Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Minden tiszteletem a Tiéd!Kemény vagy!Örülök hogy tetszik ez a bringázási forma,és hogy csatlakozol a többi versenyhez is a közeljövõbe!Hajrá!
Meglátod milyen jó lesz ha egészséges leszel és úgy nyomod! Szóval gyógyulj meg!Ha nem hangzana hülyén azt írnám: Erõt,egészséget!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
:D

Jó bõrök :D

A legjobb, hogy Kecskeméten a repülõnapon is láttam Top Maraton rendezõt :)

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Üdvözlet mindenkinek!

Nagyon élveztem a Bükk maratont. Ez volt az elsõ maratonom, sajnos nem úgy sikerült, mint eredetileg terveztem... Én vagyok a K455, utolsó lettem minden tekintetben. Sajnos a verseny elötti hetekben volt két balesetem, amely meghatározta az eredményem. Jött egy autó, kisebb térdsérülés, majd egy remekbe szabott húzódás, a még nem tökéletes lábamra... Be is tett, küszködtem a lábammal rendesen, de nem akartam feladni a versenyt. Valahogy rosszul vettem volna ki magam a barátnõm elött, igaz õ nem indult, csak szurkolt.

Azért köszönetett kell mondjak a hosszútávosoknak, kik bíztattak, miután visszacsatlakoztak, de legjobban a K000 számú felügyelõnek, ki végigkísért, olykor igen lassú tempómban, mivel a 3. nagyobb emelkedõ kezdetétõl már nem bírtam nyeregben bevenni az emelkedõket.

Nagyon jól éreztem magam, így a bringások nagy társaságában. Szerencsére már rendben vagyok, mostmár tudok normálisan járni :)

Jövõre, meg lesz mihez javítanom, plusz a teljes maratonszérián is részt kívánok venni.

Ha valakinek van rólam -K455- képe, dobna egy linket róla, hogy hol tudnám megnézni, vagy elküldené.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Feltöltöttünk egy másfél perces intrót a versenyröl.

http://www.systemspo...94e0b59f3f1.ivy

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Legközelebb legalább meglesz a plusz motiváció a cél felé :ladysman:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
engem a célban kapott el a jobb oldali, aztán utána kaja közben még kértem abal oldalitól is egy ívet : ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
áh én meg a baloldalinak :P

az volt jo h jött a zuhanyzosok felé :) és engem pl ugy állitott meg h töltsek már ki megint ilyen cuccost mikor már kisgatyáig levetközve félcsupaszon mentem a zuhany felé :D mondtam neki h várjon elöszöt tisztálkodok utána jöhet a kérdöiv

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

És igen, itt vannak a kérdõíves hölgyek :D
Feltöltött kép

stipi-stop a jobb oldali...én "NEKI" :) töltöttem ki :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Helló Sysspo!

Eltudnád küldeni nekem a rólam (R289) és az unokatesómról (R288) készült képeket az eredeti méretükben a cruxa kukac gondola.hu címre ?

Elõre is köszönöm!

Üdv.: Cruxa

Gergõ frankón nyomja.
;-)
Szerintem olvasd el a honlapon a rendelésre vonatkozó dolgokat.
http://www.systemspo...d9323586253.ivy
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Cruxa

Cruxa

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Helló Sysspo!

Eltudnád küldeni nekem a rólam (R289) és az unokatesómról (R288) készült képeket az eredeti méretükben a cruxa kukac gondola.hu címre ?

Elõre is köszönöm!

Üdv.: Cruxa

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Igen,idõközben én is megnéztem.Azért köszi.Majd a Mátrán dupla sorozatot kérek!;)
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Megköszönném sysspo!A rajtszámom K16

Bocs, sajnos Te most lemaradtál.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

Fotóztam, ma kezdem tölteni de, ha megadod a rajtszámod akkor megmondom van-e Rólad felvétel.

Megköszönném sysspo!A rajtszámom K16

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Sysspo-éknál én úgy látom kimaradtam K6,K8 van csak K7 maradt ki :(

Van K7. Ha akarod szívesen elküldöm ( nem kerül semmibe ), csak adj egy mail címet.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Te mondtad, hogy Aero? Kattintgattam én csak volt egy "kis" problémám. 10 perccel a verseny elött nem akart az 1D exponálni. Minden müködött csak képet nem csinált. Végül az utolsó pillanatokban váltottam a 30D-re és dolgoztam a megszokott ütememben, amit sajnos ez a kamera nem bírt de ez csak késöbb derült ki. Mondanom sem kell, hogy az eredményhirdetésre az 1D magától megjavult.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Sysspo-éknál én úgy látom kimaradtam K6,K8 van csak K7 maradt ki :(, pedig még meg is csodáltam Sys pompás saab-ját a fák alatt, aztán egy kanyarral feljebb látom, hogy kattingatnak, mondom de jó...

de azért találtam képeket a többieknél, köszi skacok!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Na nagy nehezen eljutottam odáig, hogy feltöltötttem az 55, és 100-as táv utolsó frissítõén készült képeket. Akinek kell nagyobb méretben írjon ide privibe, vagy a lukitom@freemail.hu e-mailre.

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186680

(u.i: lesz még pár kép az eredményhírdetésrõl nemsokára)

És igen, itt vannak a kérdõíves hölgyek :D
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Én találtam: K 401-607 és ott a 26. kép, 42-es is. Vagy neked olyan kellene, amin csak Te vagy? :)

Ez is jó, köszi :prosze:
Épp egy lassú közben lettem elkapva :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Sysspo, K11 ha jól látom nincs, ugye? Vmi ilyesmi: http://mindenkilapja...ds/P8050793.JPG

Én találtam: K 401-607 és ott a 26. kép, 42-es is. Vagy neked olyan kellene, amin csak Te vagy? :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Pite télapóként nyomulsz?:D:D

Naná :D
Gondolkoztam megint hgoy nem viszek hátitatyót, de aztán esõkabát meg húgomnak pótcuccokat is vittem végülis, úgyhogy maradt megint a tatyó. Úgysem fog ez vissza, görcsmaradványos lábam meg az olyan amilyen erõnlétem a limitáló :). Meg hgoy gyönyörködni, túrázni megyek, ahol max 1-1 emberrel pár km-en és magammal meccselek, nem a dobogóra hajtok ugye ;)

Sysspo, K11 ha jól látom nincs, ugye? Vmi ilyesmi: http://mindenkilapja...ds/P8050793.JPG