Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Jujj... az komoly! Hogy tortent? Egyben vagy??

Egyben, köszönöm. Az autós utsó pillanatban lassított, így nem sérültem nagyon. A STOP táblánál balról jött a Kondorosi útról, míg én befelé igyekeztem a Fehérvárin. A villamos sínek elõtt lassított, majd a síneken gázt adott, és telibe kapta a bal oldalam.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen hosszú volt a rövid táv? Tudom kiírás szerint 44km, de egy GPSes (vagy bármi saját) adatra inkább kiváncsi lennék. Köszi.

Nekem 44.5 km lett ,és nem tévedtem el egyszer sem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én szombaton vettem egy üveg (0,5l) ásványvizet 250ft-ért, szerintem én lehettem aznap az elsõ vagy egyetlen vásárló úgy örült nekem a büfés lány.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ezt én másképp látom. Ez az árszínvonal szerintem nem korrekt.

OFF Egyetértek, tipikus magyar lenyúlás. Ez állandóan felb....a az agyamat ebben az országban. Néhány példa, hogy megértsétek.

-horvát vonat, üdítõ, csipsz, bolti ár 110%-a - átjön a határon, bolti ár 400 %-a
-szlovák vonat, sör, 30 SK, magyar vonat, 500 HUF
-osztrák bolt, fél liter kóla, 1 EUR, osztrák pályaudvar, verseny, fél liter kóla, 1 EUR

Ebben az országban miért van mindig ez a horrorárkülönbözet a bolt és a rendezvény között? Nem fogják fel, hogy ez éppen kontraeffektív a fogyasztással? Oké, legyen drágább, de ne ezt az árszínvonalat nyomják, Ferihegy hatása úgy tánik már mindenhová kiterjedt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Sajnos nem tudtam indulni a versenyen, pénteken elcsapott egy autó. Átneveztem jövõre. Pedig annyira vártam már, hogy végre végig megyek a hosszútávon, és befutok a sereghajtók között, diadalmasan! :)
Ha jól leszek, a hétvégén megpróbálom vígasztalni magam egy bejárással, meg némi egri borral...

Jujj... az komoly! Hogy tortent? Egyben vagy??

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen hosszú volt a rövid táv? Tudom kiírás szerint 44km, de egy GPSes (vagy bármi saját) adatra inkább kiváncsi lennék. Köszi.

Nekem 80 meter hijan 44 km + beszelgettem ott egy kozeptavos sraccal neki hajszalra 55 km volt

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Mondjuk ha végiggondoljuk neki is élni kell valamibõl, meg neki is ki kell fizetnie a helyért a pénzt.

Ezt én másképp látom. Ez az árszínvonal szerintem nem korrekt.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
One planet, one tribe...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Mondjuk ha végiggondoljuk neki is élni kell valamibõl, meg neki is ki kell fizetnie a helyért a pénzt. Úgyhogy azon kívül, hogy a Gyros ára nem volt kiírva semmi kivetnivaló nem volt benn. Nekem még izlett is a Gyros :D

Finom volt, tényleg. De ha 400-ért vagy 500-ért adta volna, akkor lehet többen vettek volna nála? :chin:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Sajnos nem tudtam indulni a versenyen, pénteken elcsapott egy autó. Átneveztem jövõre. Pedig annyira vártam már, hogy végre végig megyek a hosszútávon, és befutok a sereghajtók között, diadalmasan! :)
Ha jól leszek, a hétvégén megpróbálom vígasztalni magam egy bejárással, meg némi egri borral...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mondjuk ha végiggondoljuk neki is élni kell valamibõl, meg neki is ki kell fizetnie a helyért a pénzt. Úgyhogy azon kívül, hogy a Gyros ára nem volt kiírva semmi kivetnivaló nem volt benn. Nekem még izlett is a Gyros :D

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Én egy kis üveges sörért fizettem 400 forintot:)

Bár Felsõtárkányba megálltam egy Cukrászdánál.
Kértem egy 0,5 l-ös Pepsit 300-Huf volt meglepõdtem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Húha zsizsi, nem is mondtad, hogy ennyivel lógok! :D :D :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

A büfé sátor még nem is volt porondon. ?

Nekem egy kicsit Hungaroringes filingje volt az árakat nézve. Szerintem.

Ja ja a 700ft-os Gyros meg a 300ft-os Icetea kicsit kemény volt.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Most, hogy mondod. A legvégén, mikor már bontottak ittunk még egyet. 4 Sprite és 1 sör. 1500 Ft. Most gondoltam bele, hogy ez tényleg húzós árszabás. Igaz a koncepciókból nem lóg ki. Debrecenben az U23 EB-n 2 ásványvíz 650-be került.

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

Kértem egy üres pitát 1 órával a rajt elõtt, 400at akart kérni érte a kislány.
Nem tudom melyikünk nézett butábban mikor meghallottam. :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
700 HUF a gyros :)

DE nem írták ki elõre. A rutin... :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
miért itt is 600 ft-volt egy üveg ásványvíz?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Húgomnak (rövid) ezen eszerszámokat és tartalék cuccokat ne biztosítottam, de kapott defektgátló löttyöt; ami a belereakás procedúrájából következtetve elég hatásos. (Amikor levegõt kapott rögtön kezdett kötni, kezem törölgethettem mikor kiment...) Azért minden nékül nem ereszteném útnak, de pótcuccokkal nem indítom mert nem venné meg õket (elsõ marci volt) ill nem tudja használni, ez vszínû elég lesz neki.

Azért ez bátor! Szerintem - akár fiú, akár lány - aki elindul maratonon, annak legalább egy defektet, és egy láncszakadást meg kell tudnia javítani. Az erdõ közepén nem lehet arra alapozni, hogy majd segít valaki, a defektspray meg nem jó mindenre. Láncszakadást pedig rossz váltással még egy gyengébb ember is könnyen elõidézhet.
Nem véletlen, hogy ha jogsit akarsz, legalább elméletben meg kell tanulnod kereket cserélni, korra, nemre való tekintet nélkül.
Ausztria, Kenguruk földje!