Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok! szeretném elutalni a zsét, de sehol sem találok egy számlaszámot...tudnátok ebben segíteni?

A topmaraton.hu-n neveztél be? A nevezési lapon megtalálható.

A sebesség mindent megold.

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Postacím: Nagy Sport Egyesület, 3300 Eger, Gyöngy út 2.
Bankszámla: Nagy Sport Egyesület, 10403507-35002842

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sziasztok! szeretném elutalni a zsét, de sehol sem találok egy számlaszámot...tudnátok ebben segíteni?
" A Cube el van vetve! "

Kömi

Kömi

vendég

• fórumtag
  • 43 posts

Köszi a linket. :) Így ránézésre a rövid túl rövidnek, a közepes meg elég sok szintesnek tûnik, de végülis addig még van vagy másfél hónap. :)

A mostani erõnlétemmel nekem bõven elég a rövidtáv a Top-okon. :)
Szerintem ha jönni akarsz a röviddel lenne érdemes próbálkozni, azért egy maraton más mint a DeSeda volt. Ismerkedésnek javasolnám neked (nektek, ha Pharao-t is elkapta a harciláz) Kislõd rövidtávját az egy finom kis kezdõpálya. :)
Jó, ha van egy végcél, amely felé utazunk; de végül is az utazás a cél. (Ursula K. Le Guin )
http://picasaweb.google.com/KomiErdhttp://www.kellysklub.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az csak egy technikás emelkedõ. Jóféle, de mi általában Királyrét irányába közlekedünk rajta. Úgy sokkal kellemesebb.:D

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Egy pár év múlva mosolyogva gondolsz arra a szóra, hogy "tekerhetetlen.":)
Minden lehetséges. Én elsõ alkalommal, kb. a közepén behajítottam a vasat a susnyásba. Azóta viszont már felmentem pár alkalommal.

Ööö, pontosabban megnéztem, és mégse Kóspallag volt, hanem Királyrétrõl a P Hegypó-árok felé, és még a "városból" kapaszkodtunk fel ezen a nem hivatalos dh pályán. Még jó, hogy én vezettem a túrát akkor. :) Egyébként épp az a gondom, hogy körülöttem (rajtam kívül) mindenki megy mint állat fel mindenféle emelkedõn... :D Offolás vége, szájzár, sorry.

Saját honlapja még mindig nem megy, ehh. Szoktak azért lenni szintrajzok meg ilyesmi elõre, ugye?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Off: Lelki szemeim elõtt egy olyan pályarész jelent meg, mint Kóspallagról a húmegnemmondommostmelyik, felfelé ténylegesen tekerhetetlen jelzésen a tolás. Poénkodtunk, hogy ez olyan, mint egy dh pálya. A tetején meg kiderült, hogy tényleg az - ott voltak a felhasználók. :D

Egy pár év múlva mosolyogva gondolsz arra a szóra, hogy "tekerhetetlen.":)
Minden lehetséges. Én elsõ alkalommal, kb. a közepén behajítottam a vasat a susnyásba. Azóta viszont már felmentem pár alkalommal.

AntZ

AntZ

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
valóban egy könnyû pálya. minimális készüléssel teljesíthetõ a közép. még nézelõdni is lehet. igazi élménybringázás. és egerben is érdemes eltölteni pár napot.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Bükk maratonnál nem kell aggódni, az egyik legtechnikátlanabb verseny...
Az elsõ emelkedõn pl. 19 és 31 km/h között váltakozott a sebesség.
A második tényleg gázosabb, 10 és 27 km/h között.
A DH pályán viszont 7/19 km/h, tehát ez már húzósabb, de nem tekerhetetlen...
Tavaly voltak érdekes dolgok a kijelölésnél, az elsõ, aki kb. 5 perccel vezettett, úgy eltévedt a crossmotorossal együtt mint a huzat... :(

Viszont még mindig a kedvenc maratonom :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Van eladó középtávos férfi nevezésem.

Akit érdekel, s a szám is bent vsn az elsõ 100-ban ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Talán a Kisinóci vágásra gondolsz. Vagy a másikra is, aminek most nem jut eszembe a neve, megnézni meg lusta vagyok. Hát igen, azok igen izgisek fölfele is, meg lefele is! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Szintén köszi. Ha más is tolja, akkor már nem is aggódom. :) A táj miatt már eleve megéri elmenni megnézni, minden hegy más, és a Bükkhöz még nem volt szerencsém...

Off: Lelki szemeim elõtt egy olyan pályarész jelent meg, mint Kóspallagról a húmegnemmondommostmelyik, felfelé ténylegesen tekerhetetlen jelzésen a tolás. Poénkodtunk, hogy ez olyan, mint egy dh pálya. A tetején meg kiderült, hogy tényleg az - ott voltak a felhasználók. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem kell megijedni, az élmezõnyön kívül mindenki tolja ott :) .
Az egész középtáv 3 hosszú mászásból áll, az elsõ nagyon könnyû, a második kicsit meredekebb, de kezdõként is tekerhetõ, a harmadikban van az említett dh pálya (itt van az emelkedõ alján és a tetején is frissítõ). Minden frissítõnél állj meg enni, inni és végig csak kényelmes tempóban. Akaraterõ kérdése az egész.
Menni fog!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Ariadne, 1300 m.

Az infó egyébként innen származik: http://bringaut.hu/?q=node/960

Szerintem menj a középen, legalábbis ha már van fél éves mtb tapasztalatod. Csak arra figyelj, hogy ne siess a tömeggel az elején, mert akkor ellõheted magadat az Ördögoldalra. És mászások még azután is lesznek. Egyébként az 55-ön sincs túl sok technikás trail.

Köszi a linket. :) Így ránézésre a rövid túl rövidnek, a közepes meg elég sok szintesnek tûnik, de végülis addig még van vagy másfél hónap. :) A váltóban bejött, hogy csak arra koncentráltam, hogy a saját tempómat menjem, talán kezdõként ez lesz a jó itt is. Viszont ott is elragadtak a pálya egyes részei, ahol olyan jóóóó, ott nehéz visszafogni...

mod: DH pálya felfelé? uff...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ördögoldal szerintem csak hosszún van, szilváson van középen. Bükk középen dh pálya van fölfelé tavaly óta.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ariadne, 1300 m.

Az infó egyébként innen származik: http://bringaut.hu/?q=node/960

Szerintem menj a középen, legalábbis ha már van fél éves mtb tapasztalatod. Csak arra figyelj, hogy ne siess a tömeggel az elején, mert akkor ellõheted magadat az Ördögoldalra. És mászások még azután is lesznek. Egyébként az 55-ön sincs túl sok technikás trail.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Érdekelne a dolog nagyon, de a topmaraton honlapon nem találtam távokhoz tartozó szinteket meg részleteket, a bukkmaraton.hu meg nem mûködik, most legalábbis itt nekem... :( 55 km-en mennyi szint van?
Elsõ maratonozó lennék, másfél éves montis múlttal. Múlt héten (nõi) párosban végignyomtuk a 10 órás váltót Kaposváron, és bár én teljesítettem gyengébben a párosból (kb. 60 km-t mentem) és úgy a második leglassabb voltam a pályán, de nagyon bejött a versenyhangulat, és menni akarok mégmégmég. :D Kérdés, melyik távon...:chin:

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Halihó

Tavaly voltam a nagyobbik lányommal,jó hangulatban telt,nagy jégesõvel a végén :) . Voltak eléggé felkészült legénykék és leányok,akik végigjárták a gyerekversenyeket.Mi is csak kipróbáltuk,úgy indult,de ha lehetséges most is megyünk :)

milyen hosszú a pálya merre megy ilyenekre lennék kíváncsi....

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

A program szerint szombaton lesz gyerekverseny. Valakinek van tapasztalata, hogy pl tavaly milyen volt ?

Halihó

Tavaly voltam a nagyobbik lányommal,jó hangulatban telt,nagy jégesõvel a végén :) . Voltak eléggé felkészült legénykék és leányok,akik végigjárták a gyerekversenyeket.Mi is csak kipróbáltuk,úgy indult,de ha lehetséges most is megyünk :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

külföldi tartózkodásom miatt eladóvá vált egy középtávos ffi nevezés - ha érdekel, írj egy privit vagy mailt az idavid91 gmail com címre. (legelõbb július 1-én tudok válaszolni) ár: kitalálunk valamit, én kb a felét gondoltam az 5000-es elõnevezésnek.

ez már el is kelt, viszont van még 2 darab rövidtávú ffi nevezésem eladó, elérhetõségek maradtak.