Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

o-gergo

o-gergo

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Sziasztok

Bükkre vennék nevezést!
Rövidtáv,férfi
Akinek van eladó,keressen meg:
-Mail:o-gergo@freemail.hu
-Tel:06-70-55-77-596

Elõre is köszi!
Üdv mindenkinek:GERGÕ

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Vagy ugyanennek szellemében a Mátra is tetszene. Közép bejárás, vagy csak darabok + kedvenc ösvényeim bemutatása. Itt a bejárás az ugye durvább, mert a hegynek majdnem tetején van a rajt. Na, de ez itt off :)

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

lehet. még nincs eldöntve. megkérdem Krisszt.

Sziasztok,

Megnézhetjük.. akár most hétvégén is. Aznap oda vonattal, bejárás, aznap vissza is, az úgy jó? És én akkor 1 napot otthon lennék hétvégén, a másik meg Bükk, így akkor csatlakoznék vagy leválnék Vámosgyörkön a vonatra/vonatról.

Különben a vasárnapot jobban támogatnám.

Amúgy a marcira valszeg nem megyek, persze ha a bejáráson kedvet kapok... bármi lehet :)

AntZ

AntZ

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Tervezzek?
Nem gondoltam, mivel azt mondták, ez nem annyira technikás pálya, mint a Duna.
De most, hogy így rákérdeztél! Lehet.
Ti akarnátok?

Bálint

lehet. még nincs eldöntve. megkérdem Krisszt.

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Tervezzek?
Nem gondoltam, mivel azt mondták, ez nem annyira technikás pálya, mint a Duna.
De most, hogy így rákérdeztél! Lehet.
Ti akarnátok?

Bálint

AntZ

AntZ

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Hali!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy volt már valaki a Bükk maratonon vonattal?
engem leginkább az érdekelne, hogy ha vonattal mennék, akkor Egerben az állomástól mennyit és merre kell tekerni a Bükk Maraton rajthelyéig? (ami, ha jól tudom, valami kõbánya)

Bálint

bejárást tervezel?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

hát igen ez elég elszomoritó! egy duna maratonon már pénteken party van itt meg szo szerint semmi:(

Lesz hillclimb, ez a lényeg. :) Csak az miatt megyek az egész maratonra...

Gyertek minél többen, jóféle pálya van ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

az idõpont még képlékeny, valószínûleg a maraton elõtti hétvégén
ha meglesz a konkrét idõpontja a bejárásnak akkor írok ide egy üzenetet.

Az a hétvégém már foglalt rövidtáv bejárásra, majd legközelebb.:) Bár ha szombaton mész akkor szívesen csatlakozok.:)

rilev

rilev

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Rémhöri ! nem fog a középtáv hamarabb beérni nézd meg a tavalyi eredményeket !! ott is 30percel jött a R elsö után a K elsõ[/quote]

szerintem a tavalyi eredmények a menetidõt tartalmazzák és ugye a közepeseknek volt 30 perc elõnyük. szóval a 30 perc hátrány azt jelenti hogy kb egyszerre érnek be. vidám finish ígérkezik megint :D
:bananadan yeeee

rilev

rilev

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Mikor? Én is kíváncsi lennék rá.

az idõpont még képlékeny, valószínûleg a maraton elõtti hétvégén

néhány szakaszát már most bejártam igaz fordítva
a dönhil pálya lefelé most két hete nem volt olyan vészes és most fölfelé is járhatóbb. legalábbis kevesebb fa, göcsört és törmelék van mint tavaly. persze az esõzések miatt gyorsan változhat.
a középtáv és a hosszútáv szétválását követõ lefelén már voltak változások: az egyik leggyorsabb szakaszon valamelyik jótét lélek kõtörmeléket terített le. Egyébként a rövidtáv 20 km utáni lejtõjén is ugyanez a helyzet. szóval puha és csúszik egyékét szakaszon, aki belerongyol 50-nel azt érheti meglepetés. A Kálmánhegyi u. egyébként a szokásos minõségû, se fölfelé, se lefelé nem érhet meglepetés.

ha meglesz a konkrét idõpontja a bejárásnak akkor írok ide egy üzenetet.
:bananadan yeeee

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
hát igen ez elég elszomoritó! egy duna maratonon már pénteken party van itt meg szo szerint semmi:(

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Néztem a szombati programokat, hát elég gyenguska...azért lehetett volna valami olyan progit is csinálni, amiért már érdemes szombatra lemenni...
" A Cube el van vetve! "

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
A vak is azt mondta,aztán szegény...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Rémhöri ! nem fog a középtáv hamarabb beérni nézd meg a tavalyi eredményeket !! ott is 30percel jött a R elsö után a K elsõ

Meglássuk :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a 44km. mennyi szintet tartalmaz?
A szintrajz szerint kevesebbnek tûnik, mint az elõzõ két verseny.

Örülök, a külön rajtnak, de a fél óra hátrány miatt a csak 11km-rel többet menõ középtáv, szinte egyszerre ér be a rövidtávval. Biztos lesznek konfliktusok...

a rövid 700 méter szintet tartalmaz,ahogy hallottam az infokat teli aszfaltal illletve dozer uttal

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Akkor jó, mert bár már egy éve vagyunk együtt eddig sikerült "megfertõznöm", de nem akarom egy esetleges rossz választással elriasztani...
" A Cube el van vetve! "

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

A páromnak ez lesz a második ilyen megmérettetése, röviden indulunk, nem lesz neki nehéz? Télen heti 3x spinningeltünk, most pedig heti 3x megyünk terepre, átlagban olyan 20-30 km-ert megyünk, per alkalom.

Tavaly nulla edzettséggel, alföldi lyányként, elsõ terep tekerésem volt, úh ennyivel neki nem, nem lesz nehéz.:)
Ride 'n' roll

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Köszönöm, már én is nézelõdtem, és a koleszok elég jónak tûnnek. Köszönöm a segítséget mindenkinek. A páromnak ez lesz a második ilyen megmérettetése, röviden indulunk, nem lesz neki nehéz? Télen heti 3x spinningeltünk, most pedig heti 3x megyünk terepre, átlagban olyan 20-30 km-ert megyünk, per alkalom.
" A Cube el van vetve! "

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Esetlegesen tud valaki Eger környékén valami szálláslehetõséget? Péntek délután mennénk 2-en és vasárnap este jönnénk haza

!
0636/434-575
Szabo vendégház és felsötárkányba van(2500huf) ! amikor foglaltam még volt 2 hely ! (1hete)

Rémhöri ! nem fog a középtáv hamarabb beérni nézd meg a tavalyi eredményeket !! ott is 30percel jött a R elsö után a K elsõ

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Sztem a középtáv eleje elõbb ér be mint a rövidé. Sõt.

Az eddigi Topokat kihagytam, de erre akkor is megyek ha gyalog kell vinnem a bringát, a 2. BükkM. óta mindig indulok :P

Hely meg mindig van, 3 (vagy 4) kollégium, apartman, szálloda, camping stbstb

Merevvilla tuti, elöl 2.35-ös Syntace gumi, hátul 2.1-es Wormdrive :) Jólesz :P