Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Patai-Szabó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
33 hozzászólás a témában

frendy

frendy

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Van több Patai matrica szettem eladó (1800 HUF/szett). ha valakit érdekel keressen a 30/219-69-40-en.

frendy

frendy

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
A Patai Szabó mûhely valóban Szegeden volt, ha jól emlékszem a Napos úton. Egyszer haverokkal bementünk hozzájuk mert azt hittük ott árulnak is, de "csak" a gyártás ment ott. Épp festettek egy csomó vázat, elég baró volt ahogy ott lógott egy tonna váz egymás mellett. Nekem is és haveroknak is volt Patai Szabó vázunk és imádtuk, gyönyörûen voltak festve. TAXI néven futott az Oria TT09 vázas citromsárga (innen a név) keró, FERRARI néven pedig a tûzpiros (szintén a szín miatt), az Col. Gara anyagú volt. Mai szemmel már sehol nincsenek de akkor nagy királyok voltunk ezekkel. Egy másik alkalommal pedig tekertünk és mellénk sorolt egy autó. Nem tudtuk mire vélni de aztán menet közben beszélgetve kiderült hogy a kocsiban vagy a Patai vagy a Szabó fogta a kormányt, sajnos erre már nem emlékszem. Mindenkinek jó érzés volt mert alattunk csupa olyan váz volt amit õk gyártottak.

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Bocs epyc, hülyeséget mondtam a felnirõl...nem Vittoria, hanem Ambrosio:D.
(a Vittoria a régi felni volt:D)

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
epyc: annyit megtudtam a foltokról, hogy nem olyan volt eredetileg...:)

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
köszi retizotyo!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Az szerintem nem ragasztó, csak simán odagyógyult valami makacs, ragadós zsír.
Én így csinálnám:
- agy szétszed
- hagyni rajta brigéciolt vagy hígítót hatni (pl. átitatott rongyot teszel oda)
- szintén oldószeres rongyot tegyél egy nagyobb fejõ csavarhúzó fejére és óvatosan kezd el letolni a felületrõl. még jobb, ha nem fa "spaklira" teszed a rongyot az tutira nem sérti meg a felületet

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
vittoria felni...olasz:)...a foltok számomra is rejtélyt jelentenek...:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
köti: úgy látom, hogy a váz/villa az full ugyanaz, mint az enyémnél. Szép ez a keró :)
Hirtelen nem emlékszem már pontosan az áttételre, de nekem is 40valamennyi-50valamennyi elöl az áttétel. Elég combos tud lenni :) A felni az milyen? Hogy vannak rajta ezek a foltok?:)

vittore30: köszi, de a 120mm kicsit sok lenne. Kicsit így is nyújtóznom kell a 100-as stucninál.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

kõcsirke ez nagyon komoly gép.. paul singlespeed hajtás lesz bele? Teegyél bele Paul mtb hajtómûvet is lehet közvetlenül a gyártótól rendelni, elvileg újra van nekik.

nem lesz, már három éve paul + white ind. ss hajtás (+ motolite - love lever) van rajta, kivéve a hajtómûvet. és amint azt lentebb már említettem, folyamatban van a paul kar, white középpel, nyilván közvetlenül a gyártótól.

edit

bocs, az ss topikban írtam, hogy hamarosan jön a paul kar, itt csak azt, hogy még annyi híja van.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ja meg lenne egy kérdésem. a shimano kerékagyakból kifojt a zsír...hiába a 20 év az 20év... az újrakenés nem probléma de esztétikailag nem szép...nincs valakinek vmi ötlete hogy mivel lehetne feloldani...a válaszokat elõre is köszi!

Ha feloldani kell, akkor lehet nem zsír, hanem lecsöpögött szingóragasztó.

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
ja meg lenne egy kérdésem. a shimano kerékagyakból kifojt a zsír...hiába a 20 év az 20év... az újrakenés nem probléma de esztétikailag nem szép...nincs valakinek vmi ötlete hogy mivel lehetne feloldani...a válaszokat elõre is köszi!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A santé az 87körül jelent meg, talán egy két évet élt meg a szett úgyhogy az RX100as elõtt volt. De igazad van, hiszen már nem gyártják az RX100ast sem.

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
szia kipage!
én lehet inkább úgy kérdezném: mióta nincs RX100? Ugyanis ez egy kb. 20 éves szett! De még mindig jól mûködik.:) hajtómû: Biopace SG(tojás alakú, egy idõben nagy divat volt...állítólag:)), nagy tárcsa: 52 fog, kis tárcsa: 42 fog, FEHÉR RX100-as hajtókar.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Már egy jó ideje tervezem a cseréjét a stucninak, csak még nem találtam rá olyat, ami nekem tetszene :) Ilyen Dura-Ace-t keresnék, de még nem találtam megfelelõt:
http://www.peterwhit...ries/dastem.jpg
http://www.peterwhit...ies/dastem2.jpg

lehet hogy ban jár érte, de mit szólsz ehhez ?

http://piacter.bikem...?product=241175

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Hmm az a hajtómû tök úgy néz ki mint a Shimano Santé. Lehet valami kapcsolat közöttük? Mióta van RX100?

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
még nem tökéletes...:)

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

itt van

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
kõcsirke ez nagyon komoly gép.. paul singlespeed hajtás lesz bele? Teegyél bele Paul mtb hajtómûvet is lehet közvetlenül a gyártótól rendelni, elvileg újra van nekik.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Simán jöhet a kép:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
ja... és a fateromén RX 100-as van, Biopace tárcsákkal...