Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

Luiz

Luiz

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Felsõtárkánynál van egyhely, sok kis ház, közös zuhanyzó miegyéb, meg talán valami hotel is van ott. azt hiszem, ott lehet sátrazni, de nem esküszöm meg rá...aszfaltozott út vezet fel oda, nincs messze nagyon a versenyközpont.

Dante: ez most mit jelent? még a Bükköt végignyomom vele, aztán kidobom a francba, már szanaszét van kopva meg ki is van szakadva egy kicsit itt ott, tavaly Szilvás óta van fent...

Dave: Kösz a választ! A "Felsõtárkánynál" mit jelent pontosan?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Sziasztok!

Meg tudja írni valaki, hogy sátrazva hol lehet nyugodt körülmények közt eltölteni a szombat éjszakát, legálisan, akár fizetve is érte, valahol a verseny helyszínéhez közel? A Bükk hirtelen lesz nemzeti park (Tárkány után már?), ott nem szabad, azt hiszem. Vagy van olyan része? És a Berva-völgyben lehet sátrazni?

Írjatok, szervezõk és helyi erõk!

Felsõtárkánynál van egyhely, sok kis ház, közös zuhanyzó miegyéb, meg talán valami hotel is van ott. azt hiszem, ott lehet sátrazni, de nem esküszöm meg rá...aszfaltozott út vezet fel oda, nincs messze nagyon a versenyközpont.

Dante: ez most mit jelent? még a Bükköt végignyomom vele, aztán kidobom a francba, már szanaszét van kopva meg ki is van szakadva egy kicsit itt ott, tavaly Szilvás óta van fent...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

na most a gumiokosok mondják meg nekem, hogy rövidtávra mi az optimális guminyomás egy conti explorerba. ?

0 bar! :D Dobd ki a kukába, s dobd ki a kukába. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Luiz

Luiz

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Meg tudja írni valaki, hogy sátrazva hol lehet nyugodt körülmények közt eltölteni a szombat éjszakát, legálisan, akár fizetve is érte, valahol a verseny helyszínéhez közel? A Bükk hirtelen lesz nemzeti park (Tárkány után már?), ott nem szabad, azt hiszem. Vagy van olyan része? És a Berva-völgyben lehet sátrazni?

Írjatok, szervezõk és helyi erõk!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na most a gumiokosok mondják meg nekem, hogy rövidtávra mi az optimális guminyomás egy conti explorerba. ?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

jul 25-en sikeresen talakoztam egy furgon elejevel, tores nelkul, de fajdalmakkal tuleltem
jul 30-an atfejeltem egy kifeszitett lancban
aug 1-en pedig a meg javaban fajo labamat jol meghuztam...

Hát te aztán halmozod az élvezeteket. :D

Nekem is elég ratyi a térdem, tehát most én is nagyon lightosra tervezem a versenyt. Bár baromi nehéz lesz urrá lenni magamon, hogy finomkodva menjek.Utálom az ilyet :( A lelkem menne, csak a testem gyenge

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Csatlakoznek egy lassu turistacsapathoz nehany kenyszerito tenyezo miatt:

jul 25-en sikeresen talakoztam egy furgon elejevel, tores nelkul, de fajdalmakkal tuleltem
jul 30-an atfejeltem egy kifeszitett lancban
aug 1-en pedig a meg javaban fajo labamat jol meghuztam...

szoval ram ne fogadjatok az elso 100 helyre :)

Legalabb jovore lesz mihez kepest javitanom :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nyugdíjas menethez csatlakoznék középtávon!

jelige: GY:Ú:R:O:K:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Bajban vagyok. Lezarult az online nevezes. Debrecenbol jovok/jonnek vasarnap. Nade aznap mar nincs nevezes:) Most menjek el 1 nappal korabban, aztan unatkozzak egesz nap?? Nincs vkinek vmi otlete?

Keress eladó nevezést. Ha nem zavar, hogy más néven indulsz akkor ez az egyetlen megoldás.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
szép város Eger! szombaton 20.00 ig tudsz nevezni, eljössz este keresel egy olcsó szállást a nevezés már úgy is 8000 rugó az a +2-3000 szerintem nem sok és legalább kipihenten indulhatsz vasárnap.

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Bajban vagyok. Lezarult az online nevezes. Debrecenbol jovok/jonnek vasarnap. Nade aznap mar nincs nevezes:) Most menjek el 1 nappal korabban, aztan unatkozzak egesz nap?? Nincs vkinek vmi otlete?

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

A verseny után kellene egy fuvar Budapesre (Kispest), bringa nélkül. Van valakinél hely?

Ugy nez ki egyedul megyek, tehat egy hely van visszafele. Privatban irok telszamot.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Izgalmas?Háááát...
Én csak nézni szoktam,mert utálom az emelkedöket meg nem is birnék valszeg felmászni ott...
Kameráztam tavaly is a lelkes próbálkozókat,igazából csak kevesen mentek végig lábletétel meg egyéb kínlódás nélkül-szóval elég nehéz.

A szokásos!
Szeged v. Csaba
Team Heavy Pedál Szeged

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A verseny után kellene egy fuvar Budapesre (Kispest), bringa nélkül. Van valakinél hely?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Szombat délutáni várpalotai indulással egy fõnek tudok segíteni az utazásban bringaszállítással együtt!
Tel: 70/943-6603
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Ki jön tutira (ha esik, ha fúj) és ráadásul középtávra? :)

csaó PTomi
én is megyek, de ne aggódj, nagy esõ nem lesz...:-))
szam

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Látod, látod! Mi ilyen rendes fickók volnánk! ;)
Mi, akik fórumozunk!!!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hi!

Zsizsi, szerencsére megoldódott a szállításom, azért köszi, tényleg jó, hogy lehet Rátok számítani ilyen helyzetekben is :) de tényleg.

Amúgy a hillclimb verseny mindig ugyanott van, a pálya is ugyanaz. Tényleg durva a pálya, még ha izomból megyek is, nem hiszem hogy középtányéron fel fogok tudni menni, de azért próbálkozom :D Amúgy nem is csak azzal van gond, hogy meredek /nem is kicsit/ hanem hogy tiszta köves és ha nem jól megy az ember, akkor sok-sok értékes másodpercet veszíthet, meg hát a nyomvonal megválasztása is nagyon fontos. Amúgy a legdurvább része az rögtön a rajt után 50 m-el van, ott szerintem olyan 30 % körül van a meredekség.
De érdemes eljönni, jó móka a 2-4 perc max pulzuson :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Izgalmas?Háááát...
Én csak nézni szoktam,mert utálom az emelkedöket meg nem is birnék valszeg felmászni ott...
Kameráztam tavaly is a lelkes próbálkozókat,igazából csak kevesen mentek végig lábletétel meg egyéb kínlódás nélkül-szóval elég nehéz.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
na most vettem észre h a térképen jelzik h hol lesz...
de azért kössz Tondach ;) izgalmas szokott ez lenni? ki volt már ilyenen? meg mennyire fingato ez? :) most is csak olyan 400 m izom szakaszt jelöltek ki ugye?