Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Nyugi kedden már le volt vágva a fû,befutónál nem kell bozótvágó és híd is meg lesz csinálva.

Na ennek nagyon örülök:)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Ha van valakinek felesleges Bükk marcis nevezése közép távon,
csörgessen már meg légyszi a 06 70 378 09 63-as számon 10tõl 19h-ig
köszi puszi!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Én kedden voltam röviden,közép rövid elágazó után van sár de nem gáz,meg Tárkány uán a kék saras volt de nem gáz,ma megg tegnap is esett de szárazság lesz,meg jó idõ.
Nyugi kedden már le volt vágva a fû,befutónál nem kell bozótvágó és híd is meg lesz csinálva.
www.sintesibikes.com

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Jövõ héten végig kánikula lesz. Szerintem addígra sokat fog száradni a pálya.
Bár nem tudom,hogy ott mennyire esett?:chin:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Háát sztem a szilváshoz lesz hasonló a pálya, ott is úgy volt, hogy elötte még 2 nappal esett, de versenyre egész mehetõ volt
" A Cube el van vetve! "

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
vkinek pályadinfója nincsen? Sárra vagy száraz pályára kell számitani ?

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

zsííír a pálya, pöpecül tekerhetõ mindenhol
mehetnek fel a slick gumik
heti egy-két combosabb zivatar mindig van, de nem hatja meg.

Levágták már a pálya végén a gazt? Meg csináltak már valamit azzal a kis fahíddal?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zsííír a pálya, pöpecül tekerhetõ mindenhol
mehetnek fel a slick gumik
heti egy-két combosabb zivatar mindig van, de nem hatja meg.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Sziasztok.
Van két eladó nevezésem a Bükk maratonra, mert mégsem tudunk menni a versenyre. Egy férfi és egy nõi rövidtáv. Átnevezés 2000 Ft, elintézésében segítek.

Mivel még februárban nevezetm, így 3500 ft/db áron eladó.

(júli 21-ig még 5000 a nevezés, tehát az errõl majd lekésõknek, szól az ajánlat ;) )

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no, minnyá megnézzük
conti traffic 1.9 van a bicón

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Ma voltam hosszutáv pályáját bejárni 85 százalékban hát mit mondjak a cél területén illetve a környékén ahol jönni kell a szántóföld mellett és a hosszu befutóra kb 1m-es fü van ezt azért remélem le fogják vágni mert elég durva.Az elsõ frissitõ után ahol megy a pálya a Csurgó ház felé talán még kövesebb felfelé és lefelé is mint tavaly.A sok esõ hatására ami igen sok volt a héten teljesen tekerhetõ a pálya sárgummi elfelejtve,nem kell.Kisebb pocsolyák vannak de ezek kerülhetõk.Ódor vár után az átvágások igen bozótosak és nagyon benyulik a szeder ami nagyon karcol.A kis hurok ami a völgyfõ háznál van nagyon köves ki van mosva és nagyon kell figyelni igazából talán középen a jó de ott fû van és nem sokat lehet látni,elég nagy a defekt veszély a sok kõ miatt.Kemény pálya lesz.

nem hogy defect veszélyes a pálya ...eddig szerencsére 4 versenyen nem kaptam ,nem is szeretnék kapni....

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Nekem többet ért hogy bejárjam a pályát mint hogy cc induljak én a maratonon szeretnék jól menni.Meg amugy sem egyedül voltam és igy is várt rám a srác másfél órát.

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Jushua! Jöhettél volna elõbb tekerni egyet a versenyen :D utána is ráért volna menni pályát bejárni :P

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Ma voltam hosszutáv pályáját bejárni 85 százalékban hát mit mondjak a cél területén illetve a környékén ahol jönni kell a szántóföld mellett és a hosszu befutóra kb 1m-es fü van ezt azért remélem le fogják vágni mert elég durva.Az elsõ frissitõ után ahol megy a pálya a Csurgó ház felé talán még kövesebb felfelé és lefelé is mint tavaly.A sok esõ hatására ami igen sok volt a héten teljesen tekerhetõ a pálya sárgummi elfelejtve,nem kell.Kisebb pocsolyák vannak de ezek kerülhetõk.Ódor vár után az átvágások igen bozótosak és nagyon benyulik a szeder ami nagyon karcol.A kis hurok ami a völgyfõ háznál van nagyon köves ki van mosva és nagyon kell figyelni igazából talán középen a jó de ott fû van és nem sokat lehet látni,elég nagy a defekt veszély a sok kõ miatt.Kemény pálya lesz.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
holnap megyünk egy hosszút a spanokkal
tali Egerben, az Old Jack's étteremmel szemközti MOL kútnál /kõvágó tér, "4sávos" 25 ös út, Szarvaskõ felõl a városban/
reggel 8 elõtt pár perccel
..
06 70 287 1658
ha vki épp itt lógna ilyen célból

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mikor van a HC? Jó lenne az Ostorosi xterra után még azt is megrakni, természetesen Bükkmarci elõtt. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Kösz, elment

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás