Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Aki középtáv nevezést keres: Bükkmaratonra nevezés középtáv « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
"Ride today, heal tomorrow"

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Hatalmas köszönet! Pont ilyesmire volt szükségem! (hálám üldözzön a célig! :D )
És ha már a gumikat így 'kitálaljuk' E.: MountainKing H.:TigerClaw... dunán bevált.

Bükkben mindegy milyen gumi van fönt teljesen egyszerû pálya lényeg hogy ne felnin legyen a vas azt kész

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Kb 8 km után van egy dagonyázós 100m - pár posttal ezelõtti képek - , aztán kb 12-13 km-nél a Mész völgy végén, párszázméter nyomvájus saras, d enem vészes mert emelkedik, ez pont a frissítõ elõtt van. A Mész - völgy fele - bõ 1 km - köves, avarops, vízmosásos, csúszós. Kb 15 km-tõl jön egy technikásabb hullámvasutazás ez kb 5 km hosszú murvás út, nyomvájus, de jól tekerhetõ. Hétfõn jártam be nagy esõ után s a bringa alig saras. Meglepõdtem milyen jól tekerhetõ volt a pálya. Remélem tudtam segíteni.

Hatalmas köszönet! Pont ilyesmire volt szükségem! (hálám üldözzön a célig! :D )
És ha már a gumikat így 'kitálaljuk' E.: MountainKing H.:TigerClaw... dunán bevált.

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Sziasztok!

Rövidtáv U19 Férfi nevezés, eladóvá vált.
Ár: 4250,- Ft (elõnevezési ár)
Keress privátban, vagy harminc kettõ4kettõ 54 kilenc1.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

A 2.25-ös Nobby Nic/Racing Ralph párosom szerintetek jó lesz ide, vagy van sokkal jobb választás? :)

én ezzel a párossal járom a bükköt vagy 2 éve, pont jó ide, semmi extra nincs ebben a pályában...de van eladó új 1.5ös maxxis medusa-m ha valaki óriás sárra készülne :)))

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
én kezdõ amatõrként, Smart Sam 2.25-el mentem, igaz helyismerettel, s nem volt semmi gond, igaz nem is a dobogóra hajtok, d enem is túra tempóban nyomtam :)

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
A 2.25-ös Nobby Nic/Racing Ralph párosom szerintetek jó lesz ide, vagy van sokkal jobb választás? :)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Kb 8 km után van egy dagonyázós 100m - pár posttal ezelõtti képek - , aztán kb 12-13 km-nél a Mész völgy végén, párszázméter nyomvájus saras, d enem vészes mert emelkedik, ez pont a frissítõ elõtt van. A Mész - völgy fele - bõ 1 km - köves, avarops, vízmosásos, csúszós. Kb 15 km-tõl jön egy technikásabb hullámvasutazás ez kb 5 km hosszú murvás út, nyomvájus, de jól tekerhetõ. Hétfõn jártam be nagy esõ után s a bringa alig saras. Meglepõdtem milyen jól tekerhetõ volt a pálya. Remélem tudtam segíteni.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
hajajj, tavaly voltam bükkön -röviden- elõször, de nem emlékszem a pályára. Meg tudjátok mondani, hogy hol van mûút a pályában? -ahol nem kell sárral számolni- Az elsõ 'emelkedõ' nagyrészt az, nem??? (kb 13km-ig. Ja igen, kilométerekben beszéljetek, nem ismerem a helyek neveit... :( )

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Aki még nem tudja hogyan fog lejutni a maratonra keressen meg privátban!Van 1fõ+1bringa hely a kocsiban,Budapestrõl(Üllõ) indulok.(esetleg ha hozol magaddal még egy csomagtartóra szerelhetõ kerékpártartót akkor +1ember+1bringa elfér)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Már csak szombatra ígér több esõt.

A sebesség mindent megold.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Középtáv nevezést keresek én is. E-mailban, vagy privátban is várom. Köszi!

andrás3

andrás3

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Sziasztok!
ffi rövid vagy közepet vennék
köszi
ugraiandras@t-email.hu

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Nem lesz itt semmi esõ figyeljétek meg, felesleges aggódni:D

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

A legnagyobb gond nem a pályán lesz, hanem a parkolóban. Ha leszakad az ég és dagonya lesz, akkor a fele társaság ott ragad! :D

Én viszek hóláncot. Egy éve is féltem, hogy ott ragadok.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A legnagyobb gond nem a pályán lesz, hanem a parkolóban. Ha leszakad az ég és dagonya lesz, akkor a fele társaság ott ragad! :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Csak neki? Akkor jó. :)

Persze. Nekem csak vizes, folyós trutyis, néhol csúszós, ragadós talajú pálya lesz. :) De sár nem lesz.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Csak a kedvedért és neked lesz sár. :D

Csak neki? Akkor jó. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Azt hiszem mókázunk!
köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés - Eger (Észak-Magyarország)

Csak a kedvedért és neked lesz sár. :D

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Az ilyen elõrejelzések sz@rt sem érnek. Még másnapra sem tudják megmondani milyen idõ lesz...