Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

... és az emberek 70% nem tud kereket, olajat cserélni... sõt! Elmélet<>Gyakorlat (gy.k.: az elméleti tudás nem egyenlõ a gyakorlati tudással)

Mondjuk egy kerékcseréhez sem kell nagy érzék, vagy tapasztalat, szerintem a legtöbb embernek simán megy, ha egyszer valaha mutattak neki egy rajzot tóla. Kivéve, ha már 10 éve rohad a csavar az utcán tartott autójában...
Így egy defektszerelést a bringán sem nagy ügy megtanulni, ezért sem értem, hogy lehet, hogy egy rakás ember úgy indul versenyen, hogy nem képes rá.
Ausztria, Kenguruk földje!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Köszi!
Nati 3 mp-cel maradt le az aranyról, de a kategóriáját így is nyerte.

Tomi, nem mintha a fotón bármi ilyesmi látszana... De, ha érdekel, photosopban is tudok fogyasztani ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Frankó képek Zed!
Lensnek meg gratula a 2. helyhez! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Felkerültek az én fotóim is: http://www.pbase.com...kk_maraton_2007
Sorry, nincs rajtszámra leválogatva, viszont elég nagyok az ikonok ahhoz, hogy látni lehessen a rajtszámot. Javaslom, az oldalszámozás melletti ALL gombot, így az összes kép egy oldalra kerül és csak görgetni kell.
Rendelés (digit és papírkép) a fotókra írt címen - zedpics kukac gmail ponty com

editke:
az eredeti fotók 3008 X 1960 px méretûek

jók a képek!!!
csak még fogynom kell picit :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

Sorry, nincs rajtszámra leválogatva, viszont elég nagyok az ikonok ahhoz, hogy látni lehessen a rajtszámot. Javaslom, az oldalszámozás melletti ALL gombot, így az összes kép egy oldalra kerül és csak görgetni kell.
Rendelés (digit és papírkép) a fotókra írt címen - zedpics kukac gmail ponty com

editke:

Szuper kepek!!!!

Kar h nem talaltam magam:)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Azért ez bátor! Szerintem - akár fiú, akár lány - aki elindul maratonon, annak legalább egy defektet, és egy láncszakadást meg kell tudnia javítani. Az erdõ közepén nem lehet arra alapozni, hogy majd segít valaki, a defektspray meg nem jó mindenre. Láncszakadást pedig rossz váltással még egy gyengébb ember is könnyen elõidézhet.
Nem véletlen, hogy ha jogsit akarsz, legalább elméletben meg kell tanulnod kereket cserélni, korra, nemre való tekintet nélkül.

... és az emberek 70% nem tud kereket, olajat cserélni... sõt! Elmélet<>Gyakorlat (gy.k.: az elméleti tudás nem egyenlõ a gyakorlati tudással)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

editke:

jók lettek a képeid!!! igaz csak 1 van rólam...;)
szam

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

editke:

Elsö osztályúak a képek:cool2: ,minden ismeröst megtaláltam csak magamat nem...:D:D:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

nembiztos...így is folyamatos volt a sor....vagy 20 percig álltam sorba

Akkor tehát jövõre már 800 lesz! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Finom volt, tényleg. De ha 400-ért vagy 500-ért adta volna, akkor lehet többen vettek volna nála? :chin:

nembiztos...így is folyamatos volt a sor....vagy 20 percig álltam sorba
Team Heavy Pedál Szeged

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
szombaton is 700FT a Gyros.
kérdeztem is és ezért maradtam a 350Ft os hamburgernél ami kritikán aluli volt.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Finom volt, tényleg. De ha 400-ért vagy 500-ért adta volna, akkor lehet többen vettek volna nála? :chin:

Halihó

Mi szombaton még 400-ért vettük a gyrost...... és finom volt :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

editke:

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

vannak ott debrecenben még más bicajosok is. pl. enté, beszéljetek össze!

mire vagy kíváncsi?
van neki topicja is, eddig még nem volt rá panasz. mindenki jó szájízzel tért haza. kis verseny, de nagyon szép helyeken halad és elég családias a hangulat. egy szóval nagyon jó! :)
(ezt nemcsak azért írtam, mert minden szentnek maga felé hajlik a keze, egyébként is jóó) :)
az aláírásomban tudtam volna Neked szállást is ajánlani, de már lefoglalták.
de ha érdekel, kereshetek másikat.

Szállás engem is érdekelne a környéken, de szerintem menjünk át a maraton topicjába a továbbiakkal. Köszi.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerdeztem mar mas topcikban is de semmi valasz. Dynamo maratonban gondolkodik vki? Tolem jo messze van de ha jo es megeri elmenni elkocsikazom...

vannak ott debrecenben még más bicajosok is. pl. enté, beszéljetek össze!

mire vagy kíváncsi?
van neki topicja is, eddig még nem volt rá panasz. mindenki jó szájízzel tért haza. kis verseny, de nagyon szép helyeken halad és elég családias a hangulat. egy szóval nagyon jó! :)
(ezt nemcsak azért írtam, mert minden szentnek maga felé hajlik a keze, egyébként is jóó) :)
az aláírásomban tudtam volna Neked szállást is ajánlani, de már lefoglalták.
de ha érdekel, kereshetek másikat.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Kerdeztem mar mas topcikban is de semmi valasz. Dynamo maratonban gondolkodik vki? Tolem jo messze van de ha jo es megeri elmenni elkocsikazom...

KonásAndrást kérdezd...
az õ alárírásában van benne ez a maraton, gondolom tud valamit róla mondani.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Jo kerek meret van beallitva az oran?:)

Szerintem igen csak az óra egy kicsit pontatlan:)

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

Nekem 44.5 km lett ,és nem tévedtem el egyszer sem.

Jo kerek meret van beallitva az oran?:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Azért ez bátor! Szerintem - akár fiú, akár lány - aki elindul maratonon, annak legalább egy defektet, és egy láncszakadást meg kell tudnia javítani. Az erdõ közepén nem lehet arra alapozni, hogy majd segít valaki, a defektspray meg nem jó mindenre. Láncszakadást pedig rossz váltással még egy gyengébb ember is könnyen elõidézhet.
Nem véletlen, hogy ha jogsit akarsz, legalább elméletben meg kell tanulnod kereket cserélni, korra, nemre való tekintet nélkül.

Nem defektspray hanem defektgáltó lötty; hatásosabb. 25el és 50kg-val 3baros nyomással meg csak nem üti fel olyan könnyen... Azt meg hogy láncszakadást meg kell-e tudnia javítani megoszlanak szerintem a vélemények; a maratonozók 2/3-a nem tudná. Sõt, lehet hogy keveset mondtam; pláne amennyi bringát lánc nélkül toló embert szoktam látni.

Örülök hogy idén pontosan m érték a távot :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám