Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Szió SYSPO!

K282 van-é?

Múltkor már leveleztünk rendeléssel kapcsolatban, (tudod rózsaszín csekk, bla-bla...) de majd a Mátrán vásárolok, ha minden igaz.
No, de a Mátra Maratonos képek csak jövõre lesznek elérhetõk személyesen? ?:-(
Na mindegy.

Írhatsz e-mailt is közvetlenül, az jobb, mert WAP-on is meg tudom nézni.

Köszi!

Csõváz!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Na nagy nehezen eljutottam odáig, hogy feltöltötttem az 55, és 100-as táv utolsó frissítõén készült képeket. Akinek kell nagyobb méretben írjon ide privibe, vagy a lukitom@freemail.hu e-mailre.

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186680

(u.i: lesz még pár kép az eredményhírdetésrõl nemsokára)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Sysspo!A középtávot most nem fotóztad??Benned van még a reményem!

Fotóztam, ma kezdem tölteni de, ha megadod a rajtszámod akkor megmondom van-e Rólad felvétel.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

nagyon jó képek!!! gratulálok hozzájuk!

transzporter hozta a szokásost, remek képek, látszik, hogy egy nagyon hozzáértõ készítette õket. gratula.

konás, te meg olvass privit.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

halló. én is tettem fel pár képet, igaz ez nincs 50 se. ha mégis megtalálja magát valaki, szóljon. üdv!
http://babka.hu/bukkmaraton07

nagyon jó képek!!! gratulálok hozzájuk!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Hihetetlen,hogy a több fotós által feltett pár ezer kép közül egyen se vagyok rajta!BÁÁÁR!!Az egyik képen szinte látszom ahogy a fa mögött állok!!!
Sysspo!A középtávot most nem fotóztad??Benned van még a reményem!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Kerdeztem mar mas topcikban is de semmi valasz. Dynamo maratonban gondolkodik vki? Tolem jo messze van de ha jo es megeri elmenni elkocsikazom...

Off
Én az eddigi háromból 2x voltam (2004-ben és 2006-ban) és mindkétszer mocsok jól éreztem magam. Nagyon jó volt a szervezés és a hangulat is, valamint a pálya kijelölése is tuti volt... ja és gyönyörû helyeken haladt.
Kicsi, de nagyon jó hangulatú verseny ez. Idén is szeretnék menni és mindenkit csak arra tudok bíztatni hogy jöjjön el, mert megéri.
On

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
halló. én is tettem fel pár képet, igaz ez nincs 50 se. ha mégis megtalálja magát valaki, szóljon. üdv!
http://babka.hu/bukkmaraton07

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Pite télapóként nyomulsz?:D:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

www.tompa.mindenkilapja.hu
hejhó!:clap:
elkészültem!!! fent van mind a 736 kép!!!!!! bocs, aki még így is lemaradt! :wtf:

Végre!!! Igaz hogy a híd nemlátszik ahogy átjövök, de szemfülesek észreveszik hogy a Recon eléggé össze van csüccsenve 130@50mm kb :D
http://mindenkilapja...ds/P8050793.JPG :D

Köcce, köcce! :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért figyelitek, hogy itt kiderül ki kamázott az Ördögoldalon való feltekeréssel kapcsban? :D

http://www.topmarato.../limitstart,72/

És az is kiderül, hogy Natinek tényleg ilyen az alapértelmezett arckifejezése! :D

http://www.topmarato...d,93/Itemid,34/
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hedis

hedis

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
www.tompa.mindenkilapja.hu
hejhó!:clap:
elkészültem!!! fent van mind a 736 kép!!!!!! bocs, aki még így is lemaradt! :wtf:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Alex, köszi! :) Igyekeztem, de nem eléggé.

Szerintem van különbség aközött, hogy meg tudd szerelni a tárcsaféked vagy a defekted. A defekt szerelés tudása a legelemibb dolog, amit egy bringásnak tudnia kellene (fõleg aki elmegy egy maratonra). Sose értem, hogy sokan mért bíznak abban, hogy elõszöris nem történik semmi, majd hogy másoktól kapnak segítséget. Ez olyan, mintha egy jobbkezes utcánál úgy mennél át, hogy lecsukod a szemed, mondván - úgyse jön arra semmi, hisz máskor se szokott. Jó tudom, a hasonlat durva, hisz ez itt halállal végzõdhet, míg ha kapsz egy defektet akkor max estére érsz haza :D. A közös nevezõ a felelõtlenség.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

De azért meg nézném autós-kerékpáros arányban ki mennyi defektet kapott és szerelt. Szumma: autóval még defektet nem kaptam. Néhány ismerõs kedves kerék leengedését nem számítva. :wallbange
De bringával átlag 2 havonta kapok defektet és szerelem az út szélén. :)

Na igen, de most kezdõkrõl volt szó:-), egyébként több szót kár rápazarolni, a kezdõk sok sportban készületlenek. Uff.

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

... és az emberek 70% nem tud kereket, olajat cserélni... sõt! Elmélet<>Gyakorlat (gy.k.: az elméleti tudás nem egyenlõ a gyakorlati tudással)

De azért meg nézném autós-kerékpáros arányban ki mennyi defektet kapott és szerelt. Szumma: autóval még defektet nem kaptam. Néhány ismerõs kedves kerék leengedését nem számítva. :wallbange
De bringával átlag 2 havonta kapok defektet és szerelem az út szélén. :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Köszi!
Nati 3 mp-cel maradt le az aranyról, de a kategóriáját így is nyerte.

Hoppá tényleg, mostlátomcsak. De ott trükkösen felhúzta jól a témobilos mezt azért nem ismertem rá! :) Akkor gratulálok ahhoz is! :clap:

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
...

utólag, visszaolvasva, elõzõ hozzászólásomat:

...ööö, nem akartam pejoratív lenni, grat mindenkinek, aki teljesítette bármelyik távot. Kedvenc délutáni programunk bármelyik szakasz!! :-)
Most leginkább a tiba kúttól lefelé tartó részbe szerelmesedtem bele.
naggggyyon király, ha mások szétfényezik elõtted, hétköznapokon telesen más!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

a H betûsök senkit nem érdekeltek.
hüpp
legközelebb az R vagy K betûsökkel rakjuk!csak franszoá barátom izélt, "nehogymá bazeg, R?? mijaz? Rokkant? K?? Kriplii? oda ikszejjé baze, legalább izzadsz!

Már töltöm a H képeit ( 380 ) holnap reggelre készen leszek. Mondjuk, ha valakit Téged könnyü megismerni ismeretlenül is csak legyen ott a bike-od. A képek a következö linkkel elérhetöek:

http://www.systemspo...8a7c5ed4b65.ivy

Pillanatnyilag nagyon lelassult a szerverünk de már dolgoznak a problémán.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
a H betûsök senkit nem érdekeltek.
hüpp
legközelebb az R vagy K betûsökkel rakjuk!csak franszoá barátom izélt, "nehogymá bazeg, R?? mijaz? Rokkant? K?? Kriplii? oda ikszejjé baze, legalább izzadsz!

vcsibe

vcsibe

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

Vcsiber részére a galériában megtalálható a róla készült 2 kép és nemsokára töltöm fel a többit is. (emailre majd el tudom küldeni õket nagyobba is)

Szuper vagy! :spoko: Örök hála, :love: erre az emil címre jöhet: vcsibekukacfreemailponthu