Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
külföldi tartózkodásom miatt eladóvá vált egy középtávos ffi nevezés - ha érdekel, írj egy privit vagy mailt az idavid91 gmail com címre. (legelõbb július 1-én tudok válaszolni) ár: kitalálunk valamit, én kb a felét gondoltam az 5000-es elõnevezésnek.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Meki! Nyugodtan vágj bele, nem olyan gáz a terep, bár, ha nagyon esik, akkor ott is sár van, annyi szent, de a táv és a szint miatt ehetõbb a dolog, és csak két-három gázos emelkedõ van, ami sár esetén - lehet - hogy tolós.
Neked pihentetõ lesz! ;)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
A program szerint szombaton lesz gyerekverseny. Valakinek van tapasztalata, hogy pl tavaly milyen volt ?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Köszönöm, akkor nekivágok, már ha addig összerakok egy értelmes bringát :(
" A Cube el van vetve! "

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Szilvás hosszútávhoz képest milyen bükkön a hosszú? A táv és a szint valamivel kevesebb, de mondjuk sár esetén mennyivel rosszabb/jobb a pálya?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Szilvás közepe a Bükkéhez képest ultramaraton. Bárki bevállalhatja az 55-öt aki hetente kétszer teker legalább. Tavaly fáradtan félig betegen is 3 órán belül mentem rajta míg a Szilváson közelebb voltam az 5 órához.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

szerintem ha a hétvégi bringásnál kicsit többet tekersz, akkor érdemes a középtávot bevállalni.

A szilvás középhez képest milyen? Az nagyon tetszett, de elfáradtam a végére.
" A Cube el van vetve! "

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Öszintén megvalva, egy gyenge fokkal vagyok több a hétvégi bringásoknál!
Ez lenne az 5. maratonon, ezért gondolkodtam a közép távon.
De így, hogy elmondásotok szerint nem egy technikás maraton, így csak erõsödik bennem a gondolat, hogy közép távon menjek.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
szerintem ha a hétvégi bringásnál kicsit többet tekersz, akkor érdemes a középtávot bevállalni.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Eddig összesen - ha jól számolom - 8 különbözõ maraton helyszínen voltam (mindig rövid táv), ebbõl a bükk maraton rövid távja volt a legkönnyebb pálya, értve itt a tekerhetõséget. Sehol nem kellett leszállnom, komolyabb technikás lejtõ sem volt, esõben is járható volt a pálya, szóval ha elsõ maratonozó kérdezné, hogy melyik pályát ajánlom: az a bükk rövid táv lenne.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Tudnátok nekem egy pár szót ejteni a Bükk Maratonról?
Én idén indulnék elöször, de azon a környéken még sohasem bringáztam.
Viszont sokak mondták, hogy csodálatos a táj, már csak azért is megéri végigmenni.
Mekkora különbségek vannak a rövid és a közép táv között?
Mert a honlap szerint 11 km és 600m szint van közöttük, csak. Csak?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Höhö! :) már ezerszer jártam itt, de nem vettem észre
" A Cube el van vetve! "

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
www.topmaraton.hu
...

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sziasztok!
Hol a nyavalyában lehet elõre nevezni a 2008-as bükkmarcira? El is utalnám a lóvét, de a honlapjuk nem egyértelmû. (én vok béna)
" A Cube el van vetve! "

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

Feltöltöttünk egy másfél perces intrót a versenyröl.

http://www.systemspo...94e0b59f3f1.ivy

Esetleg lesz több is??
Amúgy nagyon jól néz ki. :cool2:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
na Horvátországért cserébe én is kihagynék egy-egy maratont

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

így is van!

mátra? jövõ hét vasárnap!

Sajnos kimarad. :( Horvátországban leszek. Majd jövõre :) De, akkor mindegyiken végig megyek. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Köszönöm.
Akkor jövõre minden bizonnyal "találkozunk".

Tényleg csak jót mondhatok el. Mindenki mindenkivel segítõkész, abban a mezõnyrészben legalábbis, ahol még a többiekkel tartottam. Volt nálam szerszám, pumpa, minden, én is ajánlottam fel segítséget. A szervezés is remek volt, gyakorlatilag nem lehetet eltévedni a pályán, frissítõkön még utolsónak érkezve is bõséggel el tudtak látni.

Szinte érezni, hogy mindenki ismeretlen ismerõs :) Végülis... a bringa "összehoz".

így is van!

mátra? jövõ hét vasárnap!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Szinte érezni, hogy mindenki ismeretlen ismerõs :) Végülis... a bringa "összehoz".

ez itt a lényeg :clap:

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

Minden tiszteletem a Tiéd!Kemény vagy!Örülök hogy tetszik ez a bringázási forma,és hogy csatlakozol a többi versenyhez is a közeljövõbe!Hajrá!
Meglátod milyen jó lesz ha egészséges leszel és úgy nyomod! Szóval gyógyulj meg!Ha nem hangzana hülyén azt írnám: Erõt,egészséget!

Köszönöm.
Akkor jövõre minden bizonnyal "találkozunk".

Tényleg csak jót mondhatok el. Mindenki mindenkivel segítõkész, abban a mezõnyrészben legalábbis, ahol még a többiekkel tartottam. Volt nálam szerszám, pumpa, minden, én is ajánlottam fel segítséget. A szervezés is remek volt, gyakorlatilag nem lehetet eltévedni a pályán, frissítõkön még utolsónak érkezve is bõséggel el tudtak látni.