Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Gondolkodtam a közép távra nevezésen, hátha egy villám agyoncsapja az elõttem haladó 150 középtávost és így enyém lehet a Gt :) De aztán mérlegeltem és marad a rövid. Nem tudtam, hogy a 4 top maratonon összesítik a rövid távot is...egész jó felmérõ lehet (pl. mennyit javított tavalyhoz képest összetettben) az olyan teljesen hobbista indulóknak, mint én.

Csapjon beléd a ménkû!
Team Heavy Pedál Szeged

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A bringa egy pályázat keretein belül került hozzám. Gyakorlatilag a pályamûvel vettem egy kerékpárt. Ráadásul tavalyelõtt.

- A bringádat egy szponzortól kaptad.

2007ben volt kölcsön kerékpár ami nem a sajátom volt. 2008ban egy tesztkerékpár és egy saját kerékpár volt az enyém. 2009ben összeraktam egy Dirt bringát, és egy montit, mindkettõ saját.

- Fizetnek, hogy versenyezz - bármilyen versenyen.

Nem, max ha Anyu támogatását is beleszámoljuk...

- Nem vehetsz részt, ha a vázadat szponzortól kaptad.

Lásd fent.

- Az adóhivatal "hivatásos kerékpárversenyzõnek" vagy "hivatásos triatlonistának" tekint.

Nem, itthon sztem ezt senki nem mondhatja el.

A szabályok egyértelmûek. Az hogy mennyire szép dolog, az attól függ honnan nézzük. Hogy miért nem ért meg senkinek hogy legalább 1 vázzal támogasson 2009-re? Nem tudom. Idén a kürtõs kupán indultam egyedül. Meg majd most.

És nem tagadok le semmit, meg hát nem is kaptam semmit, nincs mit letagadni...

És aki közel van a tûzhöz, mindenki tudja ki, mit kapott idén. Név szerint is fel tudnám sorolni.

ezek szerint félre értetted ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Gondolkodtam a közép távra nevezésen, hátha egy villám agyoncsapja az elõttem haladó 150 középtávost és így enyém lehet a Gt :) De aztán mérlegeltem és marad a rövid. Nem tudtam, hogy a 4 top maratonon összesítik a rövid távot is...egész jó felmérõ lehet (pl. mennyit javított tavalyhoz képest összetettben) az olyan teljesen hobbista indulóknak, mint én.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Jövõhéten vasárnap megyek a rövid távot bejárni..Bicóval le, pálya, aztán haza..szóval lightos lesz a bejárás.....Priviben idõpont egyeztetés, ha valakit érdekel!!!!!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
A bringa egy pályázat keretein belül került hozzám. Gyakorlatilag a pályamûvel vettem egy kerékpárt. Ráadásul tavalyelõtt.

- A bringádat egy szponzortól kaptad.

2007ben volt kölcsön kerékpár ami nem a sajátom volt. 2008ban egy tesztkerékpár és egy saját kerékpár volt az enyém. 2009ben összeraktam egy Dirt bringát, és egy montit, mindkettõ saját.

- Fizetnek, hogy versenyezz - bármilyen versenyen.

Nem, max ha Anyu támogatását is beleszámoljuk...

- Nem vehetsz részt, ha a vázadat szponzortól kaptad.

Lásd fent.

- Az adóhivatal "hivatásos kerékpárversenyzõnek" vagy "hivatásos triatlonistának" tekint.

Nem, itthon sztem ezt senki nem mondhatja el.

A szabályok egyértelmûek. Az hogy mennyire szép dolog, az attól függ honnan nézzük. Hogy miért nem ért meg senkinek hogy legalább 1 vázzal támogasson 2009-re? Nem tudom. Idén a kürtõs kupán indultam egyedül. Meg majd most.

És nem tagadok le semmit, meg hát nem is kaptam semmit, nincs mit letagadni...

És aki közel van a tûzhöz, mindenki tudja ki, mit kapott idén. Név szerint is fel tudnám sorolni.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

de ha egy másik - saját - bringával indul, akkor már amatõr nem?! :)

Ne értsed félre, nem a támogatott sportolókkal van bajom, de majd kíváncsi leszek a szervezõkre, mennyire lesz szigorúan véve a dolog ...

és ezen kívül szerintem amit írtál nem áll helyt, mert a bringát 'ha kaptál' azért kaptad, mert versenyzel és, hogy minél jobb eredményt érjél el, és többet tudjál edzeni, és több idõt tudjál erre fordítani. "Tehát támogatott vagy!" Amúgy a támogatás csak akkor támogatás ha virítani lehet vele, ha kizáró ok egy versenyen a támogatottság akkor letagadjuk? Ez nem valami gerinces dolog ... helyet és sikerélményt kell adni a tömegbázisnak!

(nevezzük nevén, legjobban közismerten: Cube, X2S, Merida és még a többi kis"bb" klubból páran, jó pár játékos kapott lovat.)

Akkor tényleg ki lesz az abszolút No.1 "amatõr"
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Te amatõr ... aki a világkupa futamon és VB.- is indult ... ejnye-bejnye ... hiszen kaptál egy Meridát és még az újság is leadta :D ...

de ha egy másik - saját - bringával indul, akkor már amatõr nem?! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Amatõrök. Like me...
Amúgy egy erõsebbfajta pl. ausztriai amatõr lekaszálja az itteni élversenyzõk nagy részét. Ezt illene tudni :)

"Amatõr" ld: GT versenykiírása, így remélem egyértelmûbb ...

http://www.gtisgolden.com/int/hun/FAQ

Te amatõr ... aki a világkupa futamon és VB.- is indult ... ejnye-bejnye ... hiszen kaptál egy Meridát és még az újság is leadta :D ...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Persze, ha csak amatõrökrõl van szó

Amatõrök. Like me...

Amúgy egy erõsebbfajta pl. ausztriai amatõr lekaszálja az itteni élversenyzõk nagy részét. Ezt illene tudni :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
parancsolj:http: //www.topmaraton.hu//content/view/61/38/

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Sziasztok,

Nekem az idei lesz az elsõ Bükk Maratonom. Hol találok tavalyi eredménylistát, mert eddig nem találtam. Tudnátok tanácsot adni rövidtávra :help:? Köszi!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

tutti befutó leszek :D

nem csak lefelék vannak... :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

2 ukrán versenyzõ is indul az arany GT-ért, úgyhogy még nincs lefutva semmi...

Persze, ha csak amatõrökrõl van szó

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
nekem nagyon bejön az arany cuccos........na majd szóljon ki nyerte meg és beütjük a bizniszt:D......rövid távér csak feketét adnak?:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

muszáj lesz hasfalra gyúrni, azt hiszem :)

tutti befutó leszek :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
muszáj lesz hasfalra gyúrni, azt hiszem :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Pontosan nem tudom, de azt elmondom hogy lesznek meg meglepetesversenyzok :)

pl Én!
végetek lesz ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

a gt a Tied sem lehet, mert támogatott versenyzõ vagy!
amúgy meg lesznek ott sokkal sokkal erõsebbek is azért a bringáért ;)

Tudtommal végül a közép abszolút elsõ kapja a gépet, szóóóval... Néztem, élõben nem is olyan szép, de azért örülnék, ha nem egy Jürgen vagy egy Szergej vinné haza, hanem egy hazánkfia :) Vagy akár én, persze :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Pontosan nem tudom, de azt elmondom hogy lesznek meg meglepetesversenyzok :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

2 ukrán versenyzõ is indul az arany GT-ért, úgyhogy még nincs lefutva semmi...

nem Tatubike-os versenyzõkrõl van szó?már találkoztam velük,nagyon mennek felfelé a hegyen

én is ma adtam fel a nevezésit a postán,remélem idejében megérkezik.már úgy várom a versenyt:D