Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

kferenc22

kferenc22

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Hy all
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy érdemes nekikezdeni egy pálya készítésnek?
A terep valószínû olyan lesz aminek a fele erdõ a máik szabad ég alatti...
ÉS Nem tudom hogy is kezdjek hozzá... valami kis ütõs pálya kéne... vagy csak bízzam a fantáziámra de azért járható legyen?:D
köszi elõre is

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
aha ok jani akkor jol emlékeztem :) majd remélem maraton elött vagy után öszefutunk legalább pár percre veled is meg Bálinttal is. na meg persze a többiekkel is akiket ismerek...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Koca: igen, Bálint.

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nemfogesni pápápápápápá...

:D

most fejeztem be a pakolást a hétvégére, a meleg ruhatáram kimerül egy melegítõalsóban, egy pulóverban (melegítéskor jók lesznek ezek, maratonra leveszem, eddig minden saras vizes versenyt rövid cuccban küldtem..az kevesebbet nyom, ha vizes:D) meg egy szélálló dzsekiben. meg egy tubus izomlazító izommelegítõben meg még egy tubus bengayben.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

....Viszont a másik, aki jön, jövõhét péntekig marad....

a pályabejáros cimbid marad itt szilváson ugye? legalábbis vmi ilyesmi rémlik h ezt mondta multkor. amugy mi is a neve? (tudom h B.B, talán Bálint?)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

0 bar! :D Dobd ki a kukába, s dobd ki a kukába. ;)

off:
nana :D most vettem protectionos verziót.a volt michelin-nél tuti jobb
on:
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Jól kezdõdik, ma délutánig úgy volt, hogy négyen megyünk versenyezni, aztán mikor ma kérdeztem tõlük, hogy holnap mikor indulunk, kiderült hogy csak ketten megyünk (az egyikük nem tehet róla, hogy nem tud jönni, de a másiknak csak nincs kedve (lusta)). Viszont a másik, aki jön, jövõhét péntekig marad, most autókázhatok el egyedül, kész élmény lesz egy skoda 120-szal elmenni olyan messzire :) .

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
addig is izgulós, gumiválasztgatós figuráknak, ne:
http://www.bankut.hu/page/mult.php
illetve /Eger, belváros.../
http://www.ektf.hu/kamera/indexcam.php

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

csak fúj mint állat, de nem esik!

Az nem gond még :)
Itt Pesten is ezt csinálta. Kicsit csepegett, de elállt hamar.
Maradjon így és jó lesz holnap és holnapután :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

He? :)
Esik az esõ, fúj a szél, vagy mi? :)

csak fúj mint állat, de nem esik!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

hehe. hasonló tervek franszoával!mindenesetre a szél már keni neki nem gyengén itten a végeken, elvtársak

He? :)
Esik az esõ, fúj a szél, vagy mi? :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hehe. hasonló tervek franszoával!mindenesetre a szél már keni neki nem gyengén itten a végeken, elvtársak

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Nyugdíjas menethez csatlakoznék, rejtélyes szúró csuklófájdalmak, lapocka/váll, has és lábizomzat táján fájdalmak és izomláz. Elvileg tulzásba vittem a vidámparkozást, gyakorlatilag nem akarom elhinni hogy ennyire :(

az gáz hogy én egészséges vagyok, és addig akarom nyomni, amíg a görcs nem rángat le a biciklirõl? :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Sziasztok!

Meg tudja írni valaki, hogy sátrazva hol lehet nyugodt körülmények közt eltölteni a szombat éjszakát, legálisan, akár fizetve is érte, valahol a verseny helyszínéhez közel? A Bükk hirtelen lesz nemzeti park (Tárkány után már?), ott nem szabad, azt hiszem. Vagy van olyan része? És a Berva-völgyben lehet sátrazni?

Írjatok, szervezõk és helyi erõk!

1900 Ftért FULLOS koliszoba van, _biciklielzárással_, új bútorok, mikró, zuhanyzási lehetõség-és van forró víz is :), stb. Csak mondom hátha alternatíva...

Nyugdíjas menethez csatlakoznék, rejtélyes szúró csuklófájdalmak, lapocka/váll, has és lábizomzat táján fájdalmak és izomláz. Elvileg tulzásba vittem a vidámparkozást, gyakorlatilag nem akarom elhinni hogy ennyire :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

az legalább nem tömõdik el.....:)

sõt, esõben lefele azon a hosszú bringautas szakaszon a végén (már ha arra megy idén is az út) bekerülhet a guinessrekordokba, mint a "leghosszabb ideig skiddelõ bringás"...:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

de azért kíváncsi lennék, hogy te mit kezdenél sárban-esõben a hosszútávon az "1.5ös slickkel"...;)

az legalább nem tömõdik el.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ki beszélt itt versenyzésrõl?:) "be van állva" egy-két izom a lapockámnál, meghúztam 1 hete eléggé nagyon, aztán meg is fázott, örülök, ha a kormányt meg bírom fogni...azt kérdeztem, hogy mennyire fújjam, és ennyi...de már eldöntöttem magam, elöl 2.9-3 bar között valahol, hátul meg 3.1.

amúgy igazatok lehet, ez az explorer a jelenlegi állapotában max. papírnehezéknek alkalmas:D, az elsõt le is cseréltem egy 1.9es úgymond "nyílmintás" (ahhoz hasonló) Hutchinsonra a fújás elõtt - ez volt itthon így hirtelen, de ezzel is sokkal biztosabb az irányítás, legalább minta van rajta...

de azért kíváncsi lennék, hogy te mit kezdenél sárban-esõben a hosszútávon az "1.5ös slickkel"...;)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Szerintem Dante arra gondolt, hogy az Explorer tökéletesen alkalmatlan versenyzésre (ha nem erre, akkor sorry én erre gondolok :D)

Amúgy ezt a pályát még egy1.5-ös slick-el is végig lehet nyomni, szóval nem kell f*sni, bármilyen gumi jó. Fõleg rövidre.
Becsült saját helyezés: Hillclimb: elsõ 3, Középtáv: absz. elsõ 10 :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

Dave: Kösz a választ! A "Felsõtárkánynál" mit jelent pontosan?

Felsõtárkányi camping oder Táltos fogadó! mindkettõ falu vége jobbra fel, ahol a maraton is fog menni a betonon, a focipálya melett megy az út, az kell neked! Persze Eger felõl nézve, a bükk felõl falu eleje balra fel a focipálya után közvetlenül :D

ja igen közigazgatásilag egy helyhez tartoznak ugyan is 50m a fõúttól ált. még egy ir. szám alatt van :D -szóval Dave-nek igaza van nem mondott hülyeséget!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Dave: Kösz a választ! A "Felsõtárkánynál" mit jelent pontosan?

nem lent a faluban, hanem fent, az erdõ közepén van egy nagyobb komplexum, tavaly ilyentájt erdei tábort szerveztek ott kisiskolásoknak. a faluval csak egy aszfaltutas összeköttetés van, szerintem közigazgatásilag oda tartozik...