mondjuk engem annyira nem izgat, de érdekes ahhoz képest hogy dunán kb 4x vakuztak szembe a "teknikásabbnak tûnó" helyeken, csak Zoli képeit leltem magamról (azt viszont nem vettem észre mikor lefotozott (b+ tényleg )....Azt vettem észre, hogy mint hobbista nekem sokkal nagyobb izgalom a másnapi képvadászat, mint megtudni, hogy hányszázadik helyen végeztem És nagyobb csalódás a fotó hiánya mint a rosszabb idõ megfutása....
Persze megideologizáltam magamban, hogy már annyira gyors vagyok, hogy csak az elõttem, és utánam jövõket tudták lekapni..., ERRE! H Zoli egy teljes sorozatot lõtt el a szenvedõ fejemre... hehehehehe Úgyhogy az elmélet megdõlt, és elégedett vagyok a képecskéimmel
Pro Bike Gear faterjának meg nagy TISZTELET! Szerintem büszke lehet a sebeire!
Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2009. August 03. - 22:43
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. August 03. - 22:32
Posted 2009. August 03. - 22:22
A pálya kijelöléssel kapcsolatban a szervezõk védelmében: nem mindig a szervezõk a hibásak, sajnos a környékbeliek szeretnek azzal szórakozni, hogy levesznek áttesznek szalagokat Ezt csak akkor lehet kivédeni, ha rajt elõtt egy órával a szervezõk bejárják a pályát, de így sem 100%.
Posted 2009. August 03. - 22:13
kimentünk az asszonnyal du 3 felé, nézelõdni, aztán a "sör nincs, fröccs se" kifejezésre rosszkedvûem elvittem a pókomat onnan
maga a rajthely is volt vagy 40 C-os katlan...
gondolom, a meleg volt a legnagyobb ellenfél
cimbim is jó negyedórával rosszabbat ment,mint szoktunk
ha nagyon nagy szellemi betegség ér, elindulok a mátrába maj'
gabe84:
nem egy 2017 bordó kombi tövében?
az asszony vigyorgott rajtad, aszonta' olyan volt a pali, mint én vagy 4 éve, mikor is elgáncsolt a gin a 30 fokban, s bekusztam arccal egy szuzuki alá a kámmpingba'
Posted 2009. August 03. - 21:44
http://www.x-iont.hu...s/IX6I6248.html
Toljad neki!!!(Apa a képen)
37-es gumma, 3 cm rugóút... fegyver nélkül csatába küldted...
vendég_hetesbusz_*
Posted 2009. August 03. - 21:25
Persze megideologizáltam magamban, hogy már annyira gyors vagyok, hogy csak az elõttem, és utánam jövõket tudták lekapni..., ERRE! H Zoli egy teljes sorozatot lõtt el a szenvedõ fejemre... hehehehehe Úgyhogy az elmélet megdõlt, és elégedett vagyok a képecskéimmel
Pro Bike Gear faterjának meg nagy TISZTELET! Szerintem büszke lehet a sebeire!
Posted 2009. August 03. - 21:24
http://www.x-iont.hu...s/IX6I6248.html
Toljad neki!!!(Apa a képen)
a térdén már viseli a pálya okozta sebeket, de végigcsinálta, a többi a kutyát nemérdekli
Posted 2009. August 03. - 21:10
Posted 2009. August 03. - 19:26
Köszönjük mindenkinek a sok,igazán remek fotót!
Posted 2009. August 03. - 19:04
Posted 2009. August 03. - 18:24
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. August 03. - 18:11
Posted 2009. August 03. - 18:08
Vigyázz mit írsz, mert itt még szavadon fognak néhányan
Gratulálok a feltekeréshez
Köszönöm!
Posted 2009. August 03. - 17:56
Igyekeztem mindenkit fotózni, nem sikerült persze.
Albumba rendezve, 1024px szélességben 735db képet tettem fel:
http://www.x-iont.hu...aton/index.html
Az eredetiek a kép neve alapján innen leszedhetõk:
http://www.x-iont.hu...02-BukkMaraton/
Posted 2009. August 03. - 17:54
OFF
1. régi külsõbõl kifejtesz kevlarsodronyt, illetve szálat az oldalfalból - ezzel megvarrod a szakadást - bõ ráhagyással, azaz a varrás olyan 4-5 mm-re legyen a vágástól -. opcionálisan jó még a zsákvarró cérna is, vagy dakronszál (íjhúr készül belõle, íjászboltban érdemes egy gurigát venni, ha sokat montizol, s kevés a pénzed)
2. régi külsõ oldalfalából kivágsz egy darabot, amit ELLENTÉTES (a mostanit keresztezõ) száliránnyal rávulkanizálsz a külsõ belsõ felére - ne smirglizd fel, inkább alkohollal pucold le, mert a smirglivel csak a szálak jönnek elõ
3. ha tudsz, kívülrõl is tehetsz foltot, de nem életbevágó
egy egyszerûbb megoldás:
Régi erõsebb belsõdarab és gumit ragasztó pillanatragasztó, oda vulkanizálja és kikeményedik.
(Vagy a Hutchinson-nak megveszed drága pánzért a külsõ ragasztóját ami ugyanaz)
Így nem bököd el a kezed a tûvel ... max hozzáragadsz
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. August 03. - 17:44
De jövõre pomponnal szurkolok is az elágazóknál! Viszont nekem nem volt csapatnyi irányítóm útbaigazítóm és szurkolótáborom sem mégis mosolyogva tekertem fel egy városi biciglivel!! Na ezt csináld utánam ha tudod!
Vigyázz mit írsz, mert itt még szavadon fognak néhányan
Gratulálok a feltekeréshez
Posted 2009. August 03. - 17:28
A csinos csajszival megpróbáltam kommunikálni, mert az elõttem haladó kicsit bizonytalankodott, aztán jobbra ment. Kérdeztem, rövid távosok voltak-e, de csak nézett. Viszont megbocsátottam neki, mert csinos volt.
Ez a 2. közép-rövid szétválásnál volt, rögtön a csippanó után.
Itt a csinos csajszi! Életem elsõ versenye. Nem nagyon voltam tisztában a világos zöld alapon világos szürke betûk láthatóságával pláne hogy mindenki tépett ezerrel! A betûkre koncentráltam! De legközelebb figyelek jobban irányítok és beszélgetek mindenkivel aki azt megérdemli! Nagyon ügyesek voltatok így is! De jövõre pomponnal szurkolok is az elágazóknál! Viszont nekem nem volt csapatnyi irányítóm útbaigazítóm és szurkolótáborom sem mégis mosolyogva tekertem fel egy városi biciglivel!! Na ezt csináld utánam ha tudod!