Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Röviden mentem. A pálya kiváló volt, szerintem a szervezés is, egyszer sem tévedtem el a kijelölés rendben volt. A szervezõk tették a dolgukat segítõkészek voltak, a frissítõk rendben (jó volt mind2 helyen az izolötyi), és a mákos tészta is ok.:)
Az elsõ hosszú lejtõn elhagytam a polart, és hosszas keresésébe kezdtem. Úgy 800 méteres szakaszt járhattam be újra visszafelé és 30 percet töltöttem kereséssel, de megérte ugyanis megtaláltam a pálya közepén.:) X iont szuper képek, meg is találtam magam köztük. Összességében szerintem mind a pálya mind a szervezés teljesen rendben volt.

Ja én is rengeteg embert láttam defektet szerelni, nem gondolnám, hogy egy murvás, köves szakaszon ennyi defektnek kellene lenni.:)

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

Hát jó nagy marha vagy ... gondolom a dobogón álltál ....

Köszönöm szépen az épitö kritikát, ennek egyszer még nagy hasznát veszem!
Föleg ha egy ilyen profitol hallom. Elsö 50-be benne voltál röviden ?
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hehehe
ahogy a 5:13 feletti hosszúsok kinéztek, én nem is fotóznám :-))
nem érdemlik meg.
a K+R csini ruciban ti meg agyig rakva hórvölgyi dzsúzzal. pfuj.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nézegetve a fotókat, elég siralmas, h. hosszú távúak 5:13 idõ után megszûntek létezni, mintha nem is lennének. Eléggé elszomorít, magam is amatõr fotós lévén a dolog. :( Az ember idejön, teker, reménykedik, h. profi fotósok teszik a dolgukat, és tessék... Engem be se mondtak, mikor beérkeztem, csak Várkútnák kaptam biztatást, ott legalább kizárólag hosszútávúakkal volt dolguk, talán azért nem feledtek el minket. Evvan. :(

Gyorsulni kell ... :) de ne szomorodj el ... a középtávon sem készült fotó mindenkirõl ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

baszki, Peti bá'-nak se az ódalas a kedvence...
http://www.x-iont.hu...s/CRW_2410.html
..
le voltam zsibbadva, mint kovácsbá' mikor Brindza fuvarozza

Hát nem sörrel, meg 30 deka kenyérrel kíséri a pacalt az biztosis:) Ettõl függetlenül megy, mint a bolond:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Nézegetve a fotókat, elég siralmas, h. hosszú távúak 5:13 idõ után megszûntek létezni, mintha nem is lennének. Eléggé elszomorít, magam is amatõr fotós lévén a dolog. :( Az ember idejön, teker, reménykedik, h. profi fotósok teszik a dolgukat, és tessék... Engem be se mondtak, mikor beérkeztem, csak Várhegynél kaptam biztatást, ott legalább kizárólag hosszútávúakkal volt dolguk, talán azért nem feledtek el minket. Evvan. :(

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

nem nagyon voltak eleresztve a tárgynyeremények a kategória helyezetteknek az abszolutba nem volt baj ! azért sztem ez kicsit gáz azért egy ilyen kiemelt maratontól ! végre értelmes dolgot kaptunk a célba kulcstarto és sapka !

Ja, nemtudom minek nézik az embert! A Bükkbõl van már 2db M-es bringásgatyám, a méret már tavaly is kicsi volt, pedíg nem vagyok egy drabális állat :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hányadik lettél, koma?

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
nem nagyon voltak eleresztve a tárgynyeremények a kategória helyezetteknek az abszolutba nem volt baj ! azért sztem ez kicsit gáz azért egy ilyen kiemelt maratontól ! végre értelmes dolgot kaptunk a célba kulcstarto és sapka !

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Én felnin mentem át rajta:)
Második defektemet már nem tudtam megjavitani,igy az utolso 6 - 8 km-en fenin jöttem, CrossMax elég jol birta,még vasutbol visszamaradt betonokat is:)

Hát jó nagy marha vagy ... gondolom a dobogón álltál ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
baszki, Peti bá'-nak se az ódalas a kedvence...
http://www.x-iont.hu...s/CRW_2410.html
..
le voltam zsibbadva, mint kovácsbá' mikor Brindza fuvarozza

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

azért az elit nem arról szól, hogy megvárja míg neked jó! :)

én sem azt mondtam csak legalább ott elözzön ahol engem ahol nem egy nyomos rész van.Mondom én félre álltam ha szoltak csak nem volt jo félre állni úgy h vki nem szol és elmegy mellettem 2 cm re.Kilehet így zökenni az adott tempobol, de ez csak az én véleményem

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

pofabe töki
szombaton kinnalvós ódoron
nekem posztszülcsinapcsi
lesz zsírkolbászdisznódarabokborral
ja
meg szeszek

de hogy ON
nemtom mé nem láttá
lehet a sár miatt
elég cudarul néztünk ki a kalózzal
meg egyébként megmontuk má' hogy hosszún gyössz osz kész
erre itt adod a meleggyereket

de hülye vagy apám! :D
pedig akartam kiabálni mikor beérkezel, hogy hajrá Eczi! De az istennek nem jöttél :)

Most nézem, hagytad, hogy 4 perccel lenyomjon az öreg? HÁt ezt hallgatjuk majd megint egy éven keresztül...azt hiszi megint õ a kemény :)/ az is de nem kell megerõsíteni...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Ha ugyanarra gondolunk, akkor az a srác a Bringatévé számára szokott filmezni.
Monduk én csak Õt láttam, más filmest nem.
http://www.bringatv....ndex.php#videok

Lehet, majd ránézek

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
pofabe töki
szombaton kinnalvós ódoron
nekem posztszülcsinapcsi
lesz zsírkolbászdisznódarabokborral
ja
meg szeszek

de hogy ON
nemtom mé nem láttá
lehet a sár miatt
elég cudarul néztünk ki a kalózzal
meg egyébként megmontuk má' hogy hosszún gyössz osz kész
erre itt adod a meleggyereket

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

hát igen majdnem elöbb ért be .Mikor ránk lett szabaditva a közép táv , akkor mentek el az elit lányok ... néha félre is álltam mert olyan erõvel jöttek mögöttem,de páran azért megvárhatták volna hogy olyan helyen legyünk ahol nekem sem kell félre állnom a nyomrol
Ja és az a "életveszélysnek " nevezett kis pallos rész az volt a legjobb:)megsem lehetett érezni :) vki ott nem fényképezett mert sok embert láttam ott szurkolni ...

azért az elit nem arról szól, hogy megvárja míg neked jó! :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a célterületen álltam a shimanos kollégával (mindketten kék shimanos ingben) és odajött valaki lefotózni valami komoly fotóapparáttal
ha magára ismer, dobjon már egy mélt. rob kukac bikemagponthu

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Tavaly a hídon csak tolni tudtam, mert lassú defektem volt és nem akartam kinyírni a felnit. Akkor sok fotós volt.
Idén minden klaffolt, lelassítottam a híd elõtt, szóltam, hogy "Fotóóóó!!!", rátekerek, legurulok, erre senki :D :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

én meg lendületbõl mentem és nem tudtam kinézni rájuk mert bekelett vhogy kanyarodni fent:)

Én is csak agy pillanatra néztem ki, mert nekem meg az elõttem lévõ lelassult a az átkelés után én meg majdnem elkaptam a hátsó kerekét.:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ott szokott a pályán a legtöbb fotós lenni bár amikor átkeltem nem láttam hogy fényképeztek-e engem, de vagy két objektívet láttam.

én meg lendületbõl mentem és nem tudtam kinézni rájuk mert bekelett vhogy kanyarodni fent:)