Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Na... Apa is indul. 20kg-os trekking Gepida Alboin 300-BÓL INDULUNK!;)
Nyereg-nyeregcsõ kombója 1290g, szóval azt valami könnyebre, sárvédõk, világítás le, agydinamós elsõ kerék ki, túratáska, csomagtartó, kosár, láncvédõ le, Schwalbe Terra Cruiser gummák le, Continental kevláros(most nem jut eszembe mi a neve), semi slick gumma fel... és kb. ennyi.:D
Szerintem egy 4-5kg biztos lejön róla:D.
Ez lesz az elsõ bringaversenye. Rábeszéltem a középtávra:D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

én is kíváncsi leszek rá

de valahogy nekem nem világom az az arany szín...

Meg te is profi vagy. :D

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Tudom:D Csak hülyültem... na:D;)(Amúgy meg... addig még ki bírok lépni a csapatból...:D)
Nagyon kíváncsi leszek, hogy kié lesz.

én is kíváncsi leszek rá

de valahogy nekem nem világom az az arany szín...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

a gt a Tied sem lehet, mert támogatott versenyzõ vagy!
amúgy meg lesznek ott sokkal sokkal erõsebbek is azért a bringáért ;)

Tudom:D Csak hülyültem... na:D;)(Amúgy meg... addig még ki bírok lépni a csapatból...:D)
Nagyon kíváncsi leszek, hogy kié lesz.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Tavaly ott már nagyon kivoltam, szóval toltam. Majd most... most már sokkal erõsebb vagyok(edzõvel edzés, kb. 7-szer annyi km a lábaimban idén, mint tavaly, szóval... már csak középtáv hobbiban kéne indulni, és megnyerni az arany GT-t:D)...
Kíváncsi vagyok, hogy mennyit javítok a tavalyi eredményemhez(1:58:47) képest.

pedig az szép mászóka:) Én csak néztem messzirõl azt a feflelét, hogy ott felkéne még menni :) nekem a végén a cél elõtt 500 méterre lévõ göröngyös út tett be, mert úgy pattogtam mint egy gumi labda

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Tavaly ott már nagyon kivoltam, szóval toltam. Majd most... most már sokkal erõsebb vagyok(edzõvel edzés, kb. 7-szer annyi km a lábaimban idén, mint tavaly, szóval... már csak középtáv hobbiban kéne indulni, és megnyerni az arany GT-t:D)...

a gt a Tied sem lehet, mert támogatott versenyzõ vagy!
amúgy meg lesznek ott sokkal sokkal erõsebbek is azért a bringáért ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

óó köszönöm. Idén is azon leszek. Most kevesebb km van a lábaimban eddig, de most rákapcsoltam az edzésre.
Ott azért szerencsém is volt, hogy nem pörgött ki a kerék egy kavicson se :)(uccsó mászásnál) idén is legyen így....

Kíváncsi vagyok, hogy mennyit javítok a tavalyi eredményemhez(1:58:47) képest.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Hosszútávon van limitpont? Ha igen, hol és mikor zár?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nevezési díj küldésében tudnátok segíteni?utalva,vagy postán küldve 'olcsóbb'?be tudnak azonosítani,hogy ki is vagyok a küldõ neve alapján,vagy még valamit megjegyzésként kellene írni?(nem biztos,hogy az én nevemrõl menne a pénz)

Kb ugyanannyi. Megjegyzésként: név, születési dátum, táv.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nevezési díj küldésében tudnátok segíteni?utalva,vagy postán küldve 'olcsóbb'?be tudnak azonosítani,hogy ki is vagyok a küldõ neve alapján,vagy még valamit megjegyzésként kellene írni?(nem biztos,hogy az én nevemrõl menne a pénz)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Anna tavaly a szõlõhegyen jócskán volt még benned erõ szépen tekertél el a sor mellett.

óó köszönöm. Idén is azon leszek. Most kevesebb km van a lábaimban eddig, de most rákapcsoltam az edzésre.
Ott azért szerencsém is volt, hogy nem pörgött ki a kerék egy kavicson se :)(uccsó mászásnál) idén is legyen így....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A lényeg, hogy lébecoltál, de ez idén máshogy lesz, a fórum majd felsorakoztat ostoros embereket, s ha babrálnád a váltót, odacsapnak ezerrel. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Anna tavaly a szõlõhegyen jócskán volt még benned erõ szépen tekertél el a sor mellett.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Tavaly engem felszurkoltak az utolsó meredek felfelén :) Én nagyon élveztem. Idén gyorsabbnak kéne lenni , középtáv nõi elitjei ne csapjanak hátba a vége fele lévõ lejtõzésnél, mert eléggé rossz kizökkenni a tempobol. Igaz õk úgy mennek mint a golyó :) Próbáltam utánuk menni, de sajna nem volt esélyem.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Tolni fogja, tudom. :)

Kela, babrálj ki a Janival és csakazértis tekerd ki!:D
A dh pálya után jön egy kis lankásabb rész és egy jobbos után még egy rövidebb meredek, finom kõpor jellegû talajjal, de jól tapad.
Ott ne az orrod elé bámulj, hanem messzebb, mert a mély vízmosás miatt váltogatni kell a nyomot. Ha nem figyelsz és nem váltasz oldalt idõben, akkor le kell szállni és a meredeken elég nehéz lesz elindulni. A tetején jutalmul lesz egy szép kilátás, aki nem tekeri ki, az nem nézhet el balra!:)
Lehet ott fogok fotózni, szóval ne tökölj.
Most már tudsz a pályáról mindent, hajrá!:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Mondjuk ez a tolós dolog is érdekes, sokan a Kisrigó elõtti frissítõnél is tolták a bringát:chin: vagy pl. a Paprét utáni mászás elején is, igaz hamar feladta az ember, mert nem engedték el. Meg a mezõny azon részén,ahol én tekerek úgysem sokan fogják kitekerni, szal szégyenre nem lesz ok:) Jani köszi a pályaleírást!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
A pálya mindhárom távon ugyanaz, mint eddig Röviden 44km kb. 650m szint. Nagyon jó könnyed kis tekergés, annyira kell esetleg vigyázni, hogy a kálmánhegyirõl lefelé nagyon lehet jönni és emiatt szépeket szoktak perecelni.
A közép az már komolyabb. 55 km 1300m a szint Szerintem ez is könnyen teljesíthetõ, de azért itt már nem árt jobban beosztani az erõt.
A hosszú 100km és 2500m a szint szerintem technikailag nem nehéz, de azért elég fárasztó. (egészben még nem tekertem le a 100-ast,csak részletekben ismerem)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Már miért tolná? Legfeljebb az elején a keskeny részen, ha beragad egy tolós brigád mögé.
Tavaly szó nélkül félrehúzódtak és szurkoltak, ha elõreszóltam, hogy légyszíves engedj el.

Tolni fogja, tudom. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Tavaly sokan összetörték magukat, mert az lett itt hirdetve, hogy könnyû a pálya lefelé (egyébként az is).
Idén ,aki nincs tisztába a képességeivel figyeljen nagyon, fékezzen és vigyázzon magára.
Utána beérsz Felsõtárkányba, a falu után kezdõdik a dh pálya felfelé. Végig tolni fogod, a hegytetõn lesz frissítõ,

Igen, a gyors murvás lejtõkön figyelni, mert ha kisodródsz vagy elnézel egy vízmosást, akkor a sebesség miatt csúnya lesz a perec.

Már miért tolná? Legfeljebb az elején a keskeny részen, ha beragad egy tolós brigád mögé.
Tavaly szó nélkül félrehúzódtak és szurkoltak, ha elõreszóltam, hogy légyszíves engedj el.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tavaly sokan összetörték magukat, mert az lett itt hirdetve, hogy könnyû a pálya lefelé (egyébként az is).
Idén ,aki nincs tisztába a képességeivel figyeljen nagyon, fékezzen és vigyázzon magára.

én megpróbálom ismét a közepet:)

Menni fog simán, a dunához képest nagyon könnyû. Feltekersz az elsõ emelkedõn, az eleje aszfalt utána széles dózerút, szép lassan emelkedik. Aztán egy kis lejtõ, 2 nyomos szerpentinszerû, van néhány széles vízmosás keresztbe, ezekre nem árt figyelni, de fék nélkül megoldhatók. A lejtõ után egy kis hullámvasútazás következik aszfalton, aztán jön a 2. mászás. Az eleje lapos aszfalt, aztán meredekebb lesz és kövesre vált (eddig még nem tekertem itt versenyen fel úgy, hogy száraz volt). A hegytetõ elõtt frissítõ, tovább lapos emelkedõ, aztán jön egy hosszú lejtõ. Egy sötét szakaszon nem árt figyelni, mert lesz egy kõ az út közepén és után egy éles jobbos jön. Egyébként semmi nehézség nincs a lejtõben, néhány vízmosás aztán ennyi. Utána beérsz Felsõtárkányba, a falu után kezdõdik a dh pálya felfelé. Végig tolni fogod, a hegytetõn lesz frissítõ, köves, vízmosásos hullámvasútazás következik a hegytetõn, semmi komoly, de figyelni kell. Aztán jön egy gyors hosszú lejtõ. Ezután már csak a szõlõhegy jön, feltekersz, legurulsz és ott a cél.