Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24"-os bringa avagy kisebb keréken szebb a világ?

- - - - -

• Please log in to reply
144 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Namármost:

Ezeket a kerekeket képtelenség tekerni (majd, hogy nem akármennyit). Esetleg keményre kellene fújni, de akkor meg semmi értelme a bazinagy külsõnek.
Nem hiszem, hogy az a bazinagy, vasta gumi könyû lenne.
Merev farú, hosszú rugóutas elsõtelós (ugye mi más) vázba frankó lehet, de akkkor is csak a fogas mellett lakóknak. Mármint hátra.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
egyetlen elonye van a 26" el szemben ami a kovetkezo ketto:

-erosebb
-konnyebb

kerdes mire hasznalja a kedves tulajdonos..a Dh nal szamit az idoeredmeny , es a 24" es tekerni kell am mint a mokuskereket ..

de ha mar itt tartunk .. mizujsag a 29" el ..?

es persze hogy mountain bike azon belul van sok .. de az autoknal letezik tobb kerek meret itt miert nem lehet..??

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Nokian elõre... igaz, drága, de kurv@jó, hátra meg nem kell jó... és Duro-ból is van 24es, aminek nem olyan ütõs az ára...

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
szerintem DHra nem jo,mert elvileg könnyebben felakad, de letörés ugrálás itt is elterjed, akkor elég sokan fognak ilyet venni.
amugy meg királyul néz ki, csak hát külsöböl nincs akkora választék itthon.

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Ki mit gondol? Divat-e avagy sem, jó-e, érdemes-e?
A jövõ? Szerintem igen. A 24 colos kerekek idõvel be fognak törni a Magyar piacra is, és elkerülhetetlen a fejlõdés... ahogy bejõtt az A-head is, a fullteló is, az ISIS is, a túlméretes kormányrúd is, szerintem a 24-es kerék is jellemzõen fel fogja váltani némely területen a hagyományos 26"ost... és a végsõ kérdés... még mindíg montin ülünk???
Hát ezt kéne itt kitárgyalni...