Sziasztok! szeretném elutalni a zsét, de sehol sem találok egy számlaszámot...tudnátok ebben segíteni?
A topmaraton.hu-n neveztél be? A nevezési lapon megtalálható.
Sziasztok! szeretném elutalni a zsét, de sehol sem találok egy számlaszámot...tudnátok ebben segíteni?
A sebesség mindent megold.
Köszi a linket. Így ránézésre a rövid túl rövidnek, a közepes meg elég sok szintesnek tûnik, de végülis addig még van vagy másfél hónap.
Egy pár év múlva mosolyogva gondolsz arra a szóra, hogy "tekerhetetlen.":)
Minden lehetséges. Én elsõ alkalommal, kb. a közepén behajítottam a vasat a susnyásba. Azóta viszont már felmentem pár alkalommal.
Off: Lelki szemeim elõtt egy olyan pályarész jelent meg, mint Kóspallagról a húmegnemmondommostmelyik, felfelé ténylegesen tekerhetetlen jelzésen a tolás. Poénkodtunk, hogy ez olyan, mint egy dh pálya. A tetején meg kiderült, hogy tényleg az - ott voltak a felhasználók.
Ariadne, 1300 m.
Az infó egyébként innen származik: http://bringaut.hu/?q=node/960
Szerintem menj a középen, legalábbis ha már van fél éves mtb tapasztalatod. Csak arra figyelj, hogy ne siess a tömeggel az elején, mert akkor ellõheted magadat az Ördögoldalra. És mászások még azután is lesznek. Egyébként az 55-ön sincs túl sok technikás trail.
Halihó
Tavaly voltam a nagyobbik lányommal,jó hangulatban telt,nagy jégesõvel a végén . Voltak eléggé felkészült legénykék és leányok,akik végigjárták a gyerekversenyeket.Mi is csak kipróbáltuk,úgy indult,de ha lehetséges most is megyünk
A program szerint szombaton lesz gyerekverseny. Valakinek van tapasztalata, hogy pl tavaly milyen volt ?
külföldi tartózkodásom miatt eladóvá vált egy középtávos ffi nevezés - ha érdekel, írj egy privit vagy mailt az idavid91 gmail com címre. (legelõbb július 1-én tudok válaszolni) ár: kitalálunk valamit, én kb a felét gondoltam az 5000-es elõnevezésnek.