Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

vaspapucsok

vaspapucsok

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Keresek középávos nevezést.

vaspapucsok@citromail.hu

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Nálam lesz hely akár 2bringásnak(ha legalább az egyik hoz magával kerékpártartót)is,de én most hosszútávozni fogok,ami nálam kb 6órát jelenthet.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Tudom, hogy még jó messze van, de summer meg holiday miatt várhatóan addig csak idõnként fogok nethez férni, ezért inkább még most beírom:

Ha valakinek lesz helye esetleg autóban egy ember és egy kerékpár számára Bprõl és vissza, akkor szívesen beszállnék, benzinpénzbe is természetesen. Lassú rövidtávos vagyok, elõre szólok, mert inkább én várok, mint hogy rám kelljen várni... Thule tetõcsomagtartóra szerelhetõ bringatartóm van. :) Elõre is köszi.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Keresek középtávos nevezést.
Van valakinek feleslegben?
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Köszönet a gyors válaszokért és a segítõkészségért! Közben én is keresgéltem és meglett... (most már, kicsit odafigyelve, kevésbé betegen... :) )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hali! Én nem utalnám a nevezési díjakat, hanem közvetlen befizetek mint mindig, de most sincs oda írva, hogy milyen bankba menjek... Ezért telefonálgatni meg nem akarok. Valaki leírná, hogy ez melyik bankhoz tartozó számlaszám: 10403507-35002842-00000000 ??? Elõre is köszönöm! =)

Ellenrzs: bankszmlaszm - Tudstr - Prog.Hu
Bank keresés számlaszám alapján

A sebesség mindent megold.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Hali! Én nem utalnám a nevezési díjakat, hanem közvetlen befizetek mint mindig, de most sincs oda írva, hogy milyen bankba menjek... Ezért telefonálgatni meg nem akarok. Valaki leírná, hogy ez melyik bankhoz tartozó számlaszám: 10403507-35002842-00000000 ??? Elõre is köszönöm! =)

Számlaszám keresõ segített: K&H Bank Zrt. 350 Eger

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Okés, köszi a tanácsot. Egyébként mi van a start csomagban?

Póló, valamilyen gél a közép- és hosszútávosoknak, rövidtávosoknak valami italpor, reklámanyag, gyorskötegelõ, rajtszám chippel, kb. ennyi.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Okés, köszi a tanácsot. Egyébként mi van a start csomagban?
"Ride today, heal tomorrow"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ez lesz az elsõ maratonom, az lenne a kérdésem, hogy elég vasárnap megérkezni vagy szombaton is ott kell lenni? Írnak valami start csomag felvételt szombatra, ebben mi van, vasárnap nem lehet átvenni?

Az utóbbi két évben úgy volt, hogy vasárnap reggel is át lehetett venni a startcsomagot. Mondjuk vasárnap nem árt ott lenni 1-1,5 órával a verseny elõtt, hogy az ember átvegye a csomagját, be tudjon melegíteni, még beszélni 1-2 szót ismerõsökkel, stb.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Ez lesz az elsõ maratonom, az lenne a kérdésem, hogy elég vasárnap megérkezni vagy szombaton is ott kell lenni? Írnak valami start csomag felvételt szombatra, ebben mi van, vasárnap nem lehet átvenni?
"Ride today, heal tomorrow"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy szombaton bejárnám a Bükk Maraton középtávját. Van valaki, aki fejbõl tudja az útvonalat és van kedve jönni. Tempó, túrázós, nem húzós (jönne egy haver is, aki teker, de nem versenyez, nincs vele az erõ :)

Köszi

Ha az útvonal maradt a tavalyi, akkor itt van: Bükk középtáv 2010 by epycke at Garmin Connect - Details

(jobb felsõ sarokban a View in Metric-et használva tudsz átváltani angolszász mértékegységrõl metrikusra)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Feri01

Feri01

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Bükk középtávom eladó sorba került. Telefonon hívjatok, mert elfelejtek ide belépni, nem veszem észre az üzeneteket. +3620kilenc23tíz80. (25-tõl szabadságon vagyok, csak sms mûködik, de visszahívlak.)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy szombaton bejárnám a Bükk Maraton középtávját. Van valaki, aki fejbõl tudja az útvonalat és van kedve jönni. Tempó, túrázós, nem húzós (jönne egy haver is, aki teker, de nem versenyez, nincs vele az erõ :)

Köszi

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
köszönöm a verseny szervezõinek, hogy a küldött emailemre, és az itt feltett kérdésemre sem tudtak válaszolni... így lehet emlékezetes versenyt szervezni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
eddig úgy volt, hogy az idei bükk maraton mellett szombaton lesz egy dh verseny is. a mostani versenykiírásban azonban már nincs benne. keresztet vethetünk erre is?

Egeres-völgy Sportfesztivál - Versenykiírás

apapp

apapp

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

amint készen lesz, jelezni fogjuk!
addig a keresést lehet használni, a letöltést viszont még nem.
ha valami nem mûködik pontosan, ne mérgelõdjetek kérlek.
nagyon sok munkánk van benne már eddig is, gondolhatjátok milyen idegesítõ, hogy még mindig nem megy!
csak egy kis türelmet kérünk még.
köszi!

Mikorra várható a nagyfelbontású fotók elérhetõsége? Már nagyon várjuk, esetleg egy tömörített fájlban elérhetõvé tennétek addig is? Köszi

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
1954. hozzászolás, linkelem:Fanbike.hu
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

A patakátkalõs képeket itt találtam, de gondolom lesz még mert rólam is készült, de magamat még nem láttam ezeken a képeken.

hegyibringa.hu/foto/keres/

Köszi, már végignéztem de én épp bizti repültem mert sehol sem vok rajta.
És a csajos videón kívül találtatok már valahol másikat ?