Jelentkezz be Regisztrálj

7. KONA KERÉKPÁROS FESZTIVÁL - Balatonfüred, Füred Camping, 2007. 08. 24-25-26.
Írta 2007. szeptember 02. - 21:52

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. szeptember 02. - 20:31

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. szeptember 01. - 14:44

Zsír móka volt, jövõre nem indulok sehol:P
viszont lett VIP belépõ a MetroRide-ra, már csak a megfelelõ emberek elött térdelnem kell:D
De a vasárnap......
Bazzzz sose többet Jéger sört.....
Valami rémlik búvárkodtunk a Yociékkal a sõrhütõ hordóban meg tudja fene mivolt még.
Ádám a lúzerért toll a seggedbe, a cicadaért meg riszpekta...

Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2007. szeptember 01. - 14:21

a muzsika az én bûnöm...a paprikát vállalja be más...
Jó volt a zene, mondom. Bár én a "tuci-tuci"-t szeretem(vocal trance, vocal house) de tisztában vagyok vele hogy a többségnek nem ez az igénye.
Az orchideás gyerekekbe is pozitívan csalódtam, én valami hajrázós "ördög-ördög-sátán" típusú zenére számítotam.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. szeptember 01. - 10:24

amugy minek üvölteted ugy a zenét a fehér hullaszállítódban? hiába orditozok....

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. szeptember 01. - 10:18

Írta 2007. szeptember 01. - 10:02

majd jövõre!
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. szeptember 01. - 09:56

Írta 2007. augusztus 29. - 15:10

Egyetlen gond volt szerintem, hogy a sátrak kicsit messze voltak a rendezvénytõl, mindenesetre véletlenül volt nálam bicaj, úgyhogy megoldottam. :-)
Nekem nem pont ez a zene jön be, de azért hallgattam a koncertet, jó volt.
A rövid túrán ott voltam, nagyon klassz volt (bár csak 22km lett végül), még sosem jártam arra. Gyönyörû a panoráma a kilátóból!
A waterjump is faja volt! Hajrá Révi!

Szombat délután fekszünk a beachen, mellettem 5 éves kisgyerek nézi a vízbe ugrálókat, beszélget édesanyjával:
-Anyu, te megengednéd nekekem hogy ilyet csináljak?
-Nem kisfiam, ezt felejtsd el!
-Te anyu, én nem is akarok ilyet, ezek a biciklisek tök õrültek!

Egyszóval minden tuti volt, megyünk jövõre is!
ps: Törjön le a keze annak a köcsögnek, aki szombat este telefújta paprikaszprével a fürdõt miközben tusoltam!
Nem volt vicces!:kissmyass
Picasa _Alex_
Írta 2007. augusztus 28. - 07:59

Azok számára, akik az idei kona fesztiválon ott voltak, és a karszalagjukkal kona kerékpárt és/vagy vázat vásárolnak október 31-ig, 20% kedvezményt adunk, azon Konaklub tagokjainknak, akik idén nem voltak ott, de már be vannak regisztrálva, 10% kedvezményt tudunk biztosítani.
Árverésen a kiállított kerékpárok és vázak több mint fele elkelt szombat estig. Plussz a 2008as kerékpárok közül is a FOUR DELUXE, HEI HEI valamint STINKY DELUXE új gazdára lelt...

Jövõre újra játszunk ;-)
MINDENKINEK, AKI ELJÖTT KÖSZÖJÜK A RÉSZTVÉTELÉT, AHOGY SZOKÁS MONDANI: EMELTE A RENDEZVÉNY SZÍNVONALÁT.
Reméljük Mindenki jól érezte magát, és jövõre újra találkozunk!
Fotók, eredmények, egyéb infók a konaklub.hu oldalunkon!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. augusztus 27. - 23:17

Írta 2007. augusztus 27. - 23:14

Közben megnéztem: '06-os deluxe és primo vázakról van szó.
Volt az a szkandi váz is árverésen, ami van Tiggának meg Konásandrásnak. Talán 69 vagy 79 ezerért.
A bringákat ne is említsük... Harmadáron lehetett volna elhozni némelyiket. De azok a modellek, amelyekre ajánlat érkezett, sem haladták meg az eredeti áruk felét! Hozzáteszem, a licit szombat este a disco elõtt zárt és én délutáni infókkal tudok csak szolgálni. Bár nem hiszem, hogy sokat változott volna a helyzet mondjuk az olyan vázak esetében, amelyekre másfél nap alatt egyetlen ajánlat sem érkezett. Soha többé nem veszek bicajt vagy vázat, csak Kona talin! (Vettem 3 pár Kona zoknit meg egy baseball sapeszt jelentõs kedvezménnyel. De egy harmadik bicajt már nem mertem hazavinni, mert az asszony agyonvágott volna vele...:lol1: )
Írta 2007. augusztus 27. - 22:37

Írta 2007. augusztus 27. - 22:25

Írta 2007. augusztus 27. - 19:45

p.s. mégeccer' thx a zenéket maestro... épp Satriani bácsi zenél itten...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. augusztus 27. - 19:28

Írta 2007. augusztus 27. - 10:09

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. augusztus 25. - 02:00

ido jo, zene neha szar

az uggrato ma kicsit beszakadt, valamint a WJnal is volt nemi gubanc, nem gaz amugy. Belefer

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. augusztus 23. - 20:03

Írta 2007. augusztus 23. - 11:31

Sziasztok!
Ma reggelre hivatalossá vált: megérkeztek!
'08 Kula Deluxe
'08 Kula 2-9
'08 Unit 2-9
'08 Four
'08 Four Deluxe
'08 Bass
'08 Stab Deluxe
'08 Hei Hei
'08 Five-O
'08 Cowan
'08 Stinky
'08 Stinky Deluxe
'08 Dawg
'08 Dawg Deluxea fenti modellek megtekinthetõek lesznek péntektõl a Kona Shopban...
Pé
És megis lehet öket tapizni meg nyomkodni?