Az izotonias ital kritikan aluli volt. Iszonyu hig volt es nem volt jo semmire. Ennyire telik csak?
Szerintem én sem ittam még sehol sem ilyen híg italt, de igazából örültem neki. Nem jó az a szötty a gyárilag ajánlott töménységben
Az izotonias ital kritikan aluli volt. Iszonyu hig volt es nem volt jo semmire. Ennyire telik csak?
áhh nem, idõm sem volt csukott szájjal menni, mert mindig vkit üldöztem de ezért volt jó a verseny. Még egyszer köszi a képeketSoha sem tudhatod, hogy honnan fotózok orvul, akkor egész verseny alatt piperézni fogsz?
örök hála a képekért, rekort mennyiségû kép készült rólam Fõleg a végén lévõ mászásnál, még fogamon is látszik a por, ha tudtam volna akkor lent megötölgetem magam . Nem baj , majd retusálgatom a képet kicsit:)
Egy ZKSE. es csajjal jót meccseltünk ,
Sajna a kölcsön gépem kipurcant rajt után, így egy kis géppel kattintgattam párat a hídnál, azokat felteszem majd ha eljutnak hozzám a képek, addig itt van a rajtról pár fotóm:
http://picasaweb.goo...BukkMaraton2009#
...ezt elkiabáltam. Jövõre majd készül rólad is sztárfotó, addig gyorsulj!
Rájöttem, hogy én taszítom a fényképezõsöket.
Átnéztem az összes eddig felrakott képet. (Volt vagy 3-4000?)
Míg a csapattársakról találtam két-három-négy darabot addig magamról csupán egyetlen egyet.
Az is pont akkor kapott el amikor pár másodpercre begörcsölt a combom.
És hogy is mondjam..... "ÉÉÉÉÉÉRDEKES" fejet vágtam. :D:D
Ja és természetesen az elõttem haladókról,és az utánam jövõkrõl is van ezer fotó.
Lehet, hogy a mattfekete NICOLAI vázamat valami rikító citromsárgára kellene cserélnem ,hogy engem is lefotózzanak?
Persze ez nem szemrehányás a fotósoknak.
Köszönjük nekik a sok-sok fényképet.
Na ezt nagyon gyorsan fogalmazd át!csak Zoli képeit leltem magamról (azt viszont nem vettem észre mikor lekapott )....