Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts

Elkelt.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Valaki tudja hogy mennyi eső esett ott a napokba mert szombaton letekernék a középtávot.

A középtáv nem nagyon tud saras lenni. A hétvégén jól járható volt.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Szombat reggel Esztergom környékéről (esetleg Bp, az M0-áson találkozóval a Budakalász-M31 közötti részén) esetleg megy valaki? 2 bringa 2 fő helyem van még. 

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Gerely Gábor

Gerely Gábor

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

Eladó középtáv master2 nevezés. Érdeklődni: 20/4745-877

Scarlett

Scarlett

újonc

• fórumtag
  • 9 posts

Eladó két rövid távos nevezés. 
Érdeklődni mailban: linda.zelenij@gmail.com

Már nem aktuális, köszönöm mindenkinek

Dremar

Dremar

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

Sziasztok!

Eladó egy db. Férfi Master-1 Közép táv nevezés. 4500 Ft.

tel: 0620-340-6042

email: sztgyptr@gmail.com

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Valaki tudja hogy mennyi eső esett ott a napokba mert szombaton letekernék a középtávot.

Let's roll!

tsanyi

tsanyi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Szia! Privát üzenet ment.

Sziasztok!

Egy Master2 középtáv átnevezés eladó, 4500 HUF.

Ati79

Ati79

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

Sziasztok!

Master1 férfi rövidtáv eladó 4500 Ft-ért

Érd.: 0630 479 77 92

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts

ELKELT A NEVEZÉS !

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts

Sziasztok!

Egy Master2 középtáv átnevezés eladó, 4500 HUF.

Scarlett

Scarlett

újonc

• fórumtag
  • 9 posts

Eladó két rövid távos nevezés. 
Érdeklődni mailban: linda.zelenij@gmail.com

tarsolyelod

tarsolyelod

új vendég

• fórumtag
  • 19 posts

Sziasztok!

Rövid Táv  nevezést vennék a Bükk  Maratonra . ha valaki  esetleg  nem tud elmenni akkor szivesen átvenném.

Köszönöm

E

royalflotta@gmail.com

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts

Sziasztok!

ELADÓ egy középtáv MASTER1 nevezés kizárólag átnevezéssel 5000Ft-ért! A verseny előtt 3 hétig az átnevezés ingyenes!!

Ha érdekel keress privátban.!

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Mi lett veled? A NÚSZ-osok szerint az MK-ba kerültél, de nem találtalak itt se? Az e-mailcímemnek csak a vége változott @kozut.hu-ra, írj oda.

Másfelé vitt az utam, így az e-mail címed sem tudom pontosan. :)

Én a jövő hétvégén fogok tekeregni a Bükkben, már nagyon várom!

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Nos, a jó hir az, hogy - a kiírás szerint, előre meghirdetve - 13:40-ig kell a versenyközpontba beérkezni a közép- és hosszú távnak egyaránt 2014-ben, tehát a középtávon 4:10, a hosszútávon 4:40 az "első kör" limitideje. ( http://www.nse.hu/hu...k-versenykiiras )

Na, ez így tényleg korrekt. Ráadásul még nekem is könnyen teljesíthető  :).

Biztosan sokba került ezt beletenni a kiírásba, azért kellett évekig spórolni rá  :).

Mi is kihagyjuk az idén. Pár hete kolbászoltam keveset a Szilvás-Bükk maraton közös részén, és nagyon jó volt.

Mi lett veled? A NÚSZ-osok szerint az MK-ba kerültél, de nem találtalak itt se? Az e-mailcímemnek csak a vége változott @kozut.hu-ra, írj oda.

Edited by kasza, 2014. June 13. - 09:40.

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Lesz-e "titkos" limitidõ a hosszún, mint tavaly? Kiírásban nem láttam ilyesmit, de tavaly is volt végül...

Nos, a jó hir az, hogy - a kiírás szerint, előre meghirdetve - 13:40-ig kell a versenyközpontba beérkezni a közép- és hosszú távnak egyaránt 2014-ben, tehát a középtávon 4:10, a hosszútávon 4:40 az "első kör" limitideje. ( http://www.nse.hu/hu...k-versenykiiras )

Mindazonáltal, meglehetősen furcsának találom, hogy a tavaly augusztusban beadott panaszomat az MKSZ olyannyira "belső ügyként" kezelte, hogy "elfelejtett" választ küldeni...  Várhattam volna rá ítéletnapig, ha 10 hónappal később egy tértivevényes felszólító levelemre nem küdtek volna egy kb. semmitmondó e-mailt (Még egy sima postai levélfeladásra is sajnálták a pénzt, mert azt alá kellett volna írni, amire jobban lehet panaszt benyújtani a felügyeletet gyakorló szervnél. Butaság, mert így is lehet.). Telefonálni már nem lehetett nekik, mindig "más, sürgős dolguk" volt. Érdekes...

De félretéve a már megszokott, balkáni módon való hozzáállás és lekezelés személyes sérelmét, nagyon örülök, hogy - úgy tűnik - tiszta víz került a pohárba, és - remélhetően - ehhez tartja majd magát a versenybíróság, a korábbi susmákoló önkényeskedések helyett. Persze hiszem, ha látom, illetve látjátok, mert én idén nem indulok már, ahhoz többet kellene edzenem, több lelkesedéssel, az meg valahogy elapadt. A 4:40 mégiscsak biztató, mert 1) lehet rá készülni lelkileg, testileg, előre tudod, mit várhatsz 2) 40 perccel több időt enged, mint az eddigi gyakorlat. Ha így van, az szerintem fair, köszönet jár érte.

Edited by OJani, 2014. June 12. - 23:07.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

régen volt, de hátha tudtok segíteni. a második középtávos körön a fissítõ elõtt nem sokkal volt egy fotós, piros, specializedes pólóban. Nem tudja valaki, ki õ, és merre vannak a képei? Lehet, róla van szó, a Mátrán Galyatetõ után kapták le, ez a galéria sem elérhetõ. Köszi!

https://fbcdn-sphoto...353953891_n.jpg

Õ Az

ateker

ateker

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
régen volt, de hátha tudtok segíteni. a második középtávos körön a fissítõ elõtt nem sokkal volt egy fotós, piros, specializedes pólóban. Nem tudja valaki, ki õ, és merre vannak a képei? Lehet, róla van szó, a Mátrán Galyatetõ után kapták le, ez a galéria sem elérhetõ. Köszi!

https://fbcdn-sphoto...353953891_n.jpg

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Azért van értelme, mert ez nem idõfutam, hanem tömegrajtos verseny.
Plusz tegyük fel, ledolgozod a 3 perc hátrányodat, az éppen vezetõ honnan tudja, hogy neki tulajdonképen most 3 perc hátránya van?

Ennek semmi értelme

Meg ugye a beszólításnak sem lenne semmi értelme , ha mindenkinek külön mérnék az idejét.