Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2008. August 04. - 22:09
Az elsõ hosszú lejtõn elhagytam a polart, és hosszas keresésébe kezdtem. Úgy 800 méteres szakaszt járhattam be újra visszafelé és 30 percet töltöttem kereséssel, de megérte ugyanis megtaláltam a pálya közepén. X iont szuper képek, meg is találtam magam köztük. Összességében szerintem mind a pálya mind a szervezés teljesen rendben volt.
Ja én is rengeteg embert láttam defektet szerelni, nem gondolnám, hogy egy murvás, köves szakaszon ennyi defektnek kellene lenni.
Posted 2008. August 04. - 22:07
Hát jó nagy marha vagy ... gondolom a dobogón álltál ....
Köszönöm szépen az épitö kritikát, ennek egyszer még nagy hasznát veszem!
Föleg ha egy ilyen profitol hallom. Elsö 50-be benne voltál röviden ?
Posted 2008. August 04. - 21:58
ahogy a 5:13 feletti hosszúsok kinéztek, én nem is fotóznám :-))
nem érdemlik meg.
a K+R csini ruciban ti meg agyig rakva hórvölgyi dzsúzzal. pfuj.
Posted 2008. August 04. - 21:50
Nézegetve a fotókat, elég siralmas, h. hosszú távúak 5:13 idõ után megszûntek létezni, mintha nem is lennének. Eléggé elszomorít, magam is amatõr fotós lévén a dolog. Az ember idejön, teker, reménykedik, h. profi fotósok teszik a dolgukat, és tessék... Engem be se mondtak, mikor beérkeztem, csak Várkútnák kaptam biztatást, ott legalább kizárólag hosszútávúakkal volt dolguk, talán azért nem feledtek el minket. Evvan.
Gyorsulni kell ... de ne szomorodj el ... a középtávon sem készült fotó mindenkirõl ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2008. August 04. - 21:50
baszki, Peti bá'-nak se az ódalas a kedvence...
http://www.x-iont.hu...s/CRW_2410.html
..
le voltam zsibbadva, mint kovácsbá' mikor Brindza fuvarozza
Hát nem sörrel, meg 30 deka kenyérrel kíséri a pacalt az biztosis:) Ettõl függetlenül megy, mint a bolond:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. August 04. - 21:48
Posted 2008. August 04. - 21:37
nem nagyon voltak eleresztve a tárgynyeremények a kategória helyezetteknek az abszolutba nem volt baj ! azért sztem ez kicsit gáz azért egy ilyen kiemelt maratontól ! végre értelmes dolgot kaptunk a célba kulcstarto és sapka !
Ja, nemtudom minek nézik az embert! A Bükkbõl van már 2db M-es bringásgatyám, a méret már tavaly is kicsi volt, pedíg nem vagyok egy drabális állat
Posted 2008. August 04. - 21:31
Posted 2008. August 04. - 21:28
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Posted 2008. August 04. - 21:26
Én felnin mentem át rajta:)
Második defektemet már nem tudtam megjavitani,igy az utolso 6 - 8 km-en fenin jöttem, CrossMax elég jol birta,még vasutbol visszamaradt betonokat is:)
Hát jó nagy marha vagy ... gondolom a dobogón álltál ....
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2008. August 04. - 20:52
http://www.x-iont.hu...s/CRW_2410.html
..
le voltam zsibbadva, mint kovácsbá' mikor Brindza fuvarozza
Posted 2008. August 04. - 20:49
én sem azt mondtam csak legalább ott elözzön ahol engem ahol nem egy nyomos rész van.Mondom én félre álltam ha szoltak csak nem volt jo félre állni úgy h vki nem szol és elmegy mellettem 2 cm re.Kilehet így zökenni az adott tempobol, de ez csak az én véleményemazért az elit nem arról szól, hogy megvárja míg neked jó!
Posted 2008. August 04. - 20:47
pofabe töki
szombaton kinnalvós ódoron
nekem posztszülcsinapcsi
lesz zsírkolbászdisznódarabokborral
ja
meg szeszek
de hogy ON
nemtom mé nem láttá
lehet a sár miatt
elég cudarul néztünk ki a kalózzal
meg egyébként megmontuk má' hogy hosszún gyössz osz kész
erre itt adod a meleggyereket
de hülye vagy apám!
pedig akartam kiabálni mikor beérkezel, hogy hajrá Eczi! De az istennek nem jöttél
Most nézem, hagytad, hogy 4 perccel lenyomjon az öreg? HÁt ezt hallgatjuk majd megint egy éven keresztül...azt hiszi megint õ a kemény :)/ az is de nem kell megerõsíteni...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. August 04. - 20:41
Lehet, majd ránézekHa ugyanarra gondolunk, akkor az a srác a Bringatévé számára szokott filmezni.
Monduk én csak Õt láttam, más filmest nem.
http://www.bringatv....ndex.php#videok
Posted 2008. August 04. - 20:41
szombaton kinnalvós ódoron
nekem posztszülcsinapcsi
lesz zsírkolbászdisznódarabokborral
ja
meg szeszek
de hogy ON
nemtom mé nem láttá
lehet a sár miatt
elég cudarul néztünk ki a kalózzal
meg egyébként megmontuk má' hogy hosszún gyössz osz kész
erre itt adod a meleggyereket
Posted 2008. August 04. - 20:31
hát igen majdnem elöbb ért be .Mikor ránk lett szabaditva a közép táv , akkor mentek el az elit lányok ... néha félre is álltam mert olyan erõvel jöttek mögöttem,de páran azért megvárhatták volna hogy olyan helyen legyünk ahol nekem sem kell félre állnom a nyomrol
Ja és az a "életveszélysnek " nevezett kis pallos rész az volt a legjobb:)megsem lehetett érezni vki ott nem fényképezett mert sok embert láttam ott szurkolni ...
azért az elit nem arról szól, hogy megvárja míg neked jó!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. August 04. - 20:17
ha magára ismer, dobjon már egy mélt. rob kukac bikemagponthu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. August 04. - 20:06
Idén minden klaffolt, lelassítottam a híd elõtt, szóltam, hogy "Fotóóóó!!!", rátekerek, legurulok, erre senki
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. August 04. - 20:04
én meg lendületbõl mentem és nem tudtam kinézni rájuk mert bekelett vhogy kanyarodni fent:)
Én is csak agy pillanatra néztem ki, mert nekem meg az elõttem lévõ lelassult a az átkelés után én meg majdnem elkaptam a hátsó kerekét.
Posted 2008. August 04. - 20:01
én meg lendületbõl mentem és nem tudtam kinézni rájuk mert bekelett vhogy kanyarodni fent:)Ott szokott a pályán a legtöbb fotós lenni bár amikor átkeltem nem láttam hogy fényképeztek-e engem, de vagy két objektívet láttam.