Na, beszállok a Wheeleresek közé má'...
20ért vettem máfél hónapja városi használatra egy wheeler town trekkinget, sima, nem változó falvastagságú jó nehéz Tange MTB cromoly csövekbõl, STX fékekkel, fékváltókarokkal, Acera hátsó váltóval, FH-RM30-as hátsó aggyal, Altus C20 hajtással, elsõ átdobóval, francia wolber trekking gumik, meg XP-19 feliratú egész kellemes profilú trekkingfelnikkel. A gép nagyon ott van, városba imádom, sõt, lazább erdei utakra, kissé bozótosabb részeken is elmegy, sima úton meg nem is olyan lassú.
Egyedül ami kritikán alulian sz-- az a hajtás "elsõ része".. az elsõ átdobó körülményes és lassú, a hajtókar néha érdekes hangokat ad ki a legnagyobb áttétnél (48-12). Igaz, ezt ritkán használom.
ami miatt rhdtl szeretem, az a kényelmes, nem túl nehéz felépítés, gyors haladás, nagyon patent hátsó váltó (... finomabban és észrevétlenebbül vált mint a campag) nomeg az, hogy pakolhatom, van sárvédõ is, nem esik zavarba könnyû terep-kátyútenger láttán sem.. ja, és így legalább nem használom fölöslegesen városi futkászásra, mnkába járásra, boltba az országútit. Szóval, no.1, fõleg ennyi pénzért, meg fõleg, hogy jó ismerõstõl szereztem.
A terv az vele, hogy valahogy rátukmálom apámra, mert szeret túrázgatni, rohangászni, de arra alkalmatlan bicajt szerzett.. Minden esetre elég sok ilyen-ilyesmi cromotrekking van wheelerbõl, és szerintem megbízhatóan összerakott darabok. A festés meg szubjektív, én szeretem.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülKépfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülKépfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülKépfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülKépfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülKépfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülegyedül a hajtókar-elsõ átdobó az, ami érezhetõen rosszul teljesít, komolyan befolyásolja a tekerés élményét (nem szeretem, ha megpörgetve-ajtva egy hajtókar recsegõs). Költeni nem kellett rá, ha csk nem számolom azt a pár kenésnyi zsírocskát amit kapott az tthoni készletbõl. Ma már sajnos ritka, hogy métlányosan nullköltõs dolgokat talál valaki. : -\
a hozzászólás egyébként csak azért lett megírva, mert föltûnt, hogy a totalbike-os "bringáért 50-et" féle cikk utáni hsz-ban mennyire irreálisnak tartották sokan hogy annyiért jót is lehet kifogni.. lehet. de ne újat..