Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez nagyon jó. :D

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Csak hülyéskedek, nem bántásból mondtam. De tény, hogy hangosan felkacagtam, mikor elképzeltem Házit, hogy mondjuk megáll, s segít lefejteni Blazsó külsõjét...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Azért ez :lol1:. Szabályt is sértesz vele egyébként. :D "A versenyzõk technikai segítséget nem fogadhatnak el, alkatrészt/szerszámot pedig csak a kijelölt zónákban vehetnek át."

A versenyzõk. De én akivel találkozok az már nem az ;) . Örülök hogy LOLnak tartod de különösebben nem izgat, hisz az elsõ 50 embert leszámítv a atöbbi magával meccsel vagy túrázik; és szép is lenne ha nem adnánk egymásnak semmit/nem segítenénk ha kell. De félnék hogy hogy jut vissza acuccom így inkább megvárnám azt a 3-4 percet :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
A fotós srác nekem is kell-lött egy tuti képet!
Amúgy meg tényleg az ivben állt,a kormányom kb. 5 centire lehetett töle,de majd a fotóról kiderül....:)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Háááát a hétvégén Egerben,s TE?
Láttalak asszem a sátor alatt egyszer,de Te nyugodtan hátbavághatnál ha megismersz,mert én sose vagyok bennne biztos,h Te vagy az...

-Fehér nike fejkendõ+KSC-s mez ...ez a tuti

Fenn voltam én is...nem láttalak...se a verseny alatt..se utána,csak a Kisorosz elõzött meg...meg Csuvárékat láttam....
Team Heavy Pedál Szeged

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Sziasztok!

Fotósok figyelmébe!
Az elsõ itató elõtt volt egy lejtõs jobbos kanyar, és ott egyszer csak elõbukkant egy fotós. Nem tudtam 40-el másképp kikerülni, csak az árokban. A nyomokból ítélve nem én voltam ott az elsõ, bár elég gyorsan odaértem. Fotósok légyszi olyan helyre álljatok, ahol nem vagytok útban!!
A képek töltõdnek, lesz jócskán!
A rajtnál mind a 3 táv rajta van, a befutónál sajnos csak a rövidtáv, és a közép eleje.

1. Hát nem tudok ki volt az a fotós. De szinte direkt még jobban be hajolt a kanyar íve felé. Csoda, hogy nem nyirtam ki a srácot.

2. a Felsõtárkányból felfelé haladó középtávos szakaszt nem sírom vissza.
aki azt végig tekerte annak minden elismerésem.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Egy kezdõ sose hiszi el, hogy defektet kaphat, így nem is visz magával semmit... az elsõ defektig!:-)

a profi meg azért nem, mert súly, különben is ha meg kell állni belsõt cserélni, akkor úgyis bukott az egész... :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sose viszek semmit. ferivel megyek. cserébe szórakoztatom. :-))
a végén meg berugunk, hehe.
amugy meg balkan, az élet minden területén érzõdik, sajnos a tartozik-követel feeling.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Most olvasom csak, hogy bajok vannak néha a cuccok visszakérésével. Az a szomorú, hogy kérni kell. Akitõl én a belsõt kértem, második kérdésem az volt, hogy mi a telszáma, mert ha beérek, visszaadom vgay azt, vagy egy másikat, újat, ha addig kéne nekem is az õ belsõje defekt miatt. Azt mondta, hogy hagyjam csak, ajándék.

De akkor is szeretném visszaadni, vgay meköszönni, mert szükség volt ám rá:)

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Azért jó ha felpróbálod, mielõtt magadévá teszed, mert tényleg nagyon pici.
De ha valaki kapott egy L-est, akkor szívesen cserélek :)

Hát most már igazán nem vágom hogy ki kapott, mert neki van L-es is. Encsi a srác amúgy. Én meg 18x/<60 vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

igazatok van. magára vessen aki semmire sem készül fel. nálam most 2 tartalék belsö volt+defektjavito. miskolci srác akit látásbol ismerek csak látom h tolja mert hátsó defekje volt. mondom adjak belsöt? tudsz adni? mondom igen, de pumpád van? nincs. akkor mind1 csá.
johogy nem már majd bicajt is ad neki vki nem. tolhatta lefele végig...ha meg lett volna pumpája akkor meg simán folytathatta volna...

tudod ez olyan mint a dohányos társaságban mindig van egy két delikvens aki a dohányoskészletbõl csak a száját viszi.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Keresem azt a srácot, akitõl középtáv 30. kilométerénél egy kis házikónál defektem után belsõt kértem, ha netán megint kilyukadna valamelyik belsõm.

Szükség is volt rá, felütöttem:)

Természetesen újat adnék vissza.

Köszi, ha nem is olvassa!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Hillclimb kicsit érdekes volt, 30 mp-enkénti indítás... 2 .nak indultam, kérdezem a sráctól: Mikor induljak? Aszongya: Ja, 3-2-1 most. Na meglepõdtem kicsit... Az idõmérés is érdekes volt, de mindegy, nem érdekel annyira.

Viktornál nem tudom megállapítani, de a többiek közül egyedül Te csináltad meg nagytányéron. Különben nagyon szoros volt az eredményetek. A célban állva én azt hittem Te leszel a 2. Persze így is gratulálok!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ha vmit kölcsibe adok megvárom/segítek... jó, ez nem mindenkinél járható út.

Azért ez :lol1:. Szabályt is sértesz vele egyébként. :D "A versenyzõk technikai segítséget nem fogadhatnak el, alkatrészt/szerszámot pedig csak a kijelölt zónákban vehetnek át."
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Sziaszok!

Bocs az elõzõ HSZ-em pontatlanságaiért!

Milyen bringás nadrág???

A bringásnadrágot nem osztogatták mindenkinek, hanem az ezüst érem mellé járt ajándéknak.

Nekem pont jó lesz, és pont egy résztvevõtõl szerzem be. Akinek szintén jó, csak nincs rá szüksége. :)

Azért jó ha felpróbálod, mielõtt magadévá teszed, mert tényleg nagyon pici.
De ha valaki kapott egy L-est, akkor szívesen cserélek :)

Feltöltõdtek a képek, remélem mindenki rajta van, aki keresi magát.
Mindhárom táv rajtja, rövid táv és a közép táv elejének a befutói.
Az elején van egy kis kavarodás, mert a befutók egy részével kezdõdik, de utána minden idõrendi sorban jön.

Jó nézelõdést! :D

http://www.mtbpics.extra.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha vmit kölcsibe adok megvárom/segítek... jó, ez nem mindenkinél járható út.

Húgomnak (rövid) ezen eszerszámokat és tartalék cuccokat ne biztosítottam, de kapott defektgátló löttyöt; ami a belereakás procedúrájából következtetve elég hatásos. (Amikor levegõt kapott rögtön kezdett kötni, kezem törölgethettem mikor kiment...) Azért minden nékül nem ereszteném útnak, de pótcuccokkal nem indítom mert nem venné meg õket (elsõ marci volt) ill nem tudja használni, ez vszínû elég lesz neki.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
igazatok van. magára vessen aki semmire sem készül fel. nálam most 2 tartalék belsö volt+defektjavito. miskolci srác akit látásbol ismerek csak látom h tolja mert hátsó defekje volt. mondom adjak belsöt? tudsz adni? mondom igen, de pumpád van? nincs. akkor mind1 csá.
johogy nem már majd bicajt is ad neki vki nem. tolhatta lefele végig...ha meg lett volna pumpája akkor meg simán folytathatta volna...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ezt nem szívesen kommentálom, kivételesen nem én adtam prést, de igen gyakran szoktam a szerencsétleneken segíteni (és utána köröket futni, hogy visszakönyörögjem a pumpát/bontót/imbuszt stb), de a f....rt nem vagytok képesek egy alap maratonra való mentõcsomagot összeállítani! Mindig megkönyörülök rajtatok, de egyszer megérdemelné a "pumpanélkülinduló-minekaláncbontó-nemkellapatentszem" gárda, hogy letoljon egy 50 km-t a szakadó esõben. :mad: Megtanulnátok. Ne haragudj, de ez az alkatrészlejmolás mindig felcseszi az agyamat, ha versenyre mentek, készüljetek fel. Ennyi.

edit. A megjegyzésem nem konkrétan rád vonatkozik, csak egy jelenség zavar, ami egyre jobban meghonosodik.

én egyszer adtam egy emberkének belsõ+pumpa kombót.
nem nagyon igyekezett megkeresni a célban meg utána se...
nem a lóvéról van szó.egy ilyen hétvége amúgy sem áll meg 20e alatt.hanem az elvrõl.sajnálom azt az embert aki most is kért tõlem pumpát.meg is áltam egy pillanatra néztem egy darabig és továbbmentem.mondjuk ha a lánccal szarakodott volna az más.patentszem nélkül horror összerakni egy láncot.fõleg ha remeg az ember keze az adrenalintól.egy szónak is száz a vége...segíteni kell,de mindenki gondolja meg,hogy ad-e bármit is "puszira"!!!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

inbred

inbred

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Akkor engem is csókolhatsz, mert azt én is benéztem többekkel magam elõtt ill. után. Valóban kb 25-30m volt párhuzamosan a felette lévõvel így max 2m mászást spóroltunk meg.

Elõsször is elnézést a sporiktól akik 2m-el többet másztak mint én!
Másrészt nem volt egyértelmû jelölés, útlezárás nem volt! mondom ezt azért mert a táblát csak akkor vettem észre mikor már elkanyarodtam az alsóbb útra aminek az elsõ fáján ott volt a bazi nagy sárga nyíl hogy arra(tudod betonon fákon felfestve találkozhattál vele az úton bõven)
Szóval bocsesz de nem hiszem hogy ezek fényében akik lespórolták azt a 2 m annyira "érdekes emberek lennének"
...ha meg nem hiszed hogy ott volt a nyíl szívesen kigangolok valamelyik nap lefotózni...

Nem eltévedésrõl beszéltem. Tekertünk fel, elöttünk páran mentek a helyes irányba, elöttem srác benézett balra s gondolta az neki jobban fekszik.
Nem ragaszkodom hozzá, hogy lelépd mennyi is az a 2 méter.
[SIZE=1][/SIZE]

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás

Egy kezdõ sose hiszi el, hogy defektet kaphat, így nem is visz magával semmit... az elsõ defektig!:-)

Nekem 6 éve szerencsére egyetlen egy defektem sem volt maratonon
(kopp-kopp :)) Viszont mindig ott figyel a hátamon a pótbelsõ ÉS ragasztókészlet, stb.