Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyerekülés bringára

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6 hozzászólás a témában

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Csatlakozom az elottem szolohoz.

Nekunk is nyeregvazcsore rogzitendo adapteres tipus volt, plusz meg ket klipsz-szijjal ki lehetett kotni a csomagtartohoz, hogy ne himbilimbizzen oldalra. Az adapterhez kulonbozo vazcso-atmerohoz passzolo muanyag belso darabokat adnak. (Sajnos nekunk flexxel ki kellett kanyaritani egy darabot az adapter egyik lemezerol, az alu Kettler "City Shot" erosen lejto felsocsove miatt.) Ha jol emlekszem, Hamax gyartmanyu volt, anno 3500 FT-ert vettem. A szokasos "negypontos biztonsagi ov" mellett 3 pozicioba allithato labtartoval is el van latva, es a gyerek labat is be lehet csatolni, nehogy a kullok koze keveredjen. Nagyon jokat szorakoztunk vele, sajnos a gyerekek mar kinottek, elajandekoztuk.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
csak egy jótanács: a kicsi mindig viseljen bukót! nagyon veszélyes neki, mert ugyebár be van szíjazva

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Az adapter igen. Sajna igen jó sulyban van a kicsike.  Én a helyi keróboltban vettem 5000 jó magyar forintért. Hasonlót lehet kapni a Hervisben, Megatoys-ban, és a bringaboltokban is.

bazalf

bazalf

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Hogy konkrétan adapter van-e, azt nem tudom, de elég sok gyermek-cucc (még utánfutó is) van a Malinál (Dráva u. - Népfürdõ u. sarok vagy Békásmegyeren az MDM). Talán telefonon érdemes elõször érdeklõdni, 454-7288 (ez a békási MDM).

kelo

kelo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Ok. És az adapter mindig fenn merad a vázon??
Hol lehet egy ilyet megnézni.?
Üdv. K.

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Üdv!

Szerintem hátra, de ne a csomagtartóra, hanem a váz nyeregcsövére. Nekünk is olyan van.
Egy adaptert rögzítesz fel a vázra, amibe az ülés tartószerkezete (két "vasrúd") becsúsztatható, használat után egy mozdulattal kivehetõ.

nickjames

kelo

kelo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok mindenkinek

Gyerekülést szertenék venni a bringámra, mert már
igencsak vinném a lányomat kerekezni, de még kicsi a tekeréshez
Szerintetek milyet érdemes venni és hol??? 8) 8) 8) Elöre a vázra érdemes szerelni, vagy hátra a csomagtartóra??? :D :DÜdv K.