Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
én megpróbálom ismét a közepet:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Téged lehet, hogy nem befolyásol ha esik. Én alapból hajlamos vagyok a majréra lefelé, hát még ha vizes az út. :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A bükk rövidet szinte egyáltalán nem befolyásolja az idõjárás. Amíg nincs hó, kb ugyanolyan idõt lehet menni a pályán.

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Megtaláltam a maratonokról szóló táblázatom 1:54-et mentem 2006-ban, pedig emlékeim szerint közel sem volt ideális idõjárás. Magamhoz képest az igen jó teljesítmény, az 1:40 esélytelen :)
Haverom jött akkor velem, talán 3. maratonja volt (merevvillával), fõként országútizik. Az elsõ emelkedõ végén az élen ment, a többi komolyabb versenyzõ meg kérdezgette, hogy ez kicsoda? :) Aztán a lefeléken jó páran lehagyták.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Tegnap kaptam egy emailt Nagy Ádámtól, hogy 19.-ig ingyenes az átnevezés a hosszúra. Azt hiszem, élni fogok vele 2 év után. Elég prózai oka volt, hogy áttértem a közepekre. Az állandó sofõrünk akkor kijelentette, hogy neki elege van a hosszúból, így aztán mi is követtük példáját...Pedig 2003-2004 körül az elsõ Bükköm hosszú volt(még a tecsótól indult) és sikerült kicsivel 6 órán belül beérnem. Közel 250 ember indult a hosszún akkoriban...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Az elsõ szûk dózeres lefelén azért ésszel kell lenni,sokan estek tavaly(eléggé sodrós), meg sok defekt is volt arra felé, utána a vízátfolyásos gödrök....az is jó tud lenni ha nem veszed észre

A hosszútávra kérdezett rá, s mondjuk a Szilvás sziklakertjéhez, vagy a Mátra galyai dh-jához képest semmi technikásann nincs rajta. Amúgy, pont az általad említett lejtõ nincs a Bükk hosszúban benne, ellenben a Szilvásban igen, csak visszafelé, de ott azért nem fenyeget a kisodródás veszélye. :D (engem legalábbis nem)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Fél óránként vannak a rajtok.
És tényleg nyomni kell neki, ha nem akarod hogy hátbacsapjon a középtáv.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bükk marcin 15 percenként van a különbözõ távok rajtja? Ha jól emlékszem 2006-ban így volt, azóta nem voltam. Számolgatok mit kell mennem röviden, hogy az elsõ középtávos ne csapjon hátba :) Az útvonal változatlan?

Félóránként. 1:40en belül kell menned hozzá.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Tavaly is úgy volt.
Akkor ne számolgass, fordulóig nyélen, utána meg ing-gatya, mert sanszos Tárkánynál a hátbacsapás.:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Bükk marcin 15 percenként van a különbözõ távok rajtja? Ha jól emlékszem 2006-ban így volt, azóta nem voltam. Számolgatok mit kell mennem röviden, hogy az elsõ középtávos ne csapjon hátba :) Az útvonal változatlan?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

A Bükkön nincs kemény lejtõ, maximum Tárkány elõtt egy rövidke szakasz.

Az elsõ szûk dózeres lefelén azért ésszel kell lenni,sokan estek tavaly(eléggé sodrós), meg sok defekt is volt arra felé, utána a vízátfolyásos gödrök....az is jó tud lenni ha nem veszed észre

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Lejtõk szempontjából határozottan kellemesebb emlék, mint a DM (én is lefelé majrézom... de nagyon :( )
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A Bükkön nincs kemény lejtõ, maximum Tárkány elõtt egy rövidke szakasz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás

Sziasztok! Egy kérdés: mennyire kemény a Bükk középtáv? Két rövidtávos maratonos részvétellel neki lehet-e vágni?

S a hosszútáv mondjuk a Duna középtávhoz képest? Próbálom rábeszélni magam, hogy nem is volt olyan szívás a Duna közép, ha a Bükk hosszú nem sokkal nehezebb, lehet, hogy bevállalom... szigorúan túratempóban :-) Elsõsorban az érdekel, hogy lefelé milyen, felfelé nem gond, talicskázni szeretek :-) Csak a meredek lejtõtõl fosok, abból a Dunán volt bõven.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Mondjuk ha Era nincs.. hagytam volna a pi..az egészet a második Papp rét tájékán....
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na de még Dinnye is lenyomta a Duna közepet, pedig recsegett a váltója! :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
nem vagyok kishitû,csak még nem voltam hosszabb távú versenyen,túra tempóban a hosszún is végig mennék,de ugyebár ez egy verseny kéremszépen.fõ a fokozatosság:)

nevezési díjat hogy kell elküldeni a postán?rózsaszín csekkel?és mit kell ráírni?köszi

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

én rövidtávra neveztem.ez lesz az elsõ maratonom,úgyhogy elsõre elég lesz az is.

Ne legyél kishitû Bálint! Simán végig tudnál gurulni a középen! Simán!!

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Kösz, MJanni01!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én rövidtávra neveztem.ez lesz az elsõ maratonom,úgyhogy elsõre elég lesz az is.