Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Akkor ha jól néztem a hozzászólásokat a rövidtávnak csak a vége a Felsõtárkány környéki része fog változni (szõllõs és bringaút környékén)?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

A szõlõ menti sarazás az ki lesz véve,arra megy le az út a bringaútra amerre tavaly is.Középtávon Kövesdi kilátótól vigyázni várkútig,mert tele van vízmosássalzargatsz 1000-el és azt veszed észre h. eltûnik alólad az út és már bukfencelsz is vmeik. vízmosásban,aki nem ismeri azt a helyet az vigyázzon,de nyugi elvileg lesz kint orvos;)

Tavaly kellett is oda doki, pont elõttem esett egy srác nem kicsit az említett dolgok miatt :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Sziasztok!

Útitársat keresek, költségmegosztás céljával!

Kb. 2200 Ft lenne. Ha valakinek lenne kedve Budapestrõl szombaton délután Egerbe autózni kényelmes anyósülésen, és vasárnap este vissza, úgy, hogy a kerékpárok a csomagtartóban pihennek, az dobjon egy mailt!

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
A szõlõ menti sarazás az ki lesz véve,arra megy le az út a bringaútra amerre tavaly is.Középtávon Kövesdi kilátótól vigyázni várkútig,mert tele van vízmosássalzargatsz 1000-el és azt veszed észre h. eltûnik alólad az út és már bukfencelsz is vmeik. vízmosásban,aki nem ismeri azt a helyet az vigyázzon,de nyugi elvileg lesz kint orvos;)
www.sintesibikes.com

o-gergo

o-gergo

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Hello!

Vennék Bükkre rövidtávú férfi nevezést!
Akinek van,keressen meg!
Elérhetõségeim:
-Tel:06-70-55-77-596
-Mail:o-gergo@freemail.hu

Üdv Mindenkinek:GERGÕ

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Van egy eladó középtávú férfi nevezésem.
Akit érdekel mailben keressen meg, lehetõleg a telefonszámmal, hogy fel is tudjam hívni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
ez egy országúti verseny, no para ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

az egynyomtávról letér a tiba-kúti elágazónál egyéles jobbossal
és egy viszonylag hosszú döngölt dózeres száááguldással /késõbb egy kerítés mellett-birkák/ érsz ki a kerékpárúthoz
gondolom, mint tavaly

értem köszi az infot. Most indulok elösször ezen a maratonon...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az egynyomtávról letér a tiba-kúti elágazónál egyéles jobbossal
és egy viszonylag hosszú döngölt dózeres száááguldással /késõbb egy kerítés mellett-birkák/ érsz ki a kerékpárúthoz
gondolom, mint tavaly

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
tavaly sem volt már benne a szõlõhegyes agyagos rész, gondolom idén is arra megy majd, mint tavaly

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

gondolom úgy, hogy nem lesz benne

azt én is vágom ,de akkor merre fog menni a pálya ?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gondolom úgy, hogy nem lesz benne

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Találkoztam kint Ádámmal, pont nyírta a gazt, mondta hogy az agyagos rész a végén ki lesz véve, így tekerhetõ lesz biztos.
Szerintem olyan jó pálya lesz mint tavaly, még ha esik is, hiszen e héten mindennap esett eleget. Csak annyi, hogy felpuhult a sóderszerû talaj, és fogta kicsit a kereket.

hogy hogy ki lesz véve?

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Találkoztam kint Ádámmal, pont nyírta a gazt, mondta hogy az agyagos rész a végén ki lesz véve, így tekerhetõ lesz biztos.
Szerintem olyan jó pálya lesz mint tavaly, még ha esik is, hiszen e héten mindennap esett eleget. Csak annyi, hogy felpuhult a sóderszerû talaj, és fogta kicsit a kereket.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
eumet is jó idõt josol szombatig.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ma éccaka lehet kinézek
a 7en jó idõt jósolnak sztem no para

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Ma voltunk kint a pályán, középtávon. eddig minden nap esett, de Felsõtárkányig teljesen járható volt, semmi sár. olyan gumival voltunk, ami jó kicsit a sárba, de betonon is, kövesen is egész jó. Viszont Felsõtárkány után elkavartunk, ott is csak a meredekség miatt nem tudtunk tekerni. Szerintem akárhogy fog esni, jó lesz a pálya. A hosszún lesznek persze itt-ott saras részek..

és a végén a szölös részen ott voltattok ? mert ott ha esik akkor nem nagyon lehet tekerni (cross kovácsonál sokkal rosszabb a föld)

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Ma voltunk kint a pályán, középtávon. eddig minden nap esett, de Felsõtárkányig teljesen járható volt, semmi sár. olyan gumival voltunk, ami jó kicsit a sárba, de betonon is, kövesen is egész jó. Viszont Felsõtárkány után elkavartunk, ott is csak a meredekség miatt nem tudtunk tekerni. Szerintem akárhogy fog esni, jó lesz a pálya. A hosszún lesznek persze itt-ott saras részek..

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Középtávú nevezés eladó (3500).
privi vagy 707702992

endru

endru

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás