Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Az izotonias ital kritikan aluli volt. Iszonyu hig volt es nem volt jo semmire. Ennyire telik csak?

Szerintem én sem ittam még sehol sem ilyen híg italt, de igazából örültem neki. Nem jó az a szötty a gyárilag ajánlott töménységben :P

psz

psz

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Na hat nekem is megvolt eletem elso Bukk maratonja. MAr evek ota szeretnek eljutni erre a versenyre de sajna nem ilyennek kepzeltem. En Nagyvarad-rol jottem es sajna meg kell hogy mondjam hogy Romaniaban sokkal korrektebb az ellatas a maratonokon. Mindazonaltal elveztem a tekerest a bukkben csakhat azert vannak dolgok amiket nem ertek. A nevezesi dij ugye nem mondhato kevesnek. Van akinek 8 ezer ft-ra is kikerekedik ha nem kap eszbe koran. Ehhez kepest mikor az elso frissitopontra jutottam en voltam az utolsok kozott aki hozzajutott folyadekhoz. Egyszer csak szoltak hogy elfogyott a viz. Ne mar. Ja es hozzateszem hogy mikor kertem vizet a kulacsomba a kislany szolt hogy nekik hatarozottan meghagytak hogy kulacsba vizet nem adhatnak. Ezen jot nevettunk egy par sporttarsal. Fogtuk a poharakat es megtoltottuk a kulacsot. Az izotonias ital kritikan aluli volt. Iszonyu hig volt es nem volt jo semmire. Ennyire telik csak? Es meg egy nagyon fontos dolog. En GPS-el nyomtam vegig es meg kell hogy mondjam hogy az en szintterkepem kozeptajon nem is hasonlit ahhoz amit a szervezok 1300 peldanyban ranyomtattak a rajtszamok hatuljara. Most akkor vagy az en gps-em volt megbolondulva kb 20 kilometeren keresztul es folyamatosan rosszul merte a magassagot..amit nem hiszek..vagy a szervezok trehanyak :(.

Ja es hol talalok sok sok fotot? Engem lefotoztak vagy 6-an minimum es mar a kattintas utan orditott utanam egyik masik fotos hogy "nagyon kiraaaaaly!!". Csak nem tudom hol talalom oket :) Eddig ketto darabot sikerult elobanyasznom az itt belinkeltek kozul.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
én eddgi a rengeteg kép között találtam mintegy 1 db képet magamról:)szólva ha valaki lát a 688-as versenyzõrõl képet,kérem jelezze:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Soha sem tudhatod, hogy honnan fotózok orvul, akkor egész verseny alatt piperézni fogsz?:D

:) áhh nem, idõm sem volt csukott szájjal menni, mert mindig vkit üldöztem :) de ezért volt jó a verseny. Még egyszer köszi a képeket

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

örök hála a képekért, rekort mennyiségû kép készült rólam :) Fõleg a végén lévõ mászásnál, még fogamon is látszik a por, ha tudtam volna akkor lent megötölgetem magam . Nem baj , majd retusálgatom a képet kicsit:)

Soha sem tudhatod, hogy honnan fotózok orvul, akkor egész verseny alatt piperézni fogsz?:D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
örök hála a képekért, rekort mennyiségû kép készült rólam :) Fõleg a végén lévõ mászásnál, még fogamon is látszik a por, ha tudtam volna akkor lent megötölgetem magam . Nem baj , majd retusálgatom a képet kicsit:)

Syl

Syl

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Ez ismét én lennék:-), csakúgy mint Kislõdön.
Most legalább nem akartunk eltévedni :-)

Egy ZKSE. es csajjal jót meccseltünk ,

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Köszönjük a képeket!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Sajna a kölcsön gépem kipurcant rajt után, így egy kis géppel kattintgattam párat a hídnál, azokat felteszem majd ha eljutnak hozzám a képek, addig itt van a rajtról pár fotóm:

http://picasaweb.goo...BukkMaraton2009#

Itt vannak a kis gépemen, mikor adjam oda? ;)
Jópáran rajta vagyunk tikkadt fejjel, ötvenvalahány kilométerrel magunk mögött :)
Köszönet mindenkinek, aki a rekkenõ hõségben a versenyzõket fotózta! :):)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
A fotó hiányra megjegyzem, hogy nehéz azokról jó képet csinálni, akik nagyon gyorsak. Mindig elmosódnak, vagy kifutnak a képrõl. :)

Ezer köszönet a rengeteg képért. Tényleg nagy öröm megtalálni magunkat. Klasz emlék egy-egy versenyrõl.

A maraton természetesen nagyon tetszett, örömmel csináltam végig a középtávot. A napon jól megfõttem. Az utolsó hegyen már csak tologattam a bringám, de tolás közben volt alkalmam kedves sporttársakkal csevegni.
Annyira elfáradtam a végére, hogy amikor a sinek mellett a füves két nyomú ösvényen a bal oldali sávon nyomtam a maradék erõmmel, hátulról egy srác szólt, hogy BAL. Nem értettem, miért nem megy át a jobb oldali sávba, hogy kikerüljön. Ismételte, hogy bal, én meg csak maradtam a sávomban, hátra se mertem nézni, nehogy elvágódjak, talán már átment a másik sávaba, én meg bevágok elé, szóval maradtam a bal oldali sávomban. Végül kikerült jobbról.
Egy meridás hosszútávos srác volt. Nagyon nem értettem, miért nem került ki símán, ahogy a többiek, így a célban odamentem hozzá pampogni, hogy én nem értek egyet ezzel a húzódjatok le elõlem stílussal. (Máskor egyébként segítem a gyorsabbak elhaladását, de itt szerintem símán elkerülhetett jobbról.)
A srác egyéként kedves volt és jól viselte a hõbörgésem. A végén minden esetre gratuláltam neki, hisz 50 km-rel többet tekert le a hosszú távon, ugyanannyi idõ alatt, mint én a középen. Õ is jól elfáradt, meg neki az eredmény is fontos lehetett. Így utólag nem mentem volna oda panaszkodni, de akkor ott forrt az agyvizem (persze fõleg a melegtõl).

Szerencsére én nem láttam bukást.
Hallom súlyos sérülések is voltak. Mindegyiküknek mielõbbi felépülést kívánok.

Nekem nem volt gondom a szervezéssel, az én tempómban jól láthatóak voltak a nyilak is. Az itatókon kaptam bõven enni, inni.
Csak ez a nagy meleg tett be, estére meg is fájdult a fejem, meg ki is száradtam.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Kérdezném,hogy van a szegedi srác aki nagggyon csúnyát perecelt a második itató utáni lejtõ aljában(hosszútávos)?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts

...ezt elkiabáltam. Jövõre majd készül rólad is sztárfotó, addig gyorsulj! :)

Nyugi ahogy ezt mondtam nem szemrehányásnak írtam. Senki se vegye magára. :D
Inkább magammal szemben egy kis kritika, hogy azon az egyetlen fotón is milyen béna fejem van. :):):):)

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Rájöttem, hogy én taszítom a fényképezõsöket. :D
Átnéztem az összes eddig felrakott képet. (Volt vagy 3-4000?)
Míg a csapattársakról találtam két-három-négy darabot addig magamról csupán egyetlen egyet.
Az is pont akkor kapott el amikor pár másodpercre begörcsölt a combom.
És hogy is mondjam..... "ÉÉÉÉÉÉRDEKES" fejet vágtam. :D:D:D
Ja és természetesen az elõttem haladókról,és az utánam jövõkrõl is van ezer fotó. :D
Lehet, hogy a mattfekete NICOLAI vázamat valami rikító citromsárgára kellene cserélnem ,hogy engem is lefotózzanak? :D

Persze ez nem szemrehányás a fotósoknak. :)
Köszönjük nekik a sok-sok fényképet. ;)

...ezt elkiabáltam. Jövõre majd készül rólad is sztárfotó, addig gyorsulj! :)

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts
Rájöttem, hogy én taszítom a fényképezõsöket. :D
Átnéztem az összes eddig felrakott képet. (Volt vagy 3-4000?)
Míg a csapattársakról találtam két-három-négy darabot addig magamról csupán egyetlen egyet.
Az is pont akkor kapott el amikor pár másodpercre begörcsölt a combom.
És hogy is mondjam..... "ÉÉÉÉÉÉRDEKES" fejet vágtam. :D:D:D
Ja és természetesen az elõttem haladókról,és az utánam jövõkrõl is van ezer fotó. :D
Lehet, hogy a mattfekete NICOLAI vázamat valami rikító citromsárgára kellene cserélnem ,hogy engem is lefotózzanak? :D

Persze ez nem szemrehányás a fotósoknak. :)
Köszönjük nekik a sok-sok fényképet. ;)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ja még egy pozitívum a pályával kapcsolatban:

a fékpofáimról azt hittem, hogy cserélni kell õket, mert gyengén fogtak, de a poros pályától szépen bekoptak, azt vettem észre, hogy egy ujjal is szépen fognak.

persze a porban azért figyelni kellett, hogy ne sodródjak ki a kanyarokban, de mivel így spóroltam párezer forintot, nem bánom:)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Sajna a kölcsön gépem kipurcant rajt után, így egy kis géppel kattintgattam párat a hídnál, azokat felteszem majd ha eljutnak hozzám a képek, addig itt van a rajtról pár fotóm:

http://picasaweb.goo...BukkMaraton2009#
Ride 'n' roll

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Halihó!

Nagyon jók a képek! Sok-sok köszönet!

Gratula mindenkinek, aki teljesítette valamelyik távot!:clap:
A sérülést szenvedetteknek pedig jobbulást!

Üdv a Debrecen környéki hegyekbõl!:D
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Köszönöm a jól sikerült képet:
http://www.x-iont.hu...s/IX6I6246.html
Tehát a tavalyi japántúristás mizéria ezennel hivatalosan is elmarad.....

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
PBG: Le a kalappal az õsöd elõtt. Azokkal a gumikkal max országútra merészkednék, és a teló is elég minimalnak tûnik. Néhány lehulló darabot a gépedrõl majd adj át neki. Megérdemli a fejlesztést.Had vigyázzon rá a technika is, hogy még sokáig nyomja a montizást:)
Gratula neki, én is így szeretném nyomni, ha majd egyszer felnövök:clap:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Dinnye! Hát én nem tudom, de nekem nem nagyon jön be mostanában ez a Lolló Brigitta.
Itten van e, elég rút vénasszony.
A Bejjaasszonyról meg ne is beszéljünk.

csak Zoli képeit leltem magamról (azt viszont nem vettem észre mikor lekapott :) )....

Na ezt nagyon gyorsan fogalmazd át!:D