Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Aztán majd megint jól kiszakítod a Bükkben, mint két hónapja. :D

Mondtam én egy szóval is, hogy azzal indulok? A Bükkbe mégis MINEK? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

ezt a legnehezebb megtanulni, fõleg az alföldön

Ja... Dabas sem az a hegyes-dombos vidék. ;) De próbálok minél többször feljárni Budapestre, hogy gyakoroljam a hegymenetet.

Most éppen Szegeden vagyok én is. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én már felraktam a sárgumit. :D

(igaz év elején a másik kerékszettemre...)

Aztán majd megint jól kiszakítod a Bükkben, mint két hónapja. :D

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én már felraktam a sárgumit. :D

(igaz év elején a másik kerékszettemre...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

gaika09

gaika09

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Hello!

Engem érdekelne a nevezés.
gaika09 gmail.com

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Privátban vagy smsben (külföldön vagyok, visszahívlak) lehet egy középtávos ffi nevezésre jelentkezni; úgy néz ki nem fejezzük be a munkát idekinn hét elejéig :(. Hogyaza...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

ha meg csak sár van, akkor meg a technika

ezt a legnehezebb megtanulni, fõleg az alföldön
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

ivan01

ivan01

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Eladó munka miatt egy hosszútáv Master 1 nevezés.

Norbi81

Norbi81

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Eladó férfi középtáv nevezés!
vti_norbi@hotmail.com

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Én speciel szeretem a sarat. Talán azt szeretem benne, hogy... nem tudom, mit, de tényleg. :D Egyszerûen bejön. Talán az, hogy a fentebb említett okok miatt majdnem mindenkinek szokatlanak a körülmények, és ez nehezebbé teszi a versenyt. Esõben, hidegben az öltözködés(tavaly Szilváson rövidgatya-rövidujjú mez párosításban indultam a rövidtávon. Érdekes volt. :)), ha meg csak sár van, akkor meg a technika, a futási gyorsaság, na meg persze a külsõválasztás számít legnkább szerintem. Na meg persze, mint mindenütt, az erõ sem árt. ;)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Pontosan.

Elárulok valamit. Az én stílusomnak nem fekszik a sár, ott mindig csak túlélésre játszom, a meleg, széles, gyors, poros versenyeket kedvelem.
Szerintem sárra senki nem edz, maximum évente egyszer-kétszer kimegy nedves idõben is edzeni terepre mint én, de senki nem szivatja magát feleslegesen.

A sár a montizás része, nem lehet vele mit kezdeni, ezért felesleges sírni.

JAja én is meg tapasztaltam már az összes top maratont sárosan... A Szilvásról ne is....
A legrosszabb amúgy a Tiszamaraton,mert ott mindenhol sár van....nincs dózerút, aszfalt minimális..
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mjani csak Pszicho tréninget tart...szerinted mennyire szereti a sarat bárki? Fõleg az utáni anyagi vonzatát...

Pontosan.

Elárulok valamit. Az én stílusomnak nem fekszik a sár, ott mindig csak túlélésre játszom, a meleg, széles, gyors, poros versenyeket kedvelem.
Szerintem sárra senki nem edz, maximum évente egyszer-kétszer kimegy nedves idõben is edzeni terepre mint én, de senki nem szivatja magát feleslegesen.

A sár a montizás része, nem lehet vele mit kezdeni, ezért felesleges sírni.

A sebesség mindent megold.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Sziasztok!

Én egri vagyok, egy kis idõjárásjelentés: egész nap szemelt az esõ néha elált, viszont most nagyon esik.

A lényeg,hogy holnaptól ne essen...
14 napos el
talán...
Team Heavy Pedál Szeged

A.Ádám

A.Ádám

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!

Én egri vagyok, egy kis idõjárásjelentés: egész nap szemelt az esõ néha elált, viszont most nagyon esik.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Akkor ülj bele egy nagy pocsolyába és röfögjél benne boldogan. Nem mindenkinek adatik meg, hogy a közelében legyenek hegyek, nekem kb 80-90 km mire hegyekhez érek, ráadásul az alföld közepe inkább aszályos mint saras, próbálj ilyen körülmények közt készülni a sárra. Gyanítom, hogy ezzel nem csak én vagyok így, hanem sokan mások is, igaz én attól még nem rettenek meg a sártól (kivéve tavaly a Maxxis Ignitorral). Bükkmaraton hosszútávon régebben nekem is volt olyan, hogy féltávtól esõbe mentem, és lefelé is cipelni kellett a bringát a folyós takonyban, lehet hülye vagyok, de nem élveztem. Emiatt nem hiszem, hogy el kellene akárkit is ítélni. Sokan több órát autókáznak és kifizetnek egy valag pénzt, hogy jól érezzék magukat, és nem biztos, hogy a sárban való szenvedés élvezet mindenkinek.

Mondasz valamit...Akkor én mit szóljak?A lehetõ legmesszebb a hegyektõl...
Mjani csak Pszicho tréninget tart...szerinted mennyire szereti a sarat bárki? Fõleg az utáni anyagi vonzatát...
Team Heavy Pedál Szeged

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 posts

Akkor ülj bele egy nagy pocsolyába és röfögjél benne boldogan. Nem mindenkinek adatik meg, hogy a közelében legyenek hegyek, nekem kb 80-90 km mire hegyekhez érek, ráadásul az alföld közepe inkább aszályos mint saras, próbálj ilyen körülmények közt készülni a sárra. Gyanítom, hogy ezzel nem csak én vagyok így, hanem sokan mások is, igaz én attól még nem rettenek meg a sártól (kivéve tavaly a Maxxis Ignitorral). Bükkmaraton hosszútávon régebben nekem is volt olyan, hogy féltávtól esõbe mentem, és lefelé is cipelni kellett a bringát a folyós takonyban, lehet hülye vagyok, de nem élveztem. Emiatt nem hiszem, hogy el kellene akárkit is ítélni. Sokan több órát autókáznak és kifizetnek egy valag pénzt, hogy jól érezzék magukat, és nem biztos, hogy a sárban való szenvedés élvezet mindenkinek.

Én sem élvezem kimondottan a sarazást,de ha az van,akkor abban megyek.Ez miatt eszembe nem jutna lemondani egy versenyt.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Ez a sártól való rettegés mindig megmosolyogtat. Kevesen tudják itt, hogy mi az a sár. Ha kicsit nedves a föld már síkítanak, hogy "Jaj, sár!" és eldobják a bingáikat :D .
Meg kell tanulni biciklizni. ;)

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Sziasztok,

Sajna nekem is kimarad idén a Bükk, így:
Közép férfi nevezés eladó, árat megbeszéljük.

cresa64 at gmail dot com
harminc 3498002

bviktor

bviktor

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Szia! Viktor vagyok! Érdekelne a nevezés! 0036305275802 tel számom.
Ha meg van hivj légyszi!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Na, lehet, hogy leporolom a sárgépem vasárnapra? :D Ha Szilvásváradon elvoltam 2,4-2,2-es gumikkal, akkor itt sem lehet nagy gáz. Melyik rázósabb? A Bükk vagy a Szilvás hosszútáv? Tavaly középen mentem a Bükkön és nem volt gázos merevvillával, nemtom, hogy a hosszún van-e valami hosszú-brutálköves rész.