Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azt vettem észre, hogy mint hobbista nekem sokkal nagyobb izgalom a másnapi képvadászat, mint megtudni, hogy hányszázadik helyen végeztem :D És nagyobb csalódás a fotó hiánya mint a rosszabb idõ megfutása....
Persze megideologizáltam magamban, hogy már annyira gyors vagyok, hogy csak az elõttem, és utánam jövõket tudták lekapni..., ERRE! H Zoli egy teljes sorozatot lõtt el a szenvedõ fejemre... hehehehehe Úgyhogy az elmélet megdõlt, és elégedett vagyok a képecskéimmel :)

Pro Bike Gear faterjának meg nagy TISZTELET! Szerintem büszke lehet a sebeire! :)

mondjuk engem annyira nem izgat, de érdekes ahhoz képest hogy dunán kb 4x vakuztak szembe a "teknikásabbnak tûnó" helyeken, csak Zoli képeit leltem magamról (azt viszont nem vettem észre mikor lefotozott (b+ tényleg :) )....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
magácska úgy jó, ahogy van

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
H.Zoli! Köszi a képeket, megtaláltam magam -sajnos most se hasonlítok se Gina Lollobrigidára, se Bejaasszonyra :(
A pálya kijelöléssel kapcsolatban a szervezõk védelmében: nem mindig a szervezõk a hibásak, sajnos a környékbeliek szeretnek azzal szórakozni, hogy levesznek áttesznek szalagokat :( Ezt csak akkor lehet kivédeni, ha rajt elõtt egy órával a szervezõk bejárják a pályát, de így sem 100%.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
grat a kontenbájos hosszúaknak
kimentünk az asszonnyal du 3 felé, nézelõdni, aztán a "sör nincs, fröccs se" kifejezésre rosszkedvûem elvittem a pókomat onnan
maga a rajthely is volt vagy 40 C-os katlan...
gondolom, a meleg volt a legnagyobb ellenfél
cimbim is jó negyedórával rosszabbat ment,mint szoktunk
ha nagyon nagy szellemi betegség ér, elindulok a mátrába maj'
gabe84:
nem egy 2017 bordó kombi tövében?
az asszony vigyorgott rajtad, aszonta' olyan volt a pali, mint én vagy 4 éve, mikor is elgáncsolt a gin a 30 fokban, s bekusztam arccal egy szuzuki alá a kámmpingba'

tyutyu

tyutyu

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

Ha már elmentem, kattintottam én is egy párat.
Bükk maraton képek itt, meg itt és még itt is.

Köszönjük mindenkinek ismét a remek képeket!

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

http://www.x-iont.hu...s/IX6I6248.html
Toljad neki!!!:D(Apa a képen)

37-es gumma, 3 cm rugóút... fegyver nélkül csatába küldted...

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Nagyon jól tetted!:cool2: Köszönjük a sok nagyszerû képet!!!:beer:

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Azt vettem észre, hogy mint hobbista nekem sokkal nagyobb izgalom a másnapi képvadászat, mint megtudni, hogy hányszázadik helyen végeztem :D És nagyobb csalódás a fotó hiánya mint a rosszabb idõ megfutása....
Persze megideologizáltam magamban, hogy már annyira gyors vagyok, hogy csak az elõttem, és utánam jövõket tudták lekapni..., ERRE! H Zoli egy teljes sorozatot lõtt el a szenvedõ fejemre... hehehehehe Úgyhogy az elmélet megdõlt, és elégedett vagyok a képecskéimmel :)

Pro Bike Gear faterjának meg nagy TISZTELET! Szerintem büszke lehet a sebeire! :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

a térdén már viseli a pálya okozta sebeket, de végigcsinálta, a többi a kutyát nemérdekli :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Hü-hûû!!Fénykép album habzsi-dõzsi!!
Köszönjük mindenkinek a sok,igazán remek fotót!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
köszi az eddigi képeket nagyon jók lettek :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Lumiere

Lumiere

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdv!

Képeim itt:
http://picasaweb.goo...02_BukkMaraton#

Fõként közép és rövidtávosok.

Pinci

Pinci

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Vigyázz mit írsz, mert itt még szavadon fognak néhányan :D

Gratulálok a feltekeréshez :)

Köszönöm! :)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok!
Igyekeztem mindenkit fotózni, nem sikerült persze. :(
Albumba rendezve, 1024px szélességben 735db képet tettem fel:
http://www.x-iont.hu...aton/index.html

Az eredetiek a kép neve alapján innen leszedhetõk:
http://www.x-iont.hu...02-BukkMaraton/
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

OFF

1. régi külsõbõl kifejtesz kevlarsodronyt, illetve szálat az oldalfalból - ezzel megvarrod a szakadást - bõ ráhagyással, azaz a varrás olyan 4-5 mm-re legyen a vágástól -. opcionálisan jó még a zsákvarró cérna is, vagy dakronszál (íjhúr készül belõle, íjászboltban érdemes egy gurigát venni, ha sokat montizol, s kevés a pénzed)
2. régi külsõ oldalfalából kivágsz egy darabot, amit ELLENTÉTES (a mostanit keresztezõ) száliránnyal rávulkanizálsz a külsõ belsõ felére - ne smirglizd fel, inkább alkohollal pucold le, mert a smirglivel csak a szálak jönnek elõ
3. ha tudsz, kívülrõl is tehetsz foltot, de nem életbevágó

egy egyszerûbb megoldás:
Régi erõsebb belsõdarab és gumit ragasztó pillanatragasztó, oda vulkanizálja és kikeményedik. :)

(Vagy a Hutchinson-nak megveszed drága pánzért a külsõ ragasztóját ami ugyanaz)

Így nem bököd el a kezed a tûvel ... max hozzáragadsz :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

De jövõre pomponnal szurkolok is az elágazóknál! Viszont nekem nem volt csapatnyi irányítóm útbaigazítóm és szurkolótáborom sem mégis mosolyogva tekertem fel egy városi biciglivel!! Na ezt csináld utánam ha tudod! :)

Vigyázz mit írsz, mert itt még szavadon fognak néhányan :D

Gratulálok a feltekeréshez :)

Pinci

Pinci

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

A csinos csajszival megpróbáltam kommunikálni, mert az elõttem haladó kicsit bizonytalankodott, aztán jobbra ment. Kérdeztem, rövid távosok voltak-e, de csak nézett. Viszont megbocsátottam neki, mert csinos volt. :)
Ez a 2. közép-rövid szétválásnál volt, rögtön a csippanó után.

Itt a csinos csajszi! Életem elsõ versenye. Nem nagyon voltam tisztában a világos zöld alapon világos szürke betûk láthatóságával pláne hogy mindenki tépett ezerrel! A betûkre koncentráltam! De legközelebb figyelek jobban irányítok és beszélgetek mindenkivel aki azt megérdemli!:) Nagyon ügyesek voltatok így is! De jövõre pomponnal szurkolok is az elágazóknál! Viszont nekem nem volt csapatnyi irányítóm útbaigazítóm és szurkolótáborom sem mégis mosolyogva tekertem fel egy városi biciglivel!! Na ezt csináld utánam ha tudod! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Regenerálódok! ;)

Értem. Pihenni jársz a versenyekre. :)

A sebesség mindent megold.