Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Kar kinyújt,segg hátratol,féket csúsztat,adagol és simán le lehet jönni és kanyarodni is utána.Sárosan az igazi meglepetés!A kerítés mellet jön a nyomvonal.Én jelöltem ki,egészen föl a 4es keresztezõdésig!:-)Sza.ul?
Magellan-os

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Este fél kilenckor már komisznak tûnt :)
S azon a nyomon jön le a pálya ami közvetlenül a durvábba vezet? Vagy a másikon?

Tavaly azon jött le emlékeim szerint , bár sok minden nem tûnt föl belõle , fõleg az , hogy van másik lehetõség is , túl gyorsan érkeztem , konkrétan beugrottam a bringaútra a levegõben keresztbe dobva a bringát.Kicsit a túloldali bokrokat is magnyestem , de láttam sokkal beljebb is nyomokat:). Nem ütöttem fel sõt , másoknak tetszett , de nem biztos , hogy megismételném , bár a bringa , meg a kerék bírja...:cool2:

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Tavaly mindekettõn engedtek minket, de a "durvábbon" is simán le lehet jönni, csak elsõ ránézésre tûnik meredeknek.

Este fél kilenckor már komisznak tûnt :)
S azon a nyomon jön le a pálya ami közvetlenül a durvábba vezet? Vagy a másikon?

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Közép Hosszú távon a végén Mikor kék minuszról becsatlakozik a bicós útba a foci pálya fölött, ott melyik letörésen jön le?
A durvábbon ami rögtön a kerítés mellett van, s 90 fokban csatlakozik az útba, vagy a 2 méterrel feljebb lévõn ami kb 60 fokban?
A kerítés mellett kell jöni kék minuszon, vagy vhol eljön balra egy másik nyomon?

Tavaly mindekettõn engedtek minket, de a "durvábbon" is simán le lehet jönni, csak elsõ ránézésre tûnik meredeknek.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Közép Hosszú távon a végén Mikor kék minuszról becsatlakozik a bicós útba a foci pálya fölött, ott melyik letörésen jön le?
A durvábbon ami rögtön a kerítés mellett van, s 90 fokban csatlakozik az útba, vagy a 2 méterrel feljebb lévõn ami kb 60 fokban?
A kerítés mellett kell jöni kék minuszon, vagy vhol eljön balra egy másik nyomon?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Jegelve.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Külföldi nyaralás miatt ffi középtáv nevezésem 4500ért eladó. 20-980-8296 vagy mcpite kukac gmail.com

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Ha menne valaki a nagyon keleti régióból (Biharkeresztes, Berettyóújfalu usw.) vasárnap a Bükk maratonra, majd vasárnap vissza, kérem, hogy szóljon. Természetesen beszállok a költségekbe. Jó lenne még nevezési idõszak alatt, hogy nevezni is tudjak. :) Köszönöm!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Férfi, középtávos nevezést vennék! Ha tud valaki eladót, jöhet a PM ;) Kösz-kösz-kösz.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Az volt a probléma, hogy eddig ezt a kiírást nem találtam meg, és nem tudtam semmit a futásról ( na jó, azt igen, hogy olyan sport, ahol az ember álló helyben elõredõl, és utána nem szabad hasra esni... ) :-)
De így már minden OK.
ÉS KÖSZI A LINKET!!!!!!!!!! :-)
Nemfáj voltam, tisztelettel!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Még úgyis el kell döntenem, melyikre megyek az MTB-n: a Dunán majd megdöglöttem a hosszún, de kevesebbért meg nem érdemes menni, mint a majdnem-halál. Hát nem? :-)

nem egy napon lesz a futás a maratonnal, úgyhogy nem tudom mi a probléma :P
Versenykiírás - Egeres-völgy Sportfesztivál

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
De.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Köszönöm, de sajnos ez nem az. Itt aug 18 az idõpont. Ezen a lapon nem találtam aug 4-re szóló futást. Majd a szervezõk felé is írok, hátha... Még úgyis el kell döntenem, melyikre megyek az MTB-n: a Dunán majd megdöglöttem a hosszún, de kevesebbért meg nem érdemes menni, mint a majdnem-halál. Hát nem? :-)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
NEVEZZBE.HU - Események - X2S - Bükk Kapu Terepshow - Terepfutás - NEVEZZBE.HU

Ha kicsit lejjebb húzod ott lesz x terra cucc
remélem tudtam segíteni és ezt kerested!

Sziasztok!
Futóversenyrõl - terepfutás - tud valaki információt?
Köszi:

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Sziasztok!
Futóversenyrõl - terepfutás - tud valaki információt?
Köszi:

Andrea

Andrea

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!Megválnék feleslegessé vált Bükk-maratonos hosszútávos nevezésemtõl....ár megegyezés szerint.
nullahat309364836

nemecs

nemecs

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
ffi master 3 középtáv nevezés eladó.
4000,-HUF
harminc-9600684

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Sporttársak!

Ha esteleg valaki megtalálta a Bükkben a javítókészletemet, akkor legyen oly kedves visszaadni (patron +belsõ +foltok +pénz). A pénz részt felajánlom a megtalálónak (kicsit késõn írom, de nem volt hozzáférésem).

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

Sziasztok!

Tettem fel pár képet, az alábbi linken lehet mazsolázgatni:

https://picasaweb.go...2011BukkMaraton

Jó képek,megtaláltam magam:-)Köszi!

Márton József

Márton József

újonc