Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Bár én a nagy bukást nem láttam, ellenben láttam egy aggasztó versenyzõi malõrt. A srácon látszott, hogyha akar tud gyorsabban is menni de csak tinglitanglizott a rövidtávon. többször kerülgettük egymást, de ami durva volt benne! 1, nem volt rajta bukó, hanem az a kormányon lifegett, szerintem ez meggondolatlanság 2, póló mez stb sem volt rajta csak egyszál felsõ testben, mondtam is magamban, ha egy kicsit is borulsz igencsak fájni fog!!! Na a röviden a veszélyesnek titulált részen meg is borult, ha jól értettem neki esett egy farakásnak vagy ilyesmi, teljesen szétvolt zúzva a háta, éppen a mentõk betadinozták amikor odaértem! Igen ez a baleset szertintem max 3 perccel elõttem történt és a hegyimentõ kocsi pontosan ott volt! Valszeg egyébként ott állhatott várva az óvatlanokra! Késõbb aztán a sráccal még egyszer talákoztam, nem fájlalt semmit, de azért szerintem nem háton aludt!

Ja a párom készített vagy 340 képett nézegessétek:
Picasa Webalbumok - sengakov - b

Ha valamelyik kell eredetiben üzenjetek!

X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0801-Bukk-Maraton/x-iont-736

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
kedvenc képem:X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0801-Bukk-Maraton/x-iont-936

azért is jó, hogy fotóztok mert ha nem tudok eljutni akkor is kapok vissza valamit a versenybõl
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Elõfordul, én a középtányérról törtem egyet le Gardán, ne aggódj, simán jó lesz, csak reszeld le egyenletesre, ne legyen sorjás.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Barátnõm készített pár képet a versenyrõl. Bocsi ha kicsit sokszor lennék rajta, de egy kicsit elfogult ;)

Picasa Webalbumok - borcsokgyongyi - 2010_08_01_Bü...

Két story a versenyrõl, amit átéltem. Az elején volt egy felfelé, ahol fotóztak és már készültem hogy milyen jó ismét lesz mit keresni a neten. Rákészültem és pont a fotó elõtt lenyeltem egy bogarat. Kép elkészült és nagyon kíváncsi lennék rá :D

Ez már nem olyan vicces, mint az elsõ. Azon a kis részen ahol az elsõ nagy mászást megszakította egy nem túl hosszú lefelé sikerült egy nagy követ felvernem. Koppanás, szitkozódás, de hát menni kell tovább. Itthon mostam a bicót és örültem neki hogy a váznak nincs baja majd folytattam a mosást. Amikor a hajtómûhöz értem, akkor derült ki, hogy a nagytányért kapta el a kõ és két "hosszabb" fogat letört...ööööö :(
A keró legyen veletek!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Rajtam is vannak ilyenek, de nem nõttek meg nagyra. Egyelõre úgy néz ki, hogy a fenistil segít rajtam.

Már haza is értél?

Haza kellet jönni,mert állás interjúra megyek, és még ma visszamegyünk. Igaz így volt tervezve, de lehet nem mondtam ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kedves Kati! Szerintem túlagyalod a dolgot, Zoli csak poénkodott. Te viszont elég komolytalan érveket hozol fel, a teljes mondatodban is, nem értem, miért veszed ilyen "vérkomolyan". Gondoltam rád keresek, mivel ha ennyire "nem fair" az egész, biztos 2 másodperccel sprinteltek le a dobogóról. És tudod mit találtam?

Rövidtávon két Kati/Katalin indult, s a gyorsabb is 42 percet kapott az elsõ nõtõl, így az egész okfejtésed "eléggé gáz". Szerintem vedd lazábbra a dolgokat, ez a szint még (pozitív értelemben vett) hobbisport.

Peace. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
[quote name='zeezoltano'][quote name='Kati']
Ez nagyon tetszik :) a legközelebbi Monti verseny Szeged és Kecskemét között lesz az M5-ön a kanyarok elõtt rendõrök zászlóval fognak integetni;)

Úgy látszik, szövegértési nehézségekkel küszködnek egyesek. No comment... Talán el kellett volna olvasni az EGÉSZ mondatot, nem csak egy részét.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Nincs most "A verseny szépe" verseny?Nekem van egy jelöltem: X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0801-Bukk-Maraton/x-iont-044
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Biztos csak te vagy olyan bátor és csak neked olyan hihetetlenül nagy a technikai tudásod. :)

tommac2007

tommac2007

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Õ vajon mitõl rémült meg ennyire? :D Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.01 Bü...

Patakátkeléses fotó engem is érdekelne nagyon. :)

Hat kerdezd a fotost! :) Vajon a kovetkezo kepek miert keszultek tavolabbrol es mas szogbol? Nem ertem miert fekezett rajtam kivul itt mindenki.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Sziasztok!

Nemtudom milyen mutáns böglyök csípkedtek ott az erdõben, de ma szteroidos-kálciumos szuri a popóba lett a vége a tegnap ott összeszedett csípéseknek...

Folyamatosan csapkodnom kellett tekerés közben a hátsómat mert állandóan belém mart valami... ma reggelre maroknyi méretûre duzzadtak a csípések a fenekemen, úgy ültem a melóban mintha egy 10es csomag zsepi lett volna a farzsebemben pedig nem is :) a 4 kálcium pezsgõtabletta után valamennyire lelohadt, de a lábszáramon egy tenyérnél is nagyobb területen hatalmas méretûre duzzadt csípés nõtt, vörösen, forrón feszítette a lábam, kábé nõtt egy vádlim elõre is...

asszem már kezd hatni a szuri, mert már nem forró, de még mindig brutálul néz ki....

csak engem martak halálra?? vagy más is szerzett ilyet?

Én is kaptam kettõ csípést is...lehet,hogy az is vetett vissza a tempóban.....
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Nemtudom milyen mutáns böglyök csípkedtek ott az erdõben, de ma szteroidos-kálciumos szuri a popóba lett a vége a tegnap ott összeszedett csípéseknek...

Folyamatosan csapkodnom kellett tekerés közben a hátsómat mert állandóan belém mart valami... ma reggelre maroknyi méretûre duzzadtak a csípések a fenekemen, úgy ültem a melóban mintha egy 10es csomag zsepi lett volna a farzsebemben pedig nem is :) a 4 kálcium pezsgõtabletta után valamennyire lelohadt, de a lábszáramon egy tenyérnél is nagyobb területen hatalmas méretûre duzzadt csípés nõtt, vörösen, forrón feszítette a lábam, kábé nõtt egy vádlim elõre is...

asszem már kezd hatni a szuri, mert már nem forró, de még mindig brutálul néz ki....

Rajtam is vannak ilyenek, de nem nõttek meg nagyra. Egyelõre úgy néz ki, hogy a fenistil segít rajtam.

VB nem a dobogóért ment! Elfáradt és melege is volt, így lefeküdt és meg is fürdõzött :)

Már haza is értél?

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ezek alapján õ lehet felfelé elég jól megy, + szerintem csak õ szokott csomagtartós montival indulni, és jaj annak aki arra céloz hogy esetleg le kellene szedni :D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

VB ment a dobogóért, valószínû pont azért csúszott le róla, mert ilyen sáros lett :) (43mp).

VB nem a dobogóért ment! Elfáradt és melege is volt, így lefeküdt és meg is fürdõzött :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

andajka

andajka

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Az átlag középtávos nem kente így össze magát. Vagy nagyon nagy tempót ment, vagy esett szegény. (Az eredménylistát nézve inkább az elõbbi - vagy mindkettõ).

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

VB ment a dobogóért, valószínû pont azért csúszott le róla, mert ilyen sáros lett :) (43mp).

Igen, rajtszám alapján megtaláltam az eredménylistában. Kár érte, de hát a MTB ilyen...
Ha sakkozna... :)
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem pedig ez a kép a kedvencem:Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.01 Bü...
Azt hiszem ez a kép mindent visszaad a verseny hangulatáról és a körülményekrõl! Az arc tükrözi az elszántságot és az akaratot!!
MAximális elismerésem a képen látható sporttársnak és persze a kép készítõjének is. Gratula!!!!!

A sebesség mindent megold.

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Ez az eddigi kedvenc képem. Nem ismerem a rajta levõ arcot, de példásnak tartom, hogy lehozta azt a belsõt. Max Respect!

Nekem pedig ez a kép a kedvencem:Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.01 Bü...
Azt hiszem ez a kép mindent visszaad a verseny hangulatáról és a körülményekrõl! Az arc tükrözi az elszántságot és az akaratot!!
MAximális elismerésem a képen látható sporttársnak és persze a kép készítõjének is. Gratula!!!!!
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Vettünk egy hosszútávos ffi nevezést de nem iratuk át a középtávon indult természetesen a középtávosokkal indult annak is a végén mert nem szeret versenyezni inkább csak túrázni mindenesetre mókás volt.

Szerintem vele túráztunk egy ideig. Felfele otthagyott, lefele utolértem. Úgy a táv 80%-át együtt nyomhattuk.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"