszerû észrevenni a jelölést,fõleg mikor bolyban jöttek.A csajszi a rajjtól a Kálmán hegyi kitérõ nélkül 30 perc alatt feltekert velem a keresztezõdésig,úgyhogy ne piszkáld:-))

A sérült sráchoz a speciális mentõk mentek fel terepjáróval,vitték a mentõst is magukkal,gerincágyon,vákuummatracban vitték el addig a pontig,ahol a mentõhelikopter le tudott szállni érte.

A csinos csajszival megpróbáltam kommunikálni, mert az elõttem haladó kicsit bizonytalankodott, aztán jobbra ment. Kérdeztem, rövid távosok voltak-e, de csak nézett. Viszont megbocsátottam neki, mert csinos volt. :)
Ez a 2. közép-rövid szétválásnál volt, rögtön a csippanó után.

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

A "csinos csajszinak" az volt a dolga,hogy nézzen,mindenki jó felé megy-e,hidd el nem egyszerû észrevenni a jelölést,fõleg mikor bolyban jöttek.A csajszi a rajjtól a Kálmán hegyi kitérõ nélkül 30 perc alatt feltekert velem a keresztezõdésig,úgyhogy ne piszkáld:-))

Jójó én nem akartam lekicsinyelni a munkáját. Csak a többi ilyen helyen mindig fennhangon mondogatták: "Rövid jobbra - közép balra!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A megoldás: gulyás. A hús árát kompenzálja az olcsó krumpli meg a víz amiben fõ.
Az etetõkön jó lett volna pogácsa is. Azokat a kis száraz pálcikákat mégis hogy vigyem magammal?

na ja...csak azt a hörgést amit a sok spagettihuszár csapna hogy döghúst kap az istencsászár tészta helyett ....de fejlesszük tovább.. marhapöri csigatésztával :)
én is azt ettem jó nagy dózisban szombaton ,hogy készültem a bükk maratonra....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Srácok! Azt megtudja-e mondani valaki, hogy az idei hosszú az egy az egyben ugyan az volt mint tavaly?

Répáshuta elõtt volt egy 100m-es kitérõ (egy telket kellett körbekerülni, mert most nem mehetett át rajta a pálya), egyébként ugyanaz volt.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Sziasztok!
Nekem miért nem jön be az oldal???:mad:

Köszönöm! Megtaláltam magamat :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Amikor én álltam sorba, a fõmuftikajakiosztó azt mondta, az almuftikajakiosztónak, hogy csak csökkentsék az adagokat, mert a szervezõ szólt, hogy sokan vannak még... aztán kaptunk egy féltányérost... megértem én, de ha már tészta-lekvár kombóra se futja normális adagban, akkor gulyásra hogyan?!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Abszolút egyetértek, sportolás után én mindig sósat kívánok.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Tavalyelõtt.:)

igaz! akkor még rossz voltam... tehát megérdemeltem :D:D:D

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Tavaly én is kb 2-3 km után kaptam egy defektet ajándékba... és még defektgátló szalagom is volt... de hát az élet nehéz, de a cementeszsák annál is nehezebb :D:D:D

Tavalyelõtt.:)
Ride 'n' roll

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

majd a vállunkon visszük lefelé :D, de én meg azt nem értem, hogy a rajt után kb. a 2. kilométernél, hogy lehet defektelni mert már ott is szerelt egy srác, meg még az aszfaltos részen is jött velem szembe egy másik srác felnin

Tavaly én is kb 2-3 km után kaptam egy defektet ajándékba... és még defektgátló szalagom is volt... de hát az élet nehéz, de a cementeszsák annál is nehezebb :D:D:D

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
"Nem emlékszem már, hogy hol volt.... A közép - és a rövidtáv szétvált.
Közép balra - rövid jobbra. Csinos csajszi álldogált az elágazásban. De ennél többet nem is tett. Nem mutogatott, nem csinált semmit. Csak nézett ki a fejébõl. Biztos melege volt. :D Még jó, hogy a tábla egyértelmûen jelezte, hogy merre kell menjek. :D"

A sérült sráchoz a speciális mentõk mentek fel terepjáróval,vitték a mentõst is magukkal,gerincágyon,vákuummatracban vitték el addig a pontig,ahol a mentõhelikopter le tudott szállni érte.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Ha kívánhatnék a szervezõktõl (és csak ha van ráhatásuk a dologra) akkor azt kérném, hogy beszéljenek az étel szolgáltatójával, hogy legyen egy sós feltét is, mert ez így borzalmas. Persze, ha az a cél, hogy inkább pénzért vegyük meg a sós kaját (mármint a vállalkozó célja, nem a szervezõké) az más.

Megnyugtatlak, ilyesféle kizsákmányolásról itt szó sincs! Én próbáltam pénzért sós kaját venni, de azt mondták míg le nem megy a tésztáztatás, nem tudnak más kaját csinálni, a versenyzõknek járó tésztából meg ugye nem adtak. Úgyhogy a változatosság kedvéért csoki-szendvics menü volt.:)
Ride 'n' roll

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ha kívánhatnék a szervezõktõl (és csak ha van ráhatásuk a dologra) akkor azt kérném, hogy beszéljenek az étel szolgáltatójával, hogy legyen egy sós feltét is, mert ez így borzalmas.

Abszolút egyetértek, sportolás után én mindig sósat kívánok.
Amik mostanában voltak paradicsomos tészták szerintem teljesen jók voltak, a bertolli is a támogatók között volt azt hiszem. Tudom hogy sokan azt is fikázták, de azért vegyük figyelembe hogy ez nem egy 5* szálloda étterme, hanem egy mozgó konyha.

én meg azt nem értem, hogy a rajt után kb. a 2. kilométernél, hogy lehet defektelni mert már ott is szerelt egy srác, meg még az aszfaltos részen is jött velem szembe egy másik srác felnin

Sokan tüskét, lassú defektet kaptak már mikor a dzsindzsából(parkoló) kijöttek a rajthoz.

Középtávon most voltam itt elõször, a pálya elég unalmas volt, nem igazán jött be. Szinte végig dózerút, erdészeti út. Egynyomos ösvény asszem nem is volt, meg nagyon semmilyen ösvény. Bár lehet hogy a pálya vége felé volt, akkor már eléggé hõguta közeli állapotba voltam és lehet hogy nem tûnt fel.

edit: Elég sokan indultak teszkó gazdaságos és hasonló színvonalú bicajokkal, ez azért elég nagy vakmerõség! Gondolom ez is közrejátszott hogy ennyi dolguk volt a mentõsöknek. Nem azt mondom hogy csak 1M feletti gépekkel lehessen indulni, engem is sokan lehagytak tizedannyit érõ bicajokkal mint az enyém(pl. csomagtartós trekkingel is!), mindenki versenyezzen olyan géppel amihez bizalma van. De azért ezt a "megfelelõ mûszaki állapotú kerékpár"-t azért nem ártana komolyan venni mielõtt még valaki belehal(akkor tuti bekerülne a verseny az összes híradóba) a teszkóbike+teszkósisak kombó alkalmazásába.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Amit én lehoztam kocsival az egy karbon Orbea volt fekete Rock Shox villa volt benne széttörve, azonban a villanyak alatti gumiütközõkön Manitou felírat volt. Egyik ismerõsöm csinált róla 1-2 képet a célban, majd megkérem, hogy adja ide.
Ennek a bringának ka tulaját vitte el a helikopter a kerekrétrõl. Odáiig vitték a Spec mentõk.

Igen,az a szegedi srác lesz :( kék-fekete karbon orbea ugye? Ugyanolyan mint Sonájé.. :(