Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Írta 2007. augusztus 03. - 21:59
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy érdemes nekikezdeni egy pálya készítésnek?
A terep valószínû olyan lesz aminek a fele erdõ a máik szabad ég alatti...
ÉS Nem tudom hogy is kezdjek hozzá... valami kis ütõs pálya kéne... vagy csak bízzam a fantáziámra de azért járható legyen?
köszi elõre is
Írta 2007. augusztus 03. - 21:42
Írta 2007. augusztus 03. - 21:36
Írta 2007. augusztus 03. - 21:32
most fejeztem be a pakolást a hétvégére, a meleg ruhatáram kimerül egy melegítõalsóban, egy pulóverban (melegítéskor jók lesznek ezek, maratonra leveszem, eddig minden saras vizes versenyt rövid cuccban küldtem..az kevesebbet nyom, ha vizes:D) meg egy szélálló dzsekiben. meg egy tubus izomlazító izommelegítõben meg még egy tubus bengayben.
Írta 2007. augusztus 03. - 21:28
....Viszont a másik, aki jön, jövõhét péntekig marad....
a pályabejáros cimbid marad itt szilváson ugye? legalábbis vmi ilyesmi rémlik h ezt mondta multkor. amugy mi is a neve? (tudom h B.B, talán Bálint?)
Írta 2007. augusztus 03. - 21:07
0 bar! Dobd ki a kukába, s dobd ki a kukába.
off:
nana most vettem protectionos verziót.a volt michelin-nél tuti jobb
on:
Írta 2007. augusztus 03. - 20:52
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 03. - 19:59
http://www.bankut.hu/page/mult.php
illetve /Eger, belváros.../
http://www.ektf.hu/kamera/indexcam.php
Írta 2007. augusztus 03. - 19:49
csak fúj mint állat, de nem esik!
Az nem gond még
Itt Pesten is ezt csinálta. Kicsit csepegett, de elállt hamar.
Maradjon így és jó lesz holnap és holnapután
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. augusztus 03. - 19:47
He?
Esik az esõ, fúj a szél, vagy mi?
csak fúj mint állat, de nem esik!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. augusztus 03. - 19:45
hehe. hasonló tervek franszoával!mindenesetre a szél már keni neki nem gyengén itten a végeken, elvtársak
He?
Esik az esõ, fúj a szél, vagy mi?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. augusztus 03. - 19:41
Írta 2007. augusztus 03. - 19:26
Nyugdíjas menethez csatlakoznék, rejtélyes szúró csuklófájdalmak, lapocka/váll, has és lábizomzat táján fájdalmak és izomláz. Elvileg tulzásba vittem a vidámparkozást, gyakorlatilag nem akarom elhinni hogy ennyire
az gáz hogy én egészséges vagyok, és addig akarom nyomni, amíg a görcs nem rángat le a biciklirõl?
Írta 2007. augusztus 03. - 19:16
Sziasztok!
Meg tudja írni valaki, hogy sátrazva hol lehet nyugodt körülmények közt eltölteni a szombat éjszakát, legálisan, akár fizetve is érte, valahol a verseny helyszínéhez közel? A Bükk hirtelen lesz nemzeti park (Tárkány után már?), ott nem szabad, azt hiszem. Vagy van olyan része? És a Berva-völgyben lehet sátrazni?
Írjatok, szervezõk és helyi erõk!
1900 Ftért FULLOS koliszoba van, _biciklielzárással_, új bútorok, mikró, zuhanyzási lehetõség-és van forró víz is , stb. Csak mondom hátha alternatíva...
Nyugdíjas menethez csatlakoznék, rejtélyes szúró csuklófájdalmak, lapocka/váll, has és lábizomzat táján fájdalmak és izomláz. Elvileg tulzásba vittem a vidámparkozást, gyakorlatilag nem akarom elhinni hogy ennyire
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. augusztus 03. - 18:55
az legalább nem tömõdik el.....
sõt, esõben lefele azon a hosszú bringautas szakaszon a végén (már ha arra megy idén is az út) bekerülhet a guinessrekordokba, mint a "leghosszabb ideig skiddelõ bringás"...
Írta 2007. augusztus 03. - 18:32
az legalább nem tömõdik el.....de azért kíváncsi lennék, hogy te mit kezdenél sárban-esõben a hosszútávon az "1.5ös slickkel"...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 03. - 17:44
amúgy igazatok lehet, ez az explorer a jelenlegi állapotában max. papírnehezéknek alkalmas:D, az elsõt le is cseréltem egy 1.9es úgymond "nyílmintás" (ahhoz hasonló) Hutchinsonra a fújás elõtt - ez volt itthon így hirtelen, de ezzel is sokkal biztosabb az irányítás, legalább minta van rajta...
de azért kíváncsi lennék, hogy te mit kezdenél sárban-esõben a hosszútávon az "1.5ös slickkel"...
Írta 2007. augusztus 03. - 17:41
Amúgy ezt a pályát még egy1.5-ös slick-el is végig lehet nyomni, szóval nem kell f*sni, bármilyen gumi jó. Fõleg rövidre.
Becsült saját helyezés: Hillclimb: elsõ 3, Középtáv: absz. elsõ 10
Írta 2007. augusztus 03. - 15:54
Dave: Kösz a választ! A "Felsõtárkánynál" mit jelent pontosan?
Felsõtárkányi camping oder Táltos fogadó! mindkettõ falu vége jobbra fel, ahol a maraton is fog menni a betonon, a focipálya melett megy az út, az kell neked! Persze Eger felõl nézve, a bükk felõl falu eleje balra fel a focipálya után közvetlenül
ja igen közigazgatásilag egy helyhez tartoznak ugyan is 50m a fõúttól ált. még egy ir. szám alatt van -szóval Dave-nek igaza van nem mondott hülyeséget!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. augusztus 03. - 15:51
Dave: Kösz a választ! A "Felsõtárkánynál" mit jelent pontosan?
nem lent a faluban, hanem fent, az erdõ közepén van egy nagyobb komplexum, tavaly ilyentájt erdei tábort szerveztek ott kisiskolásoknak. a faluval csak egy aszfaltutas összeköttetés van, szerintem közigazgatásilag oda tartozik...