Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2012. August 05. - 22:58
Posted 2012. August 05. - 22:52
és _fõleg_: mindenkire vonatkozzon már... Zsoltékat nem engedték ki, pedig elõttünk gurultak oda, minket meg igen. miért??
maradjunk annyiban, hogy nem voltak a toppon a versenybírók a saját szabályaikkal, de az emberi logikával-jóérzéssel sem.
Posted 2012. August 05. - 22:32
-Van egy minden évre kiadott versenyszabályzat, ami taglalja és megengedi a limit idöt.
-UCI szabályban is benne van.
-És a szervezoket is meg lehet erteni, hogy nem akarnak senkit keresni sotetben az erdoben.
Valamint, meg kell erösödni és akkor kell bevállalni egy hosszabb távot.
Nekem is volt korábban, hogy gyengébb és ügyetlenebb voltam, és nem mentem a nagyobb távra.
Idösebb versenyzök engem is leosztottak akkor, és halkan jegyzem meg jól tették!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2012. August 05. - 22:29
Krisztián Neked gratula! Az együtt érzõknek köszönet! Szívem szerint nagy patáliát csapnék, de nem vagyok egy balhés alak. A felvetésemmel talán csak azt érem el, hogy legközelebb körültekintõbbek lesznek a szervezõk és nem találnak ki menetközben ad-hoc szabályokat. Azt gondolom, hogy ekkorát nem szabad bakizni a szervezésben, hosszú évek versenyszervezési tapasztalata után. Botrányos.
szia Zsolt!
egyike voltam azoknak, akiket még elengedtek... láttam, hogy ti már ott álltok páran; sõt, nekünk is azt mondták elõször, hogy itt a vége.
viszont pont akkor jött oda valami másik versenybíró, és megkérdezte (!), hogy akkor mi akarunk-e továbbmenni... erõszakoskodni nem kellett, haverom mondta, hogy igen, én vacilláltam, mert a melegtõl ekkor már eléggé kész voltam - szóval még széthúzás is volt a duónkon belül, de valamiért mégis felemelte elõttünk a szalagot az egyik pirospólós, miközben odaszólt egy másik hosszútávosnak, hogy "te viszont nem mész sehová".
rettentõen amatõr és komikus pillanat volt. azon gondolkodtunk, hogy milyen alapon válogat? mi még tûrhetõen néztünk ki, ez a másik srác meg szarul?
más kérdés, hogy én utána tényleg kifeküdtem a melegtõl, és visszafordultam a valamelyik mászásról, feladván a derbit.. de a haverom meg (aki ekkor még továbbment egyedül) egy defektszereléssel együtt is bejött 7:29 alatt, ami akárhogy is nézzük, 17:00 elõtt volt...
Köszi Krisztián az infót! Volt egy ilyen balsejtésem, hogy így történhetett. Egyszerûen nem tudom felfogni, és hidd el az idegtõl és tehetetlenségtõl sokkal jobban kifáradtam, mint egy sokkal húzósabb szintidõn belüli Szilvás Maratonnal.
Posted 2012. August 05. - 22:23
Posted 2012. August 05. - 21:53
Posted 2012. August 05. - 21:51
Az az underground frissítõpont nagyon sok embernek örömet szerzett és nagyon kellett oda, köszönet a megvalósítóknak!
Meg vagyok döbbenve, hogy azt nem a rendezõk rakták oda, hanem pár önkéntes!
Amúgy tényleg nagyon kellett, köszönet érte az ismeretleneknek!
Posted 2012. August 05. - 21:47
Posted 2012. August 05. - 21:38
hogy egy kicsit pozitívabb dolog is legyen!
Srácok!
Gratulálok mindenkinek aki célba ért! Örülök, hogy egy két emberrel jót meccselhettem.
A pálya szenzációs volt. Kijelölés nagyon jó volt! Ebben a melegben lehetett volna egy-kettõvel több frissítõ, de ha készült az ember , ki lehetett bírni.
Itt szeretném megköszönni annak a családnak-társaságnak aki a közép táv utolsó frissítõje elõtt 10km-el egy forrásból hozott vizet! Nagyon köszönöm, nagyon jól esett a friss, hideg hûsítõ víz!
A célterület szétrázott, gondolom nem voltam vele egyedül. Nem is emlékszem, hogy lett volna még rossz szakasz a pályában. Nekem tényleg nagyon bejött a pálya, fõleg az utolsó singletrack lefelék!
A diós lekváros tészta is fini volt
Szóval jó kis verseny volt! Köszönöm, Gratulálok, ...
Az az underground frissítõpont nagyon sok embernek örömet szerzett és nagyon kellett oda, köszönet a megvalósítóknak!
Posted 2012. August 05. - 21:36
Posted 2012. August 05. - 21:17
én remekül szórakoztam, szurkolóként.nem voltam szomjas egész nap.
amugy, sala a király az elütésgátlószínû biciklijével...
Posted 2012. August 05. - 20:48
A Bükk Maraton utáni hirtelen felháborodásom, az ott tapasztalt nagyfokú sportszerûtlenség és igazságtalanság okán:
- Úgy gondolom, hogy aki a 61 km-es nagy kört megteszi 4:15 alatt arról joggal feltételezhetõ, hogy a maradék 30 km-rel elbír 3:45 perc alatt.
- A mögöttem beérkezõ hosszú távos sporttársam megpróbált nyomatékkal érvényt szerezni a felháborodásának, de szó szerint leugatták a rendezõk.
- Még jó ideig megzakkanva ácsorogtam a célnál, és úgy tûnt, hogy néhány versenyzõt bizony még ez után is elengedtek. (Lehet, hogy nekem is erõszakosabbnak kellett volna lennem?)
szia Zsolt!
egyike voltam azoknak, akiket még elengedtek... láttam, hogy ti már ott álltok páran; sõt, nekünk is azt mondták elõször, hogy itt a vége.
viszont pont akkor jött oda valami másik versenybíró, és megkérdezte (!), hogy akkor mi akarunk-e továbbmenni... erõszakoskodni nem kellett, haverom mondta, hogy igen, én vacilláltam, mert a melegtõl ekkor már eléggé kész voltam - szóval még széthúzás is volt a duónkon belül, de valamiért mégis felemelte elõttünk a szalagot az egyik pirospólós, miközben odaszólt egy másik hosszútávosnak, hogy "te viszont nem mész sehová".
rettentõen amatõr és komikus pillanat volt. azon gondolkodtunk, hogy milyen alapon válogat? mi még tûrhetõen néztünk ki, ez a másik srác meg szarul?
más kérdés, hogy én utána tényleg kifeküdtem a melegtõl, és visszafordultam a valamelyik mászásról, feladván a derbit.. de a haverom meg (aki ekkor még továbbment egyedül) egy defektszereléssel együtt is bejött 7:29 alatt, ami akárhogy is nézzük, 17:00 elõtt volt...
Posted 2012. August 05. - 20:36
Posted 2012. August 05. - 20:20
Posted 2012. August 05. - 20:04
Posted 2012. August 05. - 20:03
Ehh, ez cudar volt!
Nem esett jól a hosszú az ss-el?
Oda akartam menni spanolni, meg kipróbálni az on-one-t, de eltûntél. Majd legközelebb
Posted 2012. August 05. - 19:45
És Neked hogy sikerült Krisztián? Remélem nem követted mindenben a lányomat! Õ zakózott egyet az Eged elõtti zúzatón, de szerencsére kisebb horzsolásokkal megúszta és javított a tavalyi eredményén.:)[/QUOTE]
Lányod Ódor várnál ért be mert szuszogtam. Kövesdi kilátóhoz való mászáson értem be. Együtt toltuk. Várkúti itatónál én piknikelõsre fogtam, így ellépet. Bukás nekem nem volt szerencsére, de párszor közel álltam hozzá azokon a köves lefeléken. Pontos idõmet nem tudom még, de olyan 4:40 környéke. Amit terveztem abba belefértem. A meleg volt most a legnagyobb ellenségem, annyira leszívott, hogy a bejárások alkalmával megrakott mászásokat most sokszor tolósra vettem. Hát van még hova fejlõdni.
Posted 2012. August 05. - 19:33
Posted 2012. August 05. - 19:31
És Neked hogy sikerült Krisztián? Remélem nem követted mindenben a lányomat! Õ zakózott egyet az Eged elõtti zúzatón, de szerencsére kisebb horzsolásokkal megúszta és javított a tavalyi eredményén.:)
Posted 2012. August 05. - 19:26
hogy egy kicsit pozitívabb dolog is legyen!
Srácok!
Gratulálok mindenkinek aki célba ért! Örülök, hogy egy két emberrel jót meccselhettem.
A pálya szenzációs volt. Kijelölés nagyon jó volt! Ebben a melegben lehetett volna egy-kettõvel több frissítõ, de ha készült az ember , ki lehetett bírni.
Itt szeretném megköszönni annak a családnak-társaságnak aki a közép táv utolsó frissítõje elõtt 10km-el egy forrásból hozott vizet! Nagyon köszönöm, nagyon jól esett a friss, hideg hûsítõ víz!
A célterület szétrázott, gondolom nem voltam vele egyedül. Nem is emlékszem, hogy lett volna még rossz szakasz a pályában. Nekem tényleg nagyon bejött a pálya, fõleg az utolsó singletrack lefelék!
A diós lekváros tészta is fini volt
Szóval jó kis verseny volt! Köszönöm, Gratulálok, ...
Én nem is tudtam, hogy az a család, mondhatni "civilek" voltak. Nekem õk életet mentettek, hogy kibírjam az utolsó 20 km- ert. Aki meg a 2. frissitõt a rajt- cél terület kanyarjába rakta, azt üdvözlöm..( én azt szinte észre sem vettem,csak egy vizet tudtam felvenni, amivel hûteni próbáltam magam)